"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Нед Старк нямаше да има никакви шансове в дуел срещу дясната ръка на Джайм, а точно това щеше да стане, ако не беше чак толкова праволинеен и смятам, че Серсей е напълно наясно с това...
Нямаше да има нужда дори да спят само намек за пукнатина в Нед, щеше да е достатъчен Серсей да му изпрати братчето си  Mr. Green

Тирион е пътник, стига сте го гласили я за ездач, я за съпруг  Twisted Evil

# 151
припомнете ми какво беше "удушвачът" и как се озова в  Санса? за макът, който майстера дава на "сладкия Робин" ли говорим?

Удушвачът е отровата, която уби Джофри (и майстер Кресен), лейди Олена свали кристалчето от мрежичката и за коса, уж вятъра и развалил прическата (във филма беше огърлица, която Кутрето изхвърли зад борда).

Сладкосън дават на Сладкия Робин, а учеха Ария, че тази отрова успешно се крие в сладкиши.
Санса обеща лимонови кексчета на Робин като се преместят долу при Портите на луната.

# 152
  • Варна
Ааааа, аз съм убеден че Тирион и Санса отново ще се съберат няма начин!
не може Тириончо да да го оставят с тази смахната жена- Джудже, а Санса- с Кутрето.

Защо наказваш така Санса? Cry

Тирион е свикнал курвите да лицемерничат колко го харесват, но като мъж трябва да ти е ясно, че ако я нямаше Шае, Санса щеше да е "консумирана".

# 153
не я наказвам - мисля, че по добро от тирион няма да получи. Той ще се грижи за нея и ще е мил с нея, без да е преверзен като Кутрето! Освен това ще я научи как да се държи във висшето общество и ще я пази. Дори когато леля и лиза урждаше брака с побъркания си син, тя си мислеше да й каже че би предпочела Тирион пред него.

виж за Тирион Санса ще бъде донякъде наказание - да я гледа и да живее с нея, без да я пипа, като знае че тя се отвращава с него, но аз вярявам че тя ще се промени.

Ако тирион спечели достатъчон влияние може дори да заживеят в Скалата на кастърли - чудна картинка - разхождат си се под ръка,  тирион разказва спомени за детството как сетра му го тормози, а Санса се прави че го слуша....

# 154
  • Варна
не я наказвам - мисля, че по добро от тирион няам да получи. Той ще се грижи за нея и ще е мил с нея, без да е преверзен като Кутрето! дори когато леля и лиза урждаше брака с побъркания си син, тя си мислеше да й каже че би предпочела Тирион пред него.

О, да, най-доброто - безносо джудже и огромен шанс децата им да са джуджета. Rolling Eyes
Никога не си е мислела , че предпочита Тирион.
Когато й предлагат брак със Сладкия Робин тя си мислеше дори, че Джофри поне имал здраво тяло. Но беше съгласна да се ожени и за куция Уилас Тирел, а за сватбата с Тирион трябваше едва ли не да я влачат.
Мислите и в първата брачна нощ, след обясненията му как щял да бъде добър с нея и че можела да си представя Рицаря на цветята в тъмното:
Скрит текст:
Цитат
„Погледни го — каза си Санса. — Погледни добре своя съпруг, добре го огледай. Септа Мордейн твърдеше, че всички мъже са красиви, намери красотата му, помъчи се.“ И се взираше в кривите крака, в грозно издаденото напред чело, в зеленото око и в черното, в суровия още къс месо, останал от носа, и кривия розов белег през лицето, в грубия рошав гъстак черна и златна коса, в това, което трябваше да мине за брада. Дори мъжеството му бе грозно — дебело и жилесто, с огромна кълбеста пурпурна глава. „Това не е редно, това не е честно, с какво съгреших пред боговете, за да ми причинят това, с какво?“

# 155
 Тирион не е свикнал с курвите, просот никой не предлага нещо по-добро на един урод хей така.  Тивин му уреди брак, но той не исак да се възползва насила от правата си, защото е сантиментален (Според Джейми "понякога брат ми го избив на галантност")

# 156
  • Варна
Тирион не е свикнал с курвите, просто никой не предлага нещо по-добро на един урод хей така.  Тивин му уреди брак, но той не исак да се възползва насила от правата си, защото е сантиментален (Според Джейми "понякога брат ми го избив на галантност")

Така е. Така функционира света. Имал е шанс с нещо по-добро, но го е пропилял. Тиша.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 13:54 от Хексе

# 157
 санса много еволюира оттогава и разбра, че външният вид няма никакво значение; че рицарите всъщност са едни обикновени наемници, страхливци или кариеристи; че браковете се уреждат по сметка; че Церсей която й се усмихваше мило като на бъдеща снаха я смята за тъпа и недостойна за прехваления си син, който не е е прекрасен принц, а социопат.  Че хората които се държаха най-нормално с нея бяха Хрътката който дори не е рицар и мрази рицарите и тирион, когото всички презират заради вида му. Че Донтос се канеше да я продаде. Че  дори Кутрето не е това което се представя. че леля и лиза която й бе кръв я мрази защото вижда в нея майка й, която й е отнела любовтта.
Санса разбра, че трябва да съди хората по делата. Убеден съм че тя вече има друго мнение за Тирион. мисля че и за Джон има друго мнение - Кейтлин и насаждаше омразата. Мисля че дори на среща  с Аря би се зарадвала сега.

# 158
  • Русе
Джон, Хексе е права. Санса никога не би променила отношението си към Тирион. Т.е. колкото и да му симпатизира един ден, никога не би го пожелала, камо ли пък редовно (каквото предполага щастливия брачен живот). Колкото и добър, мил, нежен, смел, галантен спътник в живота и защитник да й е.

Това не е като Уилас, един куц крак, който на външен вид най-много да е изкривен под някакъв ъгъл. Това е... в поста си Хексе е посочила. Колкото и да харесвам Тирион. Помисли си ти би ли пожелал неговия женски еквивалент, пък колкото ще да е добра, мила, всеотдайна и готвеща вкусна мусака. Само като си го помисля и главата ми изтръпва. И двете.

Такова предпочитание не се променя с отношение и опознаване на характера. Или го има от самото начало, или не. Тиша не е имала нищо против. Ако не си намери друга като нея, то може да разчита само на склоняване чрез пари, власт или друг начин. Но не и на искрено желание.

# 159
 Тиша бе жената на която брат му е платил за дая накара да прави секс с него, а посел баща му я е пуснал на хораат в казармите?  И ти тоав го наричаш "по-добро" леле не исакм да си представям како ли е по-лошото.
Според мен шансът на Тирион бе да избяга със Санса в Свободните градове и да живеят сравнително нормалон докато ланистърите се трепят със Старките. не се получи.
Иначе не виждам никакъв проблем Санса да му бъде съпруга, да имат нормални отношения (в смисъл - извън секса и тирион пак да си има любовници. санса естествено ще ги търпи, защото инаеч ще трябва тя да задоволява нуждиет на Тирион, а тя е сексуално травматизирана вече.
Инаеч по принцип не виждам проблем в средновекивето да има секс между партньори който много-много не се харесват, ето Станис даже дете е направил на Селайз, пък и там нещата не са много по-добри. какъв е проблемът и Санса да роди?

# 160
  • Варна

Коронис  Peace

Убеден съм че тя вече има друго мнение за Тирион. мисля че и за Джон има друго мнение - Кейтлин и насаждаше омразата. Мисля че дори на среща  с Аря би се зарадвала сега.

Тя не мрази Тирион, той не я привлича и никога няма да я привлича като мъж.
Ти защо не пожелаваш Пени за Тирион? Само защото е джудже? Даже има и нос.

# 161
  • Варна
Тиша бе жената на която брат му е платил за дая накара да прави секс с него, а посел баща му я е пуснал на хораат в казармите?  И ти тоав го наричаш "по-добро" леле не исакм да си представям како ли е по-лошото.
Според мен шансът на Тирион бе да избяга със Санса в Свободните градове и да живеят сравнително нормалон докато ланистърите се трепят със Старките. не се получи.
Иначе не виждам никакъв проблем Санса да му бъде съпруга, да имат нормални отношения (в смисъл - извън секса и тирион пак да си има любовници. санса естествено ще ги търпи, защото инаеч ще трябва тя да задоволява нуждиет на Тирион, а тя е сексуално травматизирана вече.
Инаеч по принцип не виждам проблем в средновекивето да има секс между партньори който много-много не се харесват, ето Станис даже дете е направил на Селайз, пък и там нещата не са много по-добри. какъв е проблемът и Санса да роди?

А Санса няма ли да води полов живот? Shocked
Едно е партньиори да не се харесват чак толкова, друго е да са уродливи по начин, който може да се предаде на поколението.Дори на чисто инстинктивно ниво самката би отхвърлила самеца.

А Тиша никога не е била курва. Тази част май си я чел през пръсти.

# 162
 това че е джудже изобщо не пречи, дори напротив - които си приличат те се привличат - просто коефицента й на интилигентност е много нисък в сравнение с този на Тирион!  не бих имал нищо против, ако Тирон бе шут или забавляваше хората по кръчмите, да се съберат, но той е роден да бъде лорд и то какъв! Пени не му е на нивото! за него трябва дъщеря на лорд!

# 163
 Санса да си намери и тя любовник ако иска, въпреки че се съмнявам да й е до секс, след такив травматичин изживявания с Джофри, Робърт Арин и Кутрето. въпроса е, че като съпруг  Тирион ще бъде най-нормален за нея

# 164
  • Варна
Санса да си намери и тя любовник ако иска, въпреки че се съмнявам да й е до секс, след такив травматичин изживявания с Джофри, Робърт Арин и Кутрето. въпроса е, че като съпруг  Тирион ще бъде най-нормален за нея

Съпруг, който и изневерява непрекъснато. Съпруг, който я отвращава физически?

И после казваш, че не я мразиш. Laughing

П.П. Какви трявматични изживявания е имала с Робърт Арин? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт