"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Кръвта на хората и костите им хранят дърветата. Все пак Чадата са със статут на богове заради първите хора. Боговете искат поклонници, без тях дървонета може и да си изгуби wi-fi-то, знам ли.... Joy

След Рагнарок има ново начало, преполагам ще има оцелели, които ще Мечтаят за Пролет. Прекалено много са елементите от норската митология, за да е случайно.

# 241
  • Варна
Кръвта на хората и костите им хранят дърветата. Все пак Чадата са със статут на богове заради първите хора. Боговете искат поклонници, без тях дървонета може и да си изгуби wi-fi-то, знам ли.... Joy

След Рагнарок има ново начало, преполагам ще има оцелели, които ще Мечтаят за Пролет. Прекалено много са елементите от норската митология, за да е случайно.

Mхм. Това значи ли, че преди да дойдат Първите хора, чедата са нямали с какво да се "хранят"?

И аз вярвам, че ще има оцелели, но не смятам, че потомците на Първите хора са фаворити за оцеляването. Е поне знаем, че минимум един Старк ще оцелее. Thinking

# 242
Чудя се и всичко това, което се случва на Вестерос дали ще окаже влияние и на Есос. Там хем живеят повече хора, хем няма Чада, а това в определен бъдещ момент ще доведе до нова инвазия, дори и да бъдат изтребени всички хора на Вестерос (както залагам, че ще стане Wink)

# 243
  • Варна
Бумър, все се каня да кажа колко ми харесва аватара ти. Пясъчните змии и Ариан?
Фенарт ли е?

# 244
Говорите така, сякаш теорията, че чадата искали да изтребят хората, е вече някакъв факт. Давайте го по-кротко, това, сега-засега, си е едно по-скоро екзотично предположение.

# 245
Ние не се караме, спекулираме по свободна тема.  Laughing

# 246
Бумър, все се каня да кажа колко ми харесва аватара ти. Пясъчните змии и Ариан?
Фенарт ли е?

Благодаря,
да, фен-арт е, Ариан, долу Обара, Лейди Ним и Тиен.

# 247
Нашия човек се е изцепил нещо от рода на защо толкова много искали хората последната книга като са щели да плачат след това.Май вярно ще изтреби почти всички.Английския не ми е много добър та може и нещо да не съм разбрал както трябва.Тук дано се вижда         
http://prntscr.com/4t2lxc

# 248
  • София
Твърде много говори и намеква за тов и ето защо не му вярвам и мисля, че изобщо няма да е така, но това си е лично мое мнение...

# 249
Пошегувал се е човека, но ние си знаем, че ще хвърчат глави и във Ветровете, няма начин.

# 250
Мернах във фб група, че една от фен-теориите свързани с Ашара ще бъде потвърдена в Светът...

# 251
  • Варна
Мернах във фб група, че една от фен-теориите свързани с Ашара ще бъде потвърдена в Светът...

Ашара + Брандън= дете. Praynig

# 252
Може детето да е на Нед...
Сега се зачудих дъщерята на Хоуланд, която е колкото Роб, дали не е някое от хлапетата, но тя е с кестенява коса и зелени очи.

# 253
 може Ашара да е септа Лемор!

# 254
 съвсем спокойно може "боговете" да са изугбили част от уменията си и вече да са зависим от хората или поне от част от тях. От друга страна те може да могат да си направят нови хора.

Общи условия

Активация на акаунт