"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 217
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Но пък може септа Лемор да е майката на Тиен, низвергната заради Оберин Wink

# 256
 за можене - може, но ние коментирахме Ашара, не Тиен. Но пък не виждам какво би попречило Ашара да е септа Лемор и същевременно да е майка на Тиен.Защо си мислим че в манастир се живее усамотено - я прочетете Декамерона кака палуват монахините.

Бавно, но славно Мартин напредва вече има 6 глави готови - два Тириона, Два Баристана, Един Виктар, ЕдинТеон една Аря една Ариан. Много се надявам да пуснат скоро спойлерна глава за Давос - там положението се заплете извънредно. Станис вярва че Мандърли го е предал, а Мандърли играе сложна игра между двамата силни на деня - Болтън и Станис. Всичко зависи от бързината и находчивостта на Давос.
една спойлерна глава за Джейми също би ми била интересна ще развърже много възли.  Дано Наръчника да не е на басноловна цена. ако е до 30 лева - купувам го веднага като го преведат.

# 257
  • Варна
за можене - може, но ние коментирахме Ашара, не Тиен. Но пък не виждам какво би попречило Ашара да е септа Лемор и същевременно да е майка на Тиен.Защо си мислим че в манастир се живее усамотено - я прочетете Декамерона кака палуват монахините.

Тиен е руса и много бяла и синеока. Оберин е тъмнокос, Лемор е също тъмнокоса.

# 258
 хъм това съм го пропуснал. Че то ако е руса и бяла току-виж се появила още една кандидат-таргариенка, например майката на Егон.

# 259
  • Варна
хъм това съм го пропуснал. Че то ако е руса и бяла току-виж се появила още една кандидат-таргариенка, например майката на Егон.
Laughing
Не  златноруса е и съвсем нормално синеока. Никакви таргариенски черти. Освен това е колкото Ариан някъде  22-23, няма как да е майка на Егон.

# 260

Тиен е руса и много бяла и синеока. Оберин е тъмнокос, Лемор е също тъмнокоса.

Уф и Ашара няма как да е септа Лемор

Цитат
The Lady Ashara Dayne, tall and fair, with haunting violet eyes.

Fair hair color според Гуглето

Ашара е танцувала и с Оберин на Турнира в Харенхол, но няма как Ашара да е майка на Тиен, която е родена преди това.  

# 261
  • Варна
Ашара е тъмнокоса. Peace
Феър е употребено в другия смисъл, не като светлокоса. Но на очите й е обърнато специално внимание и смятам, че Тирион не би  пропуснал да ги забележи ако Ашара беше Лемор.

# 262
Да, тъмнокоса е, Баристан го казва недвусмислено, но сега пък за очите ме хвана параноята

Цитат
Even after all these years, Ser Barristan could still recall Ashara’s smile, the sound of her laughter. He had only to close his eyes to see her, with her long dark hair tumbling about her shoulders and those haunting purple eyes. Daenerys has the same eyes. Sometimes when the queen looked at him, he felt as if he were looking at Ashara’s daughter ...

Ашара е била придворна дама на Елия, взех да се чудя дали пак нещо разбъркано, като още едно сменено бебе няма да извади чичо от ръкава чрез Варис и Илирио  newsm78

# 263
fair го разбирам като красива, стройна.

# 264
Съжалявам, че малко ще ви върна 2-3 страници назад във форума, но от доста време не съм се вясвал, а ми се иска да попитам нещо относно темата за Юрон/Даарио. Та въпросът ми е:

Ако тази теория се окаже вярна, възможно ли е в сериала двата образа на Виктарион и Юрон да са обединени в един?

Първо, заради бюджетни съображения. Второ, за да спестят цялото това движение Мийрийн-Вестерос, Вестерос-Мийрийн. Особено след като вече имаме един такъв вектор, Вестерос-Мийрийн, в лицето на Куентин Мартел... Как мислите?

# 265
  • Варна
По скоро ще премахнат изцяло Виктарион, Теон и Яра ще имат само един чичо (Юрон).
Как ще изиграят ситуацията с донасянето на драконовия рог в Есос обаче, много зависи от това за какво точно ще послужи той.

Ако е само за да попадне в лапите на Тирион, приносителя може да бъде Мокоро, може би Яра.. Thinking (Бих заложила и на Куентин, но явно Куентин няма да има също)
Ако все пак Грейджоите успеят да използват рога за собствените си цели, приносителят ще бъде самия Юрон.
Повече клоня към първия вариант обаче.

# 266
Каквото и да правят с железнородените, явно ще е в шести сезон. Стана твърде късно, а каст няма. Няма и за Егон и Конингтън, за Мандърли, за Тъмна звезда. С Ариан и Куентин вече се простихме. Джакен почти сигурно ще е в Браавос с Аря, което значи чао-чао на сюжета в Староград. С много тягостно чувство очаквам сериала, дано поне Мартин ни зарадва с излизане на Ветровете.

# 267
  • Русе
дано поне Мартин ни зарадва с излизане на Ветровете.

2017-та ставам на 30, таман ще ми дойде навременно за подарък Laughing

# 268
  • Варна
Няма обявен каст, но имаше снимки на локациите определени за сцени от Железните острови. Избор на крал на ЖО със сигурност ще има в следващия сезон. Peace

П.П. Ако Бейлон изобщо умре.. Crazy

# 269
За Кралския събор си трябва поне един брат на Бейлон, а щом няма обявен каст, няма да има такъв. Няма причина да не обявят каста, а както казах, стана твърде късно. Сцените сигурно ще са с Яра и Бейлон, който трябва и да мре този сезон. А той ще мре, беше споменат с пиявиците, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт