"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Той вече се срещна с Бриен.

Тирион не и направи дете, но ако бяха останало заедно още няколко години и до там щеше да се стигне.

Срещна се , но не знаеше нито коя е, нито какво иска. Ще го разбере от Старшия брат. Освен това има да се възстановява от раната. Може в крайна сметка да се присъедини към Джайм в спасяването на девойките Старк - видението на Бран, че около тях има сенки едното с лице на Хрътка, а другото в златна броня. Бриен липсва в това видение, тя вероятно ще умре преди да намерят момичетата.

П.п. Тирион да легне със Санса беше само въпрос на време.
Цитат
Дете е, но я искам.

# 136
  • Русе
Хексе също сподели твоето мнение Wink

Освен това всяка жена е дама до доказване на противното. Тук важат принципите на късното средновековие и просвещението, не на средното вестероско средновековие Laughing

# 137
  • Варна
Хексе също сподели твоето мнение Wink

Всъщност не съм. Laughing Не се изказах по казуса, защото имам някои резерви, че обещанието на Церсей ще остане само обещание.

# 138
  • Русе
Извинявай тогава. Не съм доразбрал Simple Smile

# 139
Според вас какво можем да очакваме от Санса на този етап?

# 140
  • Русе
Кутрета.

# 141
П.п. Тирион да легне със Санса беше само въпрос на време. - виж за това не съм толкова убеден.
Може да й направи Сега ако пак се видят, но при онези обстоятелства -едва ли. Тирион е сантиментален и няамше да издевателства над Санса, а идеята че баща му издевателства над него, още повее ч щеше да го направи неотстъпчив по въпроса.

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinningзабавно
аз пък мисля, че ще обърка плановете на Белиш. Може да помогне на Джон, но не ми се вярва.

# 142
Joy

Аз очаквам лимонови кексчета  със сладкосън, но не за Робин, а за Кутрето.  Praynig

# 143
  • Варна
П.п. Тирион да легне със Санса беше само въпрос на време. - виж за това не съм толкова убеден.
Може да й направи Сега ако пак се видят, но при онези обстоятелства -едва ли. Тирион е сантиментален и няамше да издевателства над Санса, а идеята че баща му издевателства над него, още повее ч щеше да го направи неотстъпчив по въпроса.

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinningзабавно
аз пък мисля, че ще обърка плановете на Белиш. Може да помогне на Джон, но не ми се вярва.

Не твърдя, че Тирион ще издевателства над Санса. Просто щеше да изпълни съпружеския си дълг.
Това че е дете не му попречи да я накара да се съблече пред него, той да се съблече пред нея и да ляга всяка вечер с нея в едно легло. Ако Тирион тогава не беше влюбен в Шае, щеше да прави секс със Санса.

Според вас какво можем да очакваме от Санса на този етап?

На този етап, не.

# 144
  • Варна
Joy

Аз очаквам лимонови кексчета  със сладкосън, но не за Робин, а за Кутрето.  Praynig

Не забравяй, че и  "удушвачът" е в нея. Peace

# 145
  • Варна
Аз очаквам от Санса известна загуба на идентичността й, заради това че се налага да се преструва на Алайн. Очаквам дълго време да живее като Алайн, а може би дори и завинаги.

# 146
Това с "удушвача" съм го пропуснала. Остана в огърлицата ли?

И Мартин беше казвал някъде, че Санса ще има проблеми с паметта.

# 147
  • Варна
Това с "удушвача" съм го пропуснала. Остана в огърлицата ли?

И Мартин беше казвал някъде, че Санса ще има проблеми с паметта.

Да, пусна мрежичката за коса в джоба на плаща си когато бягаше. И беше разбрала, че отровата е там.

# 148
пак казвам Санса не е дете, а млада жена.  тирион не прави секс със Санса, не толкова защото беше влюбен в шае (това не би му попречило), а защото видя погнусата изписана на лицето на Санса, която не може да лицемерничи, и че тя щеше да изпълни обета си "по задължение". затова се смили над нея.

припомнете ми какво беше "удушвачът" и как се озова в  Санса? за макът, който майстера дава на "сладкия Робин" ли говорим?

# 149
 Ааааа, аз съм убеден че Тирион и Санса отново ще се съберат няма начин!
не може Тириончо да да го оставят с тази смахната жена- Джудже, а Санса- с Кутрето.

Общи условия

Активация на акаунт