"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Още не съм прочела теорията за Даарио, но не е ли възможно да е един от синовете на Юрон, не самия Юрон?
Все пак навсякъде се казва, че е твърде млад за да е капитан на наемнически отряд.

# 211
Обаче за смъртта на Бейлон и завръщането на Юрон се говори в една от главите на Кат още преди Червената сватба. По това време Даарио май си е в Есос. newsm78

# 212
Да, точно там хронологията не излиза. Роб написа завещанието след като разбра за смъртта на Бейлон. По това време Денерис е в Юнкай, както и Даарио. Или не?

По-малко от две седмици след като Дани напуска Карт, Пайат Прий с още трима тръгват след нея. Юрон ги е пленил малко след това, значи е бил в района.
Предполагаме, че след това е убил Бейлон. Колко време минава между смъртта на Бейлон и Железния събор?

Въпреки че очите и възрастта на Даарио не съвпадат, пак ми е интересно.
Помня Мейнард Плам, а тези от Карт кой знае на какво са способни. Малко ще ми е рециклирано, ако магията се окаже в...зъба му.  tooth

Поне няма да има нужда да чакаме до следващата книга. В шоуто ще си проличи бързо. Актьора на Даарио е обявен в главния каст за следващия сезон, а миналия беше във второстепенния. Може да са искали повече сцени с Денерис, знам ли....

# 213
  • Варна
Очите съвпадат и Юрон и Даарио са синеоки.
Само възрастта, залагам , че Даарио е някое от копелетата на Юрон. Thinking

# 214
Ако спойлерът е близо (баща и син) в сериала със сигурност ще е един и същ с това орязване на ролите заради бюджета.

# 215
Може и син да излезе. Във сценария било изрично написано, че Даарио е всякаква раса, но не и бял.(Копелетата на Юрон са мулати). И въпреки това HBO са си избрали бял.

# 216
 докато сме на вълна Денерис - как мислите дали Пият Прий има нещо общо с Другия "Дани помни Немрящите!"

# 217
  • Варна
докато сме на вълна Денерис - как мислите дали Пият Прий има нещо общо с Другия "Дани помни Немрящите!"

Не мисля.
"Помни Немрящите" според мен се отнася за опитите да и откраднат драконите. Още опити ще има, това е ясно.

# 218
Баристан би трябвало да разпознае  Юрон ако той е Даарио.Интересно е защо Юрон прати Виктарион при Дани.Всяка среща с Даарио ще предизвика сблъсък между двамата.Дали не му трябва флотата там,която иначе няма да може да я накара да отиде там и затова да му е нужен Виктарион.

# 219
  • Варна
Баристан би трябвало да разпознае  Юрон ако той е Даарио.Интересно е защо Юрон прати Виктарион при Дани.Всяка среща с Даарио ще предизвика сблъсък между двамата.Дали не му трябва флотата там,която иначе няма да може да я накара да отиде там и затова да му е нужен Виктарион.

Джора също е там и се предполага хората от Мечия остров да познават по-добре железнородените.

# 220
Дали не му трябва флотата там,която иначе няма да може да я накара да отиде там и затова да му е нужен Виктарион.

Това и аз си помислих, Виктарион му поднесе Желязната флота на тепсия.

# 221
 чак пък на тепсия! първо на първо не знаем дали Дарио все още е жив,  второ на второ не сме сигурни, че Дарио е Юрон и трето на трето дори Дарио да еЮрон има голяма вероятност Вик просто да го заколи.

# 222
  • Варна
чак пък на тепсия! първо на първо не знаем дали Дарио все още е жив,  второ на второ не сме сигурни, че Дарио е Юрон и трето на трето дори Дарио да еЮрон има голяма вероятност Вик просто да го заколи.

Aко Виктарион имаше намерение да го заколи, досега да го е направил.
Освен това смятам, че има скрупули относно убийството на човек от собствената си кръв (нали се смята, че носи проклятие?) за разлика от Юрон.

Смятам, че на Виктарион изобщо не му стиска да се изправи срещу Юрон, само когато е далеч от него е много велик и много му се кани... мислено..

# 223
Виктарион е послушен по-малък брат и слуша батко си. Изумява ме по всички линии. Изобщо не му стиска да убие Юрон. Страх го е.  Sick

# 224

Общи условия

Активация на акаунт