"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Тази според мен ще е по-скъпа, поне 60лв. Thinking
Подозирам, че може да направят луксозно издание и по-обикновено.

# 376
Може пък някаква промоция да пуснат.
49 лв я гледах вчера в Амазон.

Може ли мнение за Леденият дракон?

# 377
Със сигурност първо ще пуснат луксозен вариант 50-60 лв, твърди корици и глезотийки на картинките.
Чак по-нататък нещо по-евтинко.

Какво за него?

Никой ли не чете? Аз вече с маркер си отбелязвам интересните моменти, защото има доста    smile3529

# 378

Какво за него?

С три думи - историята свързана ли е с поредицата, интересна ли е. струва ли си да си я поръчам за 11$ + транспорт?  Grinning Каквото можете да кажете накратко за книгата, ако сте я чели.

Тези илюстрации седят добре в луксозно издание, на качествена хартия. Има вариант да ги пуснат на по-ниска цена, макар и луксозно издание, но си зависи от издателството.

# 379
  • Варна
Абе, ако е суперлукс с твърди корици, ще се прежаля и над 50 лв. да е.
Бард ми направиха 25% отстъпка преди 2 години, когато купих и петте книги на куп от Алея на книгата във Варна. Ама и едната тухла беше 800-900 страници  Laughing
Ако човек поръчва и други неща, от Българска книга правят добри отстъпки, а ако минеш 100 лв., още отстъпки... А то за Коледа като напълниш кошницата и отиде 13тата заплата  Joy

Хексе, точа лиги като разгонен пекинез за "Принцесата и кралицата", не смея да прочета и 1 дума, да не си разваля кефа после

# 380

Какво за него?

С три думи - историята свързана ли е с поредицата, интересна ли е. струва ли си да си я поръчам за 11$ + транспорт?  Grinning Каквото можете да кажете накратко за книгата, ако сте я чели.

Има общи неща, но не e свързана с поредицата.
Бих казала, че е нещо като експеримент в който чичо е нахвърлял идеи за да видят редакторите как ще стои Simple Smile
Иначе е много приятна и е по-скоро детска приказка, а не брутална история като Поредицата.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 09:35 от Бумър

# 381
  • Варна
Мартин много често използва мотиви от свои произведения в следващите си произведения.

Например в книгата му : "Dying of the Light" има герой на име Bretan Braith, който е с наполовина изгорено лице, няма едно ухо, изгорената половина на лицето му потрепва когато е нервен, има дрезгав глас..
Има и разлики естествено - не вижда с едното си око и е бил красив преди да се обезобрази.

И малката подробност , че живее на умираща далечна планета. Mr. Green

# 382
Храмът на любовта, който не съм сигурна къде точно се намира
Скрит текст:

Свободните градове
Скрит текст:

Това не било някакъв специален Храм, а просто храм на любовта на Летните острови, там имат по-свободни нрави.
Сигурно е от климата Simple Smile

Градът е Пентос.

# 383
Купих си Историята днес (да ми е честит РД, който беше вчера!!!). Много и се радвам!  Party

Мислех си да си отбелязвам в нея, но няма да я бъде. Прекалено красива е.
Така я бяха скрили в книжарницата, че ММ не беше успял да я намери. А аз днес търсех книга за най-големия и едва не се спънах в един щанд....ядно го изгледах...и видях Светът... smile3555

Питах ги на касата защо не е в новите книги, те свиха рамене...скъпа била, не знам си какво....

Отивам да разглеждам красотите на живо.

# 384
ЧРД   bouquet
О и аз не бих драскала върху хубаво издание... но на разпечатката с кеф си маркирам и пиша бележки.
Малко съм разочарована, че няма повече родословни дървета.

# 385
Леле отидох в Англия и съм изпуснала.Я ме светнете  има книга за предисторията на Вестерос?  newsm78

# 386
Има, има.  Grinning Грамадна, с прекрасни илюстрации и сума ти спойлери и подвеждаща информация. На предната страничка има линк.
Моят дребен се захласна по драконите и си ги разглежда с удоволствие.

Бумър, мерси.  Grinning

# 387
Пропуснала съм, че Бард са издали още една книжка с участие на чичо, освен Пясъчните крале,
поръчах си я току що Simple Smile

# 388
  • Варна
Пропуснала съм, че Бард са издали още една книжка с участие на чичо, освен Пясъчните крале,
поръчах си я току що Simple Smile

Откъде я поръча? Не я намирам в сайта им.. Thinking

# 389
 в Моята библиотека ги има - ако ти се чете оттам.

Общи условия

Активация на акаунт