Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 136 395
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте, момичета. Някоя от вас ползвала ли е крема на ISIS pharma glyco a 12% ? Ефективен ли е? Чудя се дали да си го купя или този турския 4%.

# 481
Момичета, а как в ежедневието прикривате петната?
Аз по принцип не се гримирам, но очевидно трябва да започна, за да прикривам отвратителните петна - при мен са много и ситни, от скоро и по челото започнаха да се появяват.
Та, купих си някакви BB и CC кремове, но за съжаление, ефектът е нулев. Дайте идея за добър покривен фдт или друго, от което сте доволни.
Аз предпочитам да оставя да ми се виждат петната пред възможността да ги скрия напълно, но да изглеждам все едно съм си шпакловала лицето. Колкото по покривен е един продукт, толкова по неестествено стой върху кожата.
За добър ФДТ е доста трудно да ти се даде съвет понеже: 1 всичко е много индивидуално; 2 не си написала с каква кожа си - мазна, суха, смесена, нормална.

Аз от много години използвам крем Superdefense на Clinique - заради SPF20, a и ми се отразява добре на кожата.
Върху крема нанасям Superdefense CC SPF30 - на мен ми харесва, но не ми покрива петната напълно, но ги прави по малко забележими.
От ФДТ-те харесвам Double Wear на Estee Lauder, но не го използвам за всеки ден.
През лятото използвам флуид на La Roche Posay SPF 50+
Комбинацията от всички тези продукти при мен дава добри резултати. Петната ми не са изчезнали напълно, но леко са избледнели и за сега нямам нови.  Simple Smile
Старая се максимално да не се излагам на слънце и наблягам на слънцезащитните продукти.

# 482
  • София
Аз ползвам турския 4% от началото на декември,е има ефект малък, но има PeaceКофти,че е силен и кожата ми е адски дръпната и суха TiredМажа с подхранващи ,но си е жива мъка това моето Mr. Green

# 483
Момичета, а как в ежедневието прикривате петната?
Аз по принцип не се гримирам, но очевидно трябва да започна, за да прикривам отвратителните петна - при мен са много и ситни, от скоро и по челото започнаха да се появяват.
Та, купих си някакви BB и CC кремове, но за съжаление, ефектът е нулев. Дайте идея за добър покривен фдт или друго, от което сте доволни.
Преди всичко,трябва да избереш цветовите нюанси,които най-добре скриват твоите петна.Петната,които са по-дълбоки,под фдт тип слонова кост или леко жълтеещ,стават лилави и тъмносини.Т.е. още по-видими,все едно някой те е бил.Те се прикриват с розовеещ оттенък.Ако обаче към края на това петно има по-повърхностен участък,иска жълтеникаво.Розовото ще го направи да изглежда като червена пъпка.Затова отиваш в някой магазин,където има избор и ще те оставят на мира да си пробваш,и пробваш.Трябва да се видиш и на дневна светлина.
Това работи при мен.За по-дълбоките петна,т.нар.дермална мелазма,ползвам един стик на Голдън роуз директно върху петното,всичко останало покривам с фдт на Буржоа Хелти-нещо си,не му помня заглавието.
Така се гримирам обаче 2-3 пъти в годината,когато ми се налага рязко да впечатля с хубост.През останалото време не ползвам фдт и стик,малко руж на бузите(понякога)и това е.
Промених цветовете,които нося с по-пастелни,топли и неутрални,защото видимо кожата ми изглежда по-чиста;бижутата,шалове и т.н.Промених прическата и цвета на къната за коса.Едно тъмнокафяво петно на скулата преквалифицирах на бемка  Simple SmileЦелта ми е да ми се налага да ползвам минимум грим.Задушавам се от много бои по лицето ми.

# 484
Съгласявам се, че много покривен фдт стои като маска. Аз ползвам бб крем на микса в момента, но съм много доволна от Miracle skin на гарние. Той е самонагаждащ се и пасва на всякакъв тен.В момента за петна мажа вечер с Биокарите-уж био крем. Поизбеляха, но ефекта започва да се вижда след ок месец мазане иможе човек да се откаже. Бих сложила картинка, но пиша от доста несъвършен телефон

# 485
Съгласявам се, че много покривен фдт стои като маска. Аз ползвам бб крем на микса в момента, но съм много доволна от Miracle skin на гарние. Той е самонагаждащ се и пасва на всякакъв тен.В момента за петна мажа вечер с Биокарите-уж био крем. Поизбеляха, но ефекта започва да се вижда след ок месец мазане иможе човек да се откаже. Бих сложила картинка, но пиша от доста несъвършен телефон
http://www.pazaruvam-bg.com/index.php?id_product=518&controller=product
Това ли е?Звучи добре.

# 486
Единственият ФДТ, който перфектно покрива всякакъв вид петна и стои естествено на всяко лице е този http://www.parfimo.bg/kozmetika-dermacol-make-up-cover
Номер 221 е бих казала универсален и пасва на много лица. Уникален е!

# 487
  • София
Единственият ФДТ, който перфектно покрива всякакъв вид петна и стои естествено на всяко лице е този http://www.parfimo.bg/kozmetika-dermacol-make-up-cover
[/quote

От всичко, което съм ползвала, този наистина покрива перфектно, но стои точно като шпакловка Peace

# 488
  • София

Ползвам го само вечер,ако ми се налага да излизам.Не съм доволна,защото стои като маска и задушава кожата.Но при всеки различно Peace

# 489
Благодаря ви за съветите. Описах си продуктите, за които казвате. Сега ще ми  малко по-лесно като вляза в магазина да им пробвам мостри  bouquet
Че за новаци като мен е направо ужас - мазила, помадки, стикове и всякакви други. Аз също искам да избегна ефекта на порцелановото лице.
Факт е, обаче, че в ежедневието съм виждала дами с много чисти и изглеждащи естествени лица, но като се вгледам по-детайлно, установявам, че все пак има грим. Ей така искам и аз.

# 490
Shamsina, при продуктите с висока покривност, които ще ти покрият петната, не е нужно да се вглеждаш за да забележиш, че жената е с грим. Тези продукти се забелязват веднага, особено през деня и лицето изглежда като шпакловано.  Rolling Eyes
Продуктите, които стоят естествено и за да ги забележиш трябва да се вгледаш в лицето от близо са продукти с ниска покривност, но те няма да ти покрият петната.

Моят съвет към теб е да търсиш причината за тези петна и да се бориш с нея, а не да си шпакловаш лицето с ФДТ-и и коректори.

# 491
Shamsina, при продуктите с висока покривност, които ще ти покрият петната, не е нужно да се вглеждаш за да забележиш, че жената е с грим. Тези продукти се забелязват веднага, особено през деня и лицето изглежда като шпакловано.  Rolling Eyes
Продуктите, които стоят естествено и за да ги забележиш трябва да се вгледаш в лицето от близо са продукти с ниска покривност, но те няма да ти покрият петната.

Моят съвет към теб е да търсиш причината за тези петна и да се бориш с нея, а не да си шпакловаш лицето с ФДТ-и и коректори.

Добре казано newsm10
Относно Dermacol, за мен е абсолютна гадост на лицето като продукт.

# 492
  • Бургас
Здравейте , след стотици левове за козметика и пилинг , срещнах едно клипче във фейса за измиването със сода ..... реших да пробвам и определено има ефект , като ползвам и избелващата серия на SVR . Едно от двете действа при мен Simple Smile

# 493
  • София
Здравейте, момичета. Някоя от вас ползвала ли е крема на ISIS pharma glyco a 12% ? Ефективен ли е? Чудя се дали да си го купя или този турския 4%.

При мен и от двата крема нямаше никакъв ефект.

# 494
Здравейте някой ползвал ли е този крем http://greenzone.bg/wp-content/uploads/2015/07/img_0037-250x375-200x200.jpg

Общи условия

Активация на акаунт