Препарати за съдомиялна - 7

• 99 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
http://broshura.bg/leksi/view/leksi-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1%88%D1% … D0%B4%D0%BE-28-07 ето една брошура, където има ГГ на 10 стр. най-отгоре - обаче в пловдив до 28.07 и то на добра цена - 10.89

bouquet благодаря, ще снабдим.

аууу, ще се запасяваме. Аз под 12 лева не съм ги виждала  bouquet

# 421
  • София
Доволни сте от тези Еко-то, така ли? Да поръчам и аз. Вършат ли работа за загорели тави?

# 422
Извинявам се, ако въпроса ми се повтаря - от какво се получават петната по приборите?
Забелязвам, че по лъжиците и ножовете са особено видими, някак си на места стоят като потъмнели.
Ползвам лидълските таблетки.
Ако сменя препарата ще се оправят ли и какъв да взема?

# 423
Доволни сте от тези Еко-то, така ли? Да поръчам и аз. Вършат ли работа за загорели тави?

с много загорели не ми се справяха, но аз вече пека с хартия отдолу и нямам загаряне

Извинявам се, ако въпроса ми се повтаря - от какво се получават петната по приборите?
Забелязвам, че по лъжиците и ножовете са особено видими, някак си на места стоят като потъмнели.
Ползвам лидълските таблетки.
Ако сменя препарата ще се оправят ли и какъв да взема?

от препарата е. Не знам дали ще се оправят с друг, но трябва да успееш да ги отстраниш на ръка  и тогава да сменяш. При мен ми излизаха също кафеникави такива Peace

# 424
  • София
Аз досега миех с течния Медикс. Не ми оставя петна, но и не винаги се справя с измиването.

# 425
  • Русе
Hug Благодаря, момичета! Много ми помогнахте.

p.s. Току-що намерих 120 капсули за 29,80 лв. в един магазин за препарати. Дано наистина ми хареса, че това количество ще го ползвам доста време  ooooh!
Ще споделя как е, след като го ползвам.

Само дето не са платинум, няма да се справят със загорелите. Ползвам и двата едновременно, има разлика определено.

# 426
Свърши ми солата за миялната, Кауфландската или Лидълската предпочитате???

# 427
  • София
Аз взимам от ДМ.

# 428
В наше село нямаме ДМ:)))))))))))

# 429
  • гр.Варна
Аз използвам таблетки и сол от Лидл. Peace

# 430
Аз използвам таблетки и сол от Лидл. Peace

И моите са на Лидъл таблетките,доволна съм и от двата вида.... и ще си взема от тяхната сол.....Благодаря  bouquet

# 431
Аз използвам сол на Финиш. Ако солта на Лидъл е добра ще я опитам и нея. Но доста се притеснявам, защото при нас водата е много много твърда, и солта трябва да е с добро качество.

# 432
  • Пловдив
В Пловдив също е твърда-нямам проблем със лидълска сол.Изобщо имам странна комбинация аз.Сол-лидл,таблети феъри платинум,гланц-финиш Joy

# 433
  • Стара Загора
В Пловдив също е твърда-нямам проблем със лидълска сол.Изобщо имам странна комбинация аз.Сол-лидл,таблети феъри платинум,гланц-финиш Joy
И аз така само дето гланца в момента ми е от ДМ, тяхна марка. Предишният беше Финиш Simple Smile

# 434
И аз съм мешавица. Солта и гланца са ми Финиш, а другите препарати - имам 3 вида Финиш Куантум, таблетки В5 (нещо не мога да премина сега на латиница) Ол ин уан - на Лидъл, Феъри Платинум Ол ин уан. Ама нали трябва да опитам всичко, което вие девойки сте препоръчали     bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт