Препарати за съдомиялна - 7

• 99 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Много агресивни са финиша, изтриха ми шарките от чашите. И аз от Кауфланд ги взех на промоция и докато ги изразходим, зор видях.

# 451
На колко са намалени? Аз съм ползвала Финиш, доволна бях, сега съм със Сомат. За мен са почти същите, въпрос на промоция е да взема едните или другите Simple Smile

# 452
На дъното на съдомиялната ми се получиха грозни бели петна.  Sick
В продължение на години съм използвала Калгонит финиш All in 1, а от 2 месеца използвам таблетки All in 1 на Лидл.
Някой има ли идея от какво са и как да ги махна?

# 453
  • София
На колко са намалени? Аз съм ползвала Финиш, доволна бях, сега съм със Сомат. За мен са почти същите, въпрос на промоция е да взема едните или другите Simple Smile
25 лв. за 100 таблетки all in one или 110 бр. Classic.

# 454
На дъното на съдомиялната ми се получиха грозни бели петна.  Sick
В продължение на години съм използвала Калгонит финиш All in 1, а от 2 месеца използвам таблетки All in 1 на Лидл.
Някой има ли идея от какво са и как да ги махна?

от таблетките на Лидл са най-вероятно. Аз имах с тях проблеми. Използвай препарат за баня или за инокс и изплакни добре. А после направи един цикъл с препарат за почистване на съдомиялна. Hug

Намалението на Финиша е алабала. И при мен драска и пак ми е скъпо. Аз ползвам таблетки 40 броя за 11 лева и то екологични

# 455
Мерси, Вени  bouquet
Явно в таблетките на Финиш има нещо срещу котлен камък, което го няма в таблетките на Лидл.
Взех препарата за почистване на Финиш, пуснах я с него и чакам да видя какво ще стане.

Какви таблетки използваш ти и твърда ли е водата при теб?

# 456
  • София
Снощи за пръв път мих с препарата на Лидл all in one. Много съм доволна. Изми загорели тенджера и тава.

# 457
Мерси, Вени  bouquet
Явно в таблетките на Финиш има нещо срещу котлен камък, което го няма в таблетките на Лидл.
Взех препарата за почистване на Финиш, пуснах я с него и чакам да видя какво ще стане.

Какви таблетки използваш ти и твърда ли е водата при теб?

писала съм в темите назад. Ползвам екологичните таблетки Грюн Грийн. Много съм доволна, но нямам загоряла посуда, защото слагам хартия за печене на тавите Водата ни е със средна твърдост Hug

# 458
  • София
Вени от къде ги купуваш тези таблетки Грюн Грийн? Аз не ги виждам никъде.

# 459
  • София
Някаква идея, какво да направя с останалите излишни за мен препарати?  Rolling Eyes Ни да ги хвърля, ни да ги ползвам, ни да ги подаря на някой, при положение че не ги харесвам... Дали, може да се измисли някакво друго приложение... за почистване?! Как мислите?
Става дума за
На всичкото от горе са два броя, че бяха на промоция  ooooh!

# 460
mimeime, аз бих ги подарила. Това, че не ми харесва на мен, не значи, че не би се харесало на друг.

# 461
  • София
mimeime, аз бих ги подарила. Това, че не ми харесва на мен, не значи, че не би се харесало на друг.
Искаш ли ги?

# 462
Не, благодаря Simple Smile

# 463
  • София
Е, някой ако ги иска, да каже  Peace

# 464
Бърз въпрос (и вероятно глупав, но имам нужда от помощ  Laughing ) - не знам от къде да си купя гланц и сол за чистоновата миялна, която седи втори месец несефтосана и й тече гаранцията.
В околните хипермаркети такава екзотика не продават, както и в Технополиса на The Mall. Къде е правилно да търся?

Общи условия

Активация на акаунт