Препарати за съдомиялна - 7

• 99 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Винаги слагам гланц и сол, независимо, че таблетките имат. Ама и във Варна водата е много твърда.

# 511
  • София
Здравейте Simple Smile Поизчетох темата, но не открих отзиви за Blazy all in one. В момента има промоция в Метро 2 на цената на 1, т.е. 112 таблетки за 24 лв. Някой ползвал ли ги е?

# 512
Здравейте Simple Smile Поизчетох темата, но не открих отзиви за Blazy all in one. В момента има промоция в Метро 2 на цената на 1, т.е. 112 таблетки за 24 лв. Някой ползвал ли ги е?
Аз, но не ме кефят особено Sad

# 513
Преди бях купувала от праха на Кауфланд и беше много добър. Сега купих пак и изобщо не мие добре. Дали проблемът е в машината нещо или пък в праха?!? newsm78

# 514
Пробвай да направиш почистване на машината.
И нашия свърши, но имаме таблетки, та сега тях оползотворяваме. Като свършат, ще вземем прах и ще дам отзиви.

# 515
Пробвай да направиш почистване на машината.
И нашия свърши, но имаме таблетки, та сега тях оползотворяваме. Като свършат, ще вземем прах и ще дам отзиви.

Благодаря, довечера ще направя профилактика.

# 516
  • София
Fairy All in One стават ли, че са ми донесли един чувал 120 броя......  Shocked

# 517
  • Русе
Определено си струват, ако са без пари още повече Simple Smile. За нормално и сравнително леки замърсени неща са идеални.

# 518
  • София
Определено си струват, ако са без пари още повече Simple Smile. За нормално и сравнително леки замърсени неща са идеални.
Мерси!  Laughing

# 519
  • Вдън горите тилилейски
Според мен не са  само за леко замърсени съдове. На мен ми почистват и загорели.

# 520
  • Русе
Но не и много загорели. Като цяло от евтините варианти са най-добрите за мен, вече платинума си е супер просто. Определено са ми любими от години, вземам, тествам друго и пак се връщам на тях. Simple Smile

# 521
Момичета да споделя :
 В ДМ има промоция на таблетки, сол и течни препарати за миялна  Peace  Има Сомат гел 2 опаковки за 14.99 - всяка е за 24 измивания  Peace  
Има и намалени техните таблетки ДенкМит на 9,99 кути с 40 или 43 таблетки  Crazy  , както и солта им е намалена на 2,99 за 2 кг. Имаше и други намалени препарати на други фирми.

Аз си взех таблетките на ДенкМит, защото съм чувала, че марката има добри препарати (прах и омекотите) и за това заложих на тях, нищо че още съдомиялната ми не е свързана  Laughing  

# 522
  • София
Аз пък съм най-недоволна от таблетките на Денк Мит. Безобразно драскат и оставят бели следи.

# 523
Аз пък съм най-недоволна от таблетките на Денк Мит. Безобразно драскат и оставят бели следи.

Надявам се до няколко дни да дам положителни отзиви  Peace

# 524

Общи условия

Активация на акаунт