Препарати за съдомиялна - 7

• 97 699
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Днес ми подариха една опаковка такива таблетки на Fairy:
Скрит текст:
Предполагам, че това са някаква разновидност на хвалените тук All in one. Страшно силно миришат от опаковката.  Crazy Днес едва ли, но утре ще ги пробвам.  Flutter

# 631
  • София
те май тук хвалят Fairy Platinum не толкова стандартните All in one. Добре де не е ли гадно чак толкова силно да миришат?

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 21:52 от Angel_Dust

# 632
  • Русе
Това е обикновеното феъри, не Платинум, не е лошо, но определено не е и кой знае какво, като останалите по-редови таблетки/капсули. Ако е лимон, мирише доста, но не се притеснявай, после няма проблем.

# 633
  • Пловдив
В Т маркет от днес има Финиш All in one за 18,00 лв. - 82 таблетки. Пробвал ли ги е някой. Дали са хубави.

# 634
Да , хубави са Финиша и доста евтини . Не се чуди за тази цена .

# 635
  • Пловдив
Благодаря.  Simple Smile
Значи ще си взема.

# 636
  • Варна
Имам Fairy all in one i Fairy Platinium
И двете ароматизират приятно съдовете при миене,не е натрапващо Simple Smile

# 637
В Т маркет от днес има Финиш All in one за 18,00 лв. - 82 таблетки. Пробвал ли ги е някой. Дали са хубави.
На мен ми изтриха шарките на чаши. Не съм доволна никак.

# 638
  • Пловдив
На мен ми се изтриха шарките на едни чаши и от таблетките на К Класик, а на други чаши - не, може би зависи от качеството на чашите.
Но така и така вече са ми изтрити, нищо не рискувам. Grinning

# 639
Всичко рискувам аз. На принципа съм - каквото оцелее. Ако имам нещо много скъпо или със сантиментална стойност - него на ръка.

# 640
  • София
Всичко рискувам аз. На принципа съм - каквото оцелее.
И аз възприех този принцип и бързо установих, че тефлона ми няма да оцелее.  Laughing И в тази връзка как се държат керамичните и тези с керамично покритие съдове в съдомиялната? Пак ли се повреждат или няма никакъв проблем за тях ? Повечето ми тави са стъклени и имам няколко тфлонови. Искам след като миялната разкаже играта окончателно на тефлона да го подменя с керамични съдове/ с керамично покритие. Същото важи и за тиганите.  newsm78

# 641
  • Варна
Всичко рискувам аз. На принципа съм - каквото оцелее.
И аз възприех този принцип и бързо установих, че тефлона ми няма да оцелее.  Laughing И в тази връзка как се държат керамичните и тези с керамично покритие съдове в съдомиялната? Пак ли се повреждат или няма никакъв проблем за тях ? Повечето ми тави са стъклени и имам няколко тфлонови. Искам след като миялната разкаже играта окончателно на тефлона да го подменя с керамични съдове/ с керамично покритие. Същото важи и за тиганите.  newsm78

Аз с керамиката нямам проблем,но тефлона ми взе да се бели  Mr. Green

# 642
Сз тефлон нямам. Тиганите са ми с някакво каменно покритие а тавите от едновремешните с емайл.

# 643
  • София
Керамични съдове и съдове с керамично покритие са две коренно различни неща. Керамични съдове няма проблем да се мият, поне според мен. На опаковката им е указано кои могат и кои не. Но съдове с керамично покритие ми е интересно дали могат или ще се обелят като тефлона, който принципно не е за миялна.

# 644
  • София
Да наясно съм, че са коренно различни неща и затова попитах и за двете. Wink
А по отношение на това, което пише на опаковката, както знаем има неща за които е указано, че не могат да се мият в съдомиялна, пък си ги мием без проблем. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт