Препарати за съдомиялна - 7

• 97 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • У дома !
Аз съм доволна от таблетките на Лидъл.Откакто имам съдомиялна тока ми скочи двойно,нормално ли е?
Всяка вечер я пускам на нощна тарифа.Рядко я пускам през деня Thinking

# 616
  • София
Не го намирам нормално и вероятно не е от миялната.
На мен лично ми падна тока, но ние сме без тец и иначе хабях по 1 бойлер голям за чинии общо взето Wink

# 617
Ползваме Alio от Австрия, най-базовия вид. В момента сме с някакви уж по-добри, но не виждам разлика и пак ще се върнем на обикновените. Нямам никакви забележки. А цената е повече от смешна. 3,50 евро за 74 броя  Crazy

Откакто имам съдомиялна тока ми скочи двойно,нормално ли е?
Всяка вечер я пускам на нощна тарифа.Рядко я пускам през деня Thinking

Не. Миялните имат много малка консумация. Погледни си в документите, но предполагам е 70-85 кВтч.
Нашата харчи 0.74 кВтч. За 30 дни на дневна излиза 4.57 лв., на нощна 2.63 лв.
Пускаме основно дневна, в блок сме и не искам да преча на съседите.

# 618
Наскоро чето, че е важно на електромера как е настроен часовника - откога да започва нощната.
Тоест може твоята нощна, образно да е през деня, заради часовника.

Не знам доколко има резон в това, но дори да е така, няма как от съдомиялната да имаш двойна сметка за ток.

# 619
  • София
Аз нощем не мия, на дневна също как за мен е съмнително от това да скочи двойно сметката, да се покачи малко, да, но двойно...

# 620
  • София
Според мен също не е нормално - както и да е настроен елкектромера. Ако си била с бойлер, по-вероянтно е да ти падне сметката, т.к. за едно измиване на ръка си отива почти 1 бойлер, напълно загрят, от 80литра.

# 621
  • София
Да, но приемаме,ч е не  била с бойлер и  сметката следва да се дигне...но не двойно, дори като прибавим това, че сега е  декември, машината може да не е вързана към топла вода и да трябва малко повече да загрява студената вода, която е по-студена от лятото все пак (това и за пералня важи).... но пак двойно само от това.
Мен ми е интересно колко е била преди и колко е сега. И това единствената променя в потреблението ли е?

# 622
Вчера взех от кауфланд таблетки с кислород. Имаше само някакви други. Не видях allin1.някой да ги е ползвал

# 623
Ползваме Alio от Австрия, най-базовия вид. В момента сме с някакви уж по-добри, но не виждам разлика и пак ще се върнем на обикновените. Нямам никакви забележки. А цената е повече от смешна. 3,50 евро за 74 броя  Crazy

Може ли линк към тези таблетки? Не успях да се справя с търсачката, пък цената направо ми повдигна настроението  Grinning

# 624
  • София
Нашите сметки за ток и вода паднаха откакто имаме миялна.

# 625
         Може ли линк към тези таблетки? Не успях да се справя с търсачката, пък цената направо ми повдигна настроението  Grinning
Сега погледнах, 70 броя били, увеличила съм ги с 4 без да искам  Blush
http://www.wogibtswas.at/alio-geschirrspuel-tabs-classic-angebot-174881

# 626
  • Бургас
Човече, ще споделиш ли как поръчваш от там? С превозвач или директно до България, колко е доставката? Не разбирам немски, а виждам че имат доста  неща на добри цени.

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 09:14 от Мaрия

# 627
Семеен приятел, който пътува до там всяка седмица ни носи. Ако ви върши работа мога да попитам от кой магазин ги купува...

# 628
  • Бургас
О ясно. Питай го все пак, може да има и онлайн магазин за поръчки.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт