Препарати за съдомиялна - 7

• 97 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • На брега на реката
Честито и със здраве да си я ползваш. И моята е 45 см. модел 5831 и съм страшно доволна. Похвали се как е, като я изпробваш.

# 601
  • Русе
Аз бях 6 г с 5830, страхотен модел. Със здраве да си я ползваш. Мисля, че при нас водата беше 4 от 6 степени и да, с комбинация от бутони е, но нямам представа вече от кои. Пробвай с това, което Бобулина ти е писала.

# 602
  • Сф
Моето Беко дойде с една лентичка (тип лакмус), с която измерваш твърдостта на водата и спрямо нея настройваш солта. Лентичката е в едно сребристо фолио, разгл3дай внимателно книжките, някъде там е.

# 603
Благодаря ви, момичета  bouquet Монтираха я , даже и я пуснах.Много съм доволна от крайния резултат. Нямаше нито петна, нито остатък от препарата и гланца. Благодаря и за прекрасната тема, доста изчетох и мога да кажа, че по вас се ориентирах кое, къде и колко да слагам. Благодаря ви  bouquet

# 604
Отскоро съм със съдомиялна Сименс.
Имам няколко въпроса:

1.Препаратите, които трябва да имам са, доколкото разбрах: Сол, Таблетки и гланц, Нещо друго нужно ли е?
2.Гланцът за какво се използва? И каква марка препоръчвате?
3.Като купихме миялната, в нея имаше мостра на таблетки финиш. Прави ми впечатление, че май ми надра съдовете. Възможно ли е да е от таблетката, или независимо какви ползвам все ще дере, защото е специфичност на уреда?

# 605
Отскоро съм със съдомиялна Сименс.
Имам няколко въпроса:

1.Препаратите, които трябва да имам са, доколкото разбрах: Сол, Таблетки и гланц, Нещо друго нужно ли е?
2.Гланцът за какво се използва? И каква марка препоръчвате?
3.Като купихме миялната, в нея имаше мостра на таблетки финиш. Прави ми впечатление, че май ми надра съдовете. Възможно ли е да е от таблетката, или независимо какви ползвам все ще дере, защото е специфичност на уреда?

1.  Вместо таблетки може да ползваш прах или гел.
2. За по-добро съхнене и да направи съдовете блестящи. Аз ползвам на ККласик. Има различни марки. Имаше един на Грюн грийн, който е екологичен и мисля, че още може да се намери в търговската мрежа, защото таблетките им вече не се внасят.
3. Фириша и при мен драска и ми изтри шарките на едни чаши. Аз ползвам най-често прах и по-рядко таблетки на ККласик и нямам проблеми. Доволна съм от кауфландските препарати. В темата има и много доволни от таблетките на Лидл. Най-доброто за момента са Феъри, но те са по-скъпи. Пробвай и виж какво ще ти хареса. Някои момичета ползват лидълски таблетки за нормално замърсени съдове и Феъри за силнозамърсени примерно.

# 606
  • На брега на реката
Гланца на Грюн Грийн не се внася за съжаление, а таблетките се внасят. Но лидълските препарати са си ОК, както и прахта на Кауфланд ККласик, за силно замърсени ползвам Феъри платинум - за мен са най-добрите на пазара.

# 607
Гланца на Грюн Грийн не се внася за съжаление, а таблетките се внасят.
Извинявам се. Запомнила съм, че вече само едното се внася и продава, но явно съм объркала информацията.

# 608
Взех от лидълските сол, гланц и таблетки.. Доволна съм..
Обаче аз с моя Сименс не мога да заговоря на един език, та имам още въпроси:

Гланц се слага на всяко пускане на машината, нали?
Вашата какво количество поема? Моята пое 100 мл..

# 609
  • София
Гланц се слага на всяко пускане на машината, нали?
Вашата какво количество поема? Моята пое 100 мл..
Не се слага гланц на всяко пускане. Резервоарчето се пълни, когато светне индикатора за гланц.
При мен първия път пое около 1/3 от бутилката от Лидл и не съм сигурна, че само толкова е капацитета, просто аз нямах търпение да я пусна и не ми се занимаваше.
Съвет: Като наливаш гланц и се напълни отделението повдигни вратата, за да се стече по-бързо. Simple Smile

# 610
Рошличка, а като свърши гланца, машината ще ми сигнализира ли?

Сигурно са ми глупави въпросите, но нямам време да чета книжката...

# 611
  • Варна
Ако гланца свърши ще ти светне лампичката за гланц  Peace

# 612
къде има ГГ?

# 613
аз съм виждала в лекси, но това е пловдив.

# 614
  • София
Виждала съм в нет-а да се продават таблетки, но не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт