Препарати за съдомиялна - 7

• 97 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе

Meggysan, ти от амазон ли поръчваш?

От гросерито на Джордж веднъж бяха хванала някакво супер намаление и си поръчах.
Ааа, от Пени на два пъти ми се е случвало да пускат по 20-25 ст., бях се запасила с 2-3 пакета. Ама беше отдавна.

# 661
Те нямат сайт. Магазин в Бургас в Славейков. Оня ден взех.

Сподели, моля те, кой е магазина и къде се намира?

Meggysan, ти от амазон ли поръчваш?

Магазина се намира срещу ВиК в Славейков. На ъгъл се пада.
Внос от Турция е. А и от турция съм купувала 30 ст. Платинум и 20 стотинки Олл ин уан.  50 ст не бих дала. На емаг офертите винаги са куци.

# 662
Керамични съдове няма проблем да се мият , а тефлон аз си го мия на ръка .
За шарките - изрично си пише на упътването в книжката на миялната, че могат да се изтрият. Може ако се мият на 40-45 градуса и да няма проблем , но аз си мия всичко заедо на 70 градуса за да е сигурно , че ще ми се измият добре .

# 663
  • Варна
Аз мия чаши с шарки и засега нямам проблем  Peace

# 664
  • София
Зависи от вида и качеството. Само една чиния ми се изми шарка, и то стана едно замацано петно общо.
Тефлони мия, пише, че са подходящи - мия ги, на керамичния тиган пише да не се слага в миялна - на ръка го мия, не ми птечи, той е за палачинки и ми се налага рядко а и  е лесен.
Един друг пак с такъв етикет го върнах, понеже беше тип основен и реших, че няма да го мия на ръка.

# 665
Здравейте! Да попитам: ако сложа таблетка finish quantum,  трябва ли да изключа солта и гланца, които допълнително съм заредила?

# 666
Здравейте! Да попитам: ако сложа таблетка finish quantum,  трябва ли да изключа солта и гланца, които допълнително съм заредила?

Не, няма да направиш икономия.

# 667

Не, няма да направиш икономия.

Не става въпрос да икономисам сол и гланц, а дали няма да има проблем с измиването и самата  миялна. Значи, няма проблем да мия така? Благодаря за отговора wilian

# 668
Не е сигурно, че солта и гланца в таблетката са оптимални за твоята твърдост на водата. Докато машината "знае" от настройките колко сол и гланц е необходим.
Виждам, че си от София, но въпреки меката вода там, на твое място не бих рискувала с изключването на солта. Слагането на гланц е по желание, но аз не бих изключила и него.

# 669
  • София
psMa, виждам, че си от София. Аз онзи ден си използвах таблетките куантум от подаръчния пакет, който ни дадоха със съдомиялната. Солта при мен е перманентно на 1, намалих и гланца на 1 и нямаше забележки накрая.  Peace

# 670
  • Варна
От Карфур 3 кг. гръцки прах=15 лв. Ако слагате ко 15 - 20 гр. стига за 150 - 20 цикъла на миене  което е от 7 до 10 ст.
Също от там или Лидл 1 л. течност за изплакване около 3 лв./л.

# 671
  • София
От Карфур 3 кг. гръцки прах=15 лв. Ако слагате ко 15 - 20 гр. стига за 150 - 20 цикъла на миене  което е от 7 до 10 ст.
Също от там или Лидл 1 л. течност за изплакване около 3 лв./л.
Как се казва този гръцкия прах? Картинка?

# 672
wilian, бладодаря! Още не съм нагласила солта, а незнам каква е фабричната настройка. Гланц на две сложих, още не мога да преценя дали е добре.
Рошличка благодаря и на теб! Ако се оправя с тези бутони за настройка на солта и аз ще я сложа на 1. По-принцип солта и гланца в кои случаи се изключват?

# 673
  • Варна
Аз не ги изключвам изобщо

# 674
Ясно, и аз така ще направя, няма да ги изключвам, когато слагам комбинирани. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт