Препарати за съдомиялна - 7

• 98 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
А каква марка сол ползвате? От коя сте най-доволни, че май не мога да преценя...

Първо ползвах на Финиш, после реших да взема и на Кауфланд Класик /КК/, И от двете съм доволна  Simple Smile
Солта е едра и на двете марки.

Предполагам обаче, че има сериозна разлика в цената?
Не пазарувам никога в Кауфланд и не зная какви са цените на собствената им марка, но предполагам, че разликата между Финиш и КК е драстична, а разлика реално не би следвало да има в състава.

# 46
  • Варна
Аз изпробвах няколко препарата за миене - и на таблетки, и течни и прахообразни.
В момента ползвам прахът КК на Кауфланд и съм доволна - изобщо не оставя следи по съдовете! Вярно, бях предубедена заради драстичната разлика в цената, спрямо останалите препарати, но си го ползвам вече доста време и съм доволна.
Изпробвала съм и Finish - течен и на таблетки, но оставаха следи по чашите.
Общо взето, мисля, че и самата миялна има значение за вида измиващ препарат.

# 47
Аз съм толкова доволна от таблетките, че чак се чудя да пробвам ли изобщо с прах.

Наистина, смайващо добре ми се измива всичко и тави и тигани...и всичко едно такова чисто и лъскавко излиза...направо като нови.

# 48
  • на кой му пука, майна
А каква марка сол ползвате? От коя сте най-доволни, че май не мога да преценя...

Първо ползвах на Финиш, после реших да взема и на Кауфланд Класик /КК/, И от двете съм доволна  Simple Smile
Солта е едра и на двете марки.

Предполагам обаче, че има сериозна разлика в цената?
Не пазарувам никога в Кауфланд и не зная какви са цените на собствената им марка, но предполагам, че разликата между Финиш и КК е драстична, а разлика реално не би следвало да има в състава.

Да, цената е доста различна. Кауфландската е в пъти по евтина, но като качество... не виждам разлика. 

# 49
Мацки , кажете как се ползва препарата за почистване на ККласик ?КУпила сьм си  а превода е скьсан ?
Благодаря предварително Simple Smile

# 50
Мацки , кажете как се ползва препарата за почистване на ККласик ?КУпила сьм си  а превода е скьсан ?
Благодаря предварително Simple Smile

Пусни тази програма, която е за най-замърсените ти съдове, обикновено иконата е с тенджери и тави.

# 51
Махаш само предпазното фолио отгоре, без да развиваш капачката или да пробиваш. В празна миялна закрепваш с отвора надолу и пускаш на най-интензивната и високоградусова програма /моята е на 70 градуса, 2,30 часа някъде/. После изхвърляш шишето и готово.

# 52
Махаш само предпазното фолио отгоре, без да развиваш капачката или да пробиваш. В празна миялна закрепваш с отвора надолу и пускаш на най-интензивната и високоградусова програма /моята е на 70 градуса, 2,30 часа някъде/. После изхвърляш шишето и готово.

На колко време горе-долу се прави това почистване?

# 53
Дават го на два месеца или на 60 измивания и аз така го правех, но напоследък го правя, като усетя неприятна миризма или веднъж като забелязах, че не ми измива добре съдовете.

# 54
Благодаря ти

# 55
  • гр. Пловдив
В момента ползвам солта на Лидл. Едра е и цената й е около 2 лв и стотинки. В Карфур - Пловдив дали сте срещали от таблетките на ГГ?

# 56
  • София
Нахълтвам тук да благодаря и аз за препоръките за таблетките КК на Кауфланд. Бях скептична при тази цена, но истината е съвсем друга - наистина са страхотни.  Party
И друго да кажа - преди бях използвала на Амуей, много доволна бях, една таблетка на 3 делях и си миеха отлично. Но със сегашната поръчка нещата са доста по-различни, за съжаление. Качеството е ужасно, понякога и с половин таблетка не мога да измия, просто коренна разлика! Нямам търпение да свършат и да приключа с тях.

# 57
roasted_pumpkin, с каква съдомиялна си, че делиш таблетката? Аз съм с 45-сантиметровите и си слагам цяла.

# 58
  • София
Аз съм с голяма, за 12 комплекта, и също деля таблетката - наполовина.

# 59
  • Русе
И аз понякога деля таблетка, ако е пълна миялната, но само с чинии, чаши, тенджери, които лесно се измиват или ползвам гел тогава, но слагам по-малко.
Ако има дори и една тава, особено ако е позагоряла - Феъри.

Общи условия

Активация на акаунт