Препарати за съдомиялна - 7

• 99 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Според мен сол и блясък трябва да си сложиш,макар и на най-ниска степен.Аз лично не съм доволна от таблетите на сомат и финиш.Ползвам гел сомат-когато миялната не е пълна и феъри платинум таблети когато е нормално заредена.Ползвала съм и продуктите на кауфланд и на лидл-не са никак лоши,но нямам дълги наблюдения.

# 361
  • На брега на реката
Сложи си сол и гланц и ги настрой на най-ниска степен. За миене ти препоръчвам прах на ККласик, щом си с малка машинка, ще ти е най-удобно да дозираш. Аз я ползвам и съм много доволна, хубаво измива, евтина е и стига за дълго време.

# 362
какво ли се случва с био препаратите за съдомиална, в карфур вече няма ГГ и в дм няма...?

# 363
какво ли се случва с био препаратите за съдомиална, в карфур вече няма ГГ и в дм няма...?

обсъждано е и назад в темата. ГГ няма да има внос, поне за сега.

# 364
Препоръчайте био таблетки за съдомиална на добра цена (трябват ми за бебешки съдове). Благодаря предварително   bouquet

# 365
Здравейте, момичета,
Какво ще кажете за таблетките на Blazy?
Аз ползвам течен на Сомат и таблетки Feiry, но гледам, че има някаква промоция в Метро на Blazy, та се чудя дали да ги пробвам  newsm78

# 366
Аз съм доста доволна от марката на Метро между другото - доста евтини са и не са лош вариант по мое мнение  Simple Smile

# 367
Препоръчайте био таблетки за съдомиална на добра цена (трябват ми за бебешки съдове). Благодаря предварително   bouquet

Gruen Green 12 лева за кутия от 40 бройки Peace

# 368

Gruen Green 12 лева за кутия от 40 бройки Peace

това обаче от къде?

# 369
  • На брега на реката
Грюн Грийн се продаваха в Карфур и в разни сайтове ги имаше, но в последно време май никъде ги няма. Някой писа, че са спрели да ги внасят поради слаб интерес. Жалко ако е вярно, защото бях много добри, а и гланца им също , но и него го няма и стои с цена 0 лева в сайта. newsm78

Ето един сайт в който пише, че ги има:http://freshaktiv.eu/43/44.html

# 370
Бобулина   bouquet

# 371
Осен от Fairy Platinum, доволни ли сте от другите видове Fairy? Гледам по сайтовете, че има някакви други, платинум намерих само тези - http://perilni-bg.com/product_info.php/cPath/87/products_id/1617

# 372
Аз използвам други Фейъри - не са платинум , All in one пише и съм много доволна

# 373
  • Русе
Определено Платинума са по-добри от Всичко в 1.

# 374
Съвсем случайно видях Платинум всичко в едно в кварталното СБА - 9.50лв са 30таблетки

Общи условия

Активация на акаунт