Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • на правилното място, в точното време
Бог да пази мъжете ни!Да дава вяра, сила и надежда на чакащите у дома! Praynig

# 256
Извън темата, която обсъждате, моля за извинение. Тъй като съвсем скоро е заминаването на поредния контингент за Кандахар, искам да пожелая на момчетата и момичетата /ако има/, да се върнат живи и здрави. А на чакащите ги у дома-кураж и търпение!  Hug
smile3501
Присъединявам се и аз... съпруга съм на военен, който има 3 мисии зад гърба си и знам какво е да чакаш и да се молиш Peace
Дано Бог даде сили на заминаващите и да ги прибере живи и здрави обратно при семействата им!
Успешна мисия!

И аз така... Моят има 5, но за щастие вече не иска да ходи. Негови приятели и колеги обаче заминават. По-малко критични ситуации да имат там и живи и здрави да си дойдат всички!

# 257
Дай Боже Praynig
В Кандахар беше спокойно до скоро.. мъжа ми се върна преди 4 месеца /януари замина и юли се върна/
Живи и здрави и те и семействата им Praynig

# 258
  • Някъде в Европа...
В сайта на МО има публикуван регистъра за офицери и офицерски кандидати...

# 259
На моя мъж миналата година му обясниха че е млад за офицерски кандидат. 

# 260
  • Пловдив
Shockedче кой набор е?
2004 като бях в Долна, имаше един оф. к-т, който беше не много по-голям от мен (на 21 бях тогава Heart Eyes)

# 261
  • София
:ri

# 262
Shockedче кой набор е?
2004 като бях в Долна, имаше един оф. к-т, който беше не много по-голям от мен (на 21 бях тогава Heart Eyes)

Ами на достатъчно години е, обаче не го пуснаха миналата година.
Тази година го спряха и от курс по английски....не му бил трябвал. Simple Smile хахахах, а новата цялата им апаратура е на английски, че го караха дори да превежда някаква документация с нея, щото от армията не им се плаща за превод. Или звънят на фирмата за поддръжка...
Абе.....не ми се говори.
В същото време офицер за пенсия го пращат на курс....при положение, че той ако днес реши, утре е пенсионер. Ама явно много му трябва...

# 263
 При нас има заплати...Уф, бързо ще ги свършим..

# 264
И в Карлово има. Доколкото чух от ММ, другата седмица щели и авансите да преведат, а после май не се знае кога ще са следващите. Бързали да приключат годината.

# 265
После декември би трябвало.  Това са си заплатите за ноември нали така.

# 266
Имам въпрос към момичетата, посещавали Рибарица скоро - какви са температурите в станцията и в механата? Миналата година в Олимп умряхме от жега, вътре си беше направо за къс ръкав.

# 267
Имам въпрос към момичетата, посещавали Рибарица скоро - какви са температурите в станцията и в механата? Миналата година в Олимп умряхме от жега, вътре си беше направо за къс ръкав.

В стаите са си нормални, към 20-22С. (аз не обичам жега и не понасям).
В ресторанта и механата е по-топло като цяло, особено ако са събрани повече хора.
Във фойетата е по-студено.

Ние бяхме преди месец, и сега средата на декември пак отиваме.

# 268
Благодаря, Mirama!

# 269
И в края на работния ден и началото на почивните дни да споделя ,че въпросът с лимита върви към разрешаване. До края на другата седмица трябва да излезе МЗ и плащането да приключи до 12.12.

Общи условия

Активация на акаунт