Какво излиза, че съвсем не съм сама? Просто вие сте дълбоко законспирирани-четете, но си мълчите. Е, още не съм ви свикнала, ама полека лека се нагаждам към вас. Днес ви е простено отсъствието. Навярно снощи до късно сте се веселили и сте поливали празниците. Дано и през всичките останали дни от годината да сте влюбени, обичащи и обичани. Днес ви поднасям вместо кафе, един микс от стихове на Евтим Евтимов...поетът възпял в не едно стихотворение виното и любовта.О, и МЪНИЧЕТО се появи

ДИДИ_БИЛИ, питаш ме от къде толкова страст и енергия. Явно така съм направена-дар от Бога. Не знам и това ли е заложено при направата, или после съм го придобила, но общо взето у всеки се стремя да видя хубавото, доброто. Завистта не ми е позната.( а има ли изобщо смисъл от завистта? Завистникът сам себе си тероризира ), имала съм хубаво детство, после съдбата ме срещна с един прекрасен мъж, Мъж с главно М, много пестелив на комплименти, но за това пък истински мъжкар. Винаги ме е слагал на пиедестал-това ми е създало много самочувствие на обичана и желана жена. А когато знаеш, че си любима, това дава много енергия, дава сили да летиш...Цяло изкуство е да запазиш, това, което имаш.
Постарах се кратичко да ти отговоря, да издам рецептата. 
Хубав ден и от мен. Обичайте се...
Благодаря ти за рецептата

Ще се опитам и аз да я забъркам

малкия реши, че в 05.30ч е идеално време за игра 
времето за сега е неподходящо.
от ок. 00:30 до към 02:30 часа и днес Светли е на ясла след 2м. и половина прекъсване
да не
много.
- това е планът за днес.
Отдавам го на притеснението, снощи не беше на себе си. А не е като за първи път да се мести. Дано всичко мине добре днес и да се успокои. Нали уж на по-добро място се мести. Такова чакане падна, докато дойде прословутата заповед... Все съм като навигатор, като кара из Пловдив. Уж му трябвало един път да мине по някой маршрут и го запомнял. Да бе да.