Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Защото при нас спря да се говори за тях, но то при нас и да има едва ли ще стигнем всички до тази информация. Дано стане, защото това което чухме за тези карти звучи мн добре.

# 286
  • Пловдив
Защото при нас спря да се говори за тях, но то при нас и да има едва ли ще стигнем всички до тази информация. Дано стане, защото това което чухме за тези карти звучи мн добре.

А защо да не стигне информация? Не съм чула да има ограничение в бройката, та да се раздават под масата. При моят приятел са събрали информация кой колко карти иска. И се чака решението по този въпрос и самите карти.

# 287
И при нас (68-ма) са събрали информацията кой колко карти иска и вече се чака подписване на договор и самите карти  Peace

# 288
Не знам, звучи мн приятно за да е истина, но при нас не са правени списъци, поне за сега Simple Smile  ще изчакаме февруари, може просто още да не е изчистено всичко по пускането на картите.

# 289
Момичета знае ли се вече дали ще има пари за дрехи и  евентуално кога ще се изплащат. Относно картите тази седмица при ММ са направили списък кой колко карти иска.Но няма повече информация дали ще се дават и кога.

# 290
Да ви попитам нещо за картите , разбрахме че 1 карта на Мтел може да премине на такъв тарифен план , но за другите искат да дадат нови номера. ММ има две карти моята и неговата и до сега бяха на плановете за военните супер неизгодни , дали ще може да прехвърли и двете.

# 291
Не. Може да се запази само един номер.

# 292
 Снощи колега на ММ му се обади днес да си вземе лимитната книжка,че щяло да има пари..( ММ беше отпуска)...Дали?  Rolling Eyes

# 293
  • Варна
Относно картите на Мтел. Моят мъж ще си зарази номера и ще мине на новият план, аз обаче не искам да си сменям плана и не искам нов номер. В момента съм в групата им, дали е възможно да остана на сегашният план към военните, въпреки че почти всички от неговото поделение ще минат на новата тарифа?

# 294
Относно картите на Мтел. Моят мъж ще си зарази номера и ще мине на новият план, аз обаче не искам да си сменям плана и не искам нов номер. В момента съм в групата им, дали е възможно да остана на сегашният план към военните, въпреки че почти всички от неговото поделение ще минат на новата тарифа?
Аз доколкото разбрах,старите планове на групата остават да важат.Обаче се чудя,те като влязат в тая корпоративна група,ние със старите планове сигурно няма да говорим с тях все едно сме в една група,нали?И тогава се обезсмисля моята карта да си седи в старата група.Обърках се вече  Joy

# 295
Вчера пак се чуха някакви слухове, че няма да се изплащат парите за дрехи. Някой нещо знае ли?

# 296
При ММ се говори че тази седмица ще изплащат парите за дрехите,но той моя е едно ехо че мн.не му вярвам.Иначе за картите на м-тел са им казали че всеки месец от 1 до 10 число можело да заявят карта.Ако някой знае със сигурност за паричките да пише,че май всички ги чакаме за подаръци  Grinning

# 297
И при нас има инфо за парите до края на седмицата.Както и всички други плащания до края на следващата седмица.
От Мтел ми казаха,че след нова година може да има други условия за картите,т.е. да може да се запазват повече номера.Все още не са уточнени условията,при нас догодина ще започнат с новите карти  Peace

# 298
Ох, дано да не ни изненадат неприятно преди празниците! Очакваме инфо  Simple Smile

# 299
Ами то мълвата за съкращенията доста неприятно ни изненада предпразнично.

Общи условия

Активация на акаунт