Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
миличка82 не ни сривай мечтите така че ги чакаме не с 4 ми с 8 очи.ММ цял ден чака смс милия и аз покрай него.Вчера му преведоха някви 11 лева нз за какво.Та днес се надяваме или на заплата или на лимита.И сега като прочетох че може и да няма........ #2gunfire кативита хайде успокой ни малко,че ти винаги си добрия вестоносец.Относно картите ММ ще вземе януари че тел.не е на негово име и докато го прехвърлим,пък и сега е отпуска и така.

# 346
Вчера са дали фишовете на ММ,но за лимита нищо няма

# 347
Мили дами ,аз не искам да отчайвам никого.Ние също чакаме с нетърпение.Слухове колкото искаш....
P.S Колкото до това дали парите за лимита ще се отразят във фиша,мисля не е задължително. Поздрави на всички и дано има радост за всички ни Grinning Grinning Grinning Grinning

# 348
  • Варна
От финансовата служба на моят мъж са казали, че днес им превеждат за дрехите и заплатата едновременно.

# 349
биб,браво на теб за новината сега ако някой каже че има и смс..........Дано ги преведат ако не днес то утре,че ММ само смс чака и ми е мн.смешен

# 350
  • Пловдив
Вещевото не се отразява във фишовете.

# 351
Днес при нас има само заплати

# 352
И при нас само заплати за сега Sad

# 353
  • София
Ще има втори превод на пари до 15 дек., явно.

# 354
Ще има втори превод на пари до 15 дек., явно.
Дано Praynig Praynig Praynig

# 355
 При нас и заплати няма..

# 356
Чакаме и ние, но още нищо....

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 12:47 от sad_woman

# 357
Вещевото не се отразява във фишовете.

И парите им ги раздават в поделението...поне така е при ММ.

# 358

И парите им ги раздават в поделението...поне така е при ММ.
Shocked
А раздадоха ли ги?При нас никога не е било това. newsm78

# 359
При нас до сега винаги когато са изплащали лимит е ставало с превод по картите, от 7 год. работя в армията и никога до сега не съм получавала пари на ръка. Но предполагам, че това зависи и от финансовата служба, ако поделението е малко, може да им ги дадат кеш и да не се занимават с банкови преводи.

Общи условия

Активация на акаунт