Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 704
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Бунгало с толкова малко дете аз бих си го спестила. Особено с готвенето.
Но зависи и от детето все пак. Simple Smile

Тази година се колебая за станцията, може би ще пробваме Несебър. Но още е доста далеч.

При това две  Wink и многооо диви !

# 436
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, ето малко снимки от Хармония, въпреки че успяхме да резервираме само 2 дни си изкарахме супер (със съвсем малки забележки относно един от сервитьорите в ресторанта, който ни гонеше още в 21 часа, при положение, че ресторанта работи до 23ч.  Confused).

# 437
Момичета,някой получи ли картите на Мтел?

# 438
Момичета,някой получи ли картите на Мтел?

В поделението в Г.Оряховица още не.

Като казахте картите на м-тел, някой знае ли точните условия - интернет, смс, разговори ..., че ММ така и не успя да обясни като хората  Joy

# 439
ММ ми обясни на мен,че смс,разговори и интернета всичко е безплатно само таксата от 11лв.Но там роуминга е към 5 лева и зависи от държавата.Но като цяло е само таксата в България.Иначе и Благоевград карти още няма,заявени са уж ама още ги няма,и мн.от колегите на ММ са без телефони че са си прекратили договорите с другите оператори.

# 440
Ние ги ползваме от средата на декември. Дойдоха ни вече и първите фактури. И при мен , и при ММ обаче едни големи суми...И на двети места ги върнаха (различни структури сме) , уж били объркани , ще ги сторнират...

# 441
Здравейте, момичета и за много години!   bouquet

Влизам с питане.
От 27ми януари до 1ви февруари сме в Олимп/Боровец с дете почти на годинка.
Има ли някои от вас, които са били скоро там? Интересува ме температурата в стаите и във фоайето newsm78
Кошарата така или иначе ще си я взема/сгъваема е/, но се питам ако е много студено да си взема и матрака, ако не... ще използвам 2 одеала за тази работа  Thinking
Интересува ме също /така де, не мен, а едно от семействата с които ще сме/ ... дали има някакво помещение за събиране  Rolling Eyes евентуално какво представлява и отоплява ли се?

petessa страхотна идея, добре си се сетила да направиш някоя друга снимка, та да виждаме към днешна дата как стоят нещата. Ще направя и аз някоя друга снимка, ако има заинтересовани тук, да изпратя после.

Хубав ден   bouquet

# 442
Ние бяхме преди НГ. Олимп е много топъл , само пред рецепцията е много студено , защото постоянно се влиза. Ама там какво ще правиш , освен да се настаниш и да чакаш асансьора?  Не знам как е в неремонтираните стаи ,защото там дограмата е стара. Ние бяхме в апартамент и много топло. Когато се екипираш за пързаляне едвам се стои в стаята. Забелязах, че веднъж в коридорите имаше бебешка кошара-така че обади се и питай да не мъкнеш. В ресторанта също е много топло ,работи до 11 ч. , а след това на етажите има дивани с маси и компаниите си довършат почерпката.

# 443
kativita благодаря много за инфото за кошарка. Обадих се току-що и си заявихме една. Ние сме в стая лукс и предполагам трябва да имаме дограма Thinking така де, да е сменена с нова.
Ааа, щом има дивани на етажите ме устройва идеално. Мен лично с детето, че няма да се седи цял ден в стаята, а и навън няма да се заседява малкия кой знае колко, та... идеално.
Благодаря  bouquet

# 444
ММ ми обясни на мен,че смс,разговори и интернета всичко е безплатно само таксата от 11лв.Но там роуминга е към 5 лева и зависи от държавата.Но като цяло е само таксата в България.Иначе и Благоевград карти още няма,заявени са уж ама още ги няма,и мн.от колегите на ММ са без телефони че са си прекратили договорите с другите оператори.

Аз знаех нещо за 1800 минути безплатни ... Искаш да кажеш, че говориш и пишеш абсолютно безплатно с всички оператори или само мтел ?

# 445
Безплатни разговори с всички оператори ,безплатни смс към всички оператори и неограничен интернет.  Аз съм най-доволна от последното.

# 446
И аз съм с такава карта от тези дни. Исках да си прехвърля стария номер, но нещо се били забатачали нещата, та си взех нова карта с нов номер.

# 447
Да , така се оказа по - лесно и бързо. А тези с предплатените(прима ,боб) още не са минали и при тях щеше да е по -лесно ако си бяха взели нов номер.

# 448
Безплатни разговори с всички оператори ,безплатни смс към всички оператори и неограничен интернет.  Аз съм най-доволна от последното.

Изцяло без лимит в разговорите ли ? Т.е. мога денонощно да си говоря с който оператор си искам ли ?
хмммм  newsm78

# 449
Да , така е в договора неограничени разговори.

Общи условия

Активация на акаунт