Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 707
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Весела Коледа!

# 421
  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ![/size][/color]

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 16:15 от ESTELITA

# 422
Весели празници и от мен, момичета! Нека има здраве, късмет и успехи във вашите семейства santa2

# 423
Весели празници и от мен на всички момичета тук и на семействата им. Желая ви мн уют и топлина в домовете ви и мн щастие и любов в сърцата ви.

# 424
И от мен...Весели празници! Nature Snowman

# 425
Весела Коледа момичета.Нека здравето и късмета никога не напускат домовете ни.Нека бъдем смирени,усмихнати и по-добри. santa2

# 426
  • Пловдив
Весели празници и от мен

# 427
  • Бургас
Весели празници! Simple Smile

# 428
  • София
МИЛИ МОМИЧЕТА, ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И СЪПРУГИ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

# 429
  • на правилното място, в точното време
Честито Рождество Христово! Много топлина, уют и благополучие на домовете ви, момичета!

# 430
  • София
МИЛИ МОМИЧЕТА, ПОСРЕЩНЕТЕ НОВАТА 2015 С УСМИВКА! ЩОМ СТЕ УСМИХНАТИ, ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАРЕД!

# 431
Здравейте момичета !
Имам едно питане. Коя лятна база бихте ми препоръчали с бунгала, защото сме с близнаци и ми се иска докато спят поне да стоим пред бунгалото и да пийваме биричка Wink
Честно казано на мен ми харесва Созопол, защото плажа е близо, но там пък няма бунгала, на Несебър е далеч ...
Моля Ви за коментари !
Благодаря !

П.С. Кога се очаква да излязат офертите за тази година ? 

# 432
  • Пловдив
evita1717, Обзор - "Чайка", само че там няма храна и ще трябва да готвиш или да ходите до Обзор. Иначе кефът е голям - на верандата, в горичката ... Ние пак мислим за там, ама да видим дали ще се доберем до карта тази година.

# 433
evita1717, Обзор - "Чайка", само че там няма храна и ще трябва да готвиш или да ходите до Обзор. Иначе кефът е голям - на верандата, в горичката ... Ние пак мислим за там, ама да видим дали ще се доберем до карта тази година.

То като гледам бунгала има само в Чайка и в Несебър май ...
Определено с моите диванета ще ми е трудно готвенето, че тогава ще сме на около годинка ... 

# 434
Бунгало с толкова малко дете аз бих си го спестила. Особено с готвенето.
Но зависи и от детето все пак. Simple Smile

Тази година се колебая за станцията, може би ще пробваме Несебър. Но още е доста далеч.

Общи условия

Активация на акаунт