Съпруги на военнослужещи - 9

• 80 625
  • 744
  •   3
Отговори
# 660
Дано да не съм обидила някоя в такъв случай.
Аз споделям само това, което се случва при нас  Peace
Моля, да бъда извинена, ако съм създала напрежение без да искам. Не това имах за цел!

# 661
Момичета, това го има навсякъде, за някои места мъжете са по добре платени( не визирам армията), на други жените имат привилегии, относно физическата си невъзможност да вдигат и правят някои неща непосилни за тях. За това на длъжностите, които са за жени си пише ( може да бъде заемана от жена). Не казвам, че няма изключения, но за това никоя жена не е виновна, а началниците, които ги назначават на тези длъжности. Имах колежка преди години назначена за шофьор, а дори нямаше и "В" категория, при изискване на длъжността "С". Но пък познавам и мн мъже в системата, които не могат да стъпят на малките пръстчета на жените, по отношение на работата в някои длъжности( изключвам тези с високо физическо натоварване). Както каза Sesylle  Плява има и сред двата пола.

# 662
................... пием кафе с един колега на лафката в поделението и звъни жена му. На въпроса какво прави , той и отговаря "Ами бачкам, какво друго". Затваря тел-а и аз почвам да се смея. А той ми вика "Какво искаше да й кажа, че пия кафе с колежката ли? Нали после ще спя на улицата". И на мен ми стана още по - смешно.

Laughing Laughing Laughing
Или когато те срещнат на улицата и са със съпругата си се правят, че не те познават или съвсем бегло ти кимат. Laughing Laughing
А на мен хич не ми е до тях и са ми едва ли не последната грижа,ама кво ли ще си помисли благоверната. Laughing

# 663
................... пием кафе с един колега на лафката в поделението и звъни жена му. На въпроса какво прави , той и отговаря "Ами бачкам, какво друго". Затваря тел-а и аз почвам да се смея. А той ми вика "Какво искаше да й кажа, че пия кафе с колежката ли? Нали после ще спя на улицата". И на мен ми стана още по - смешно.

Laughing Laughing Laughing
Или когато те срещнат на улицата и са със съпругата си се правят, че не те познават или съвсем бегло ти кимат. Laughing Laughing
А на мен хич не ми е до тях и са ми едва ли не последната грижа,ама кво ли ще си помисли благоверната. Laughing
Емиииии по-може да се усъмня, че има нещо, ако си кимнат "бегло", отколкото, ако се поздравят като колеги Laughing
Ето и един виц за ревнивите половинки:
Две приятелки си говорят и едната пита другата:
- Ти ревнива ли си?
- Не, как да съм ревнива?!
- Мъжа ти като излиза без теб колко пъти му звъниш?
-  В смисъл? Как така да излиза без мен?!?!?!
 rotfImao rotfImao rotfImao

# 664
  • София
Привет момичета.
Я каква тема сте подхванали? Ревността-стара, стара история, стара, колкото света. За първобитните хора, литературата мълчи, като че ли ревността съществува от Отело, та до наши дни.
От моя почти 40 годишен опит в семейния живот бих казала: Доверие му е майката. Някои съвети получих на готово от мама и нейните приятелки ( военни съпруги ). Татко работеше като отговорен дежурен и в смяната му имаше 30 момичета. Даваше дежурства през 3 на 4-я. В свободните дни ходехме на екскурзии, когато планшетистките се женеха, ходехме на сватби. Много дружно се живееше. Мама винаги казваше, че много му вярва. Преди да се омъжа за моя ст.л-т, той ми направи едно показно. Една вечер ме накара да се обадя в поделението  и да поискам да ме свържат с него. Позвъних на дежурния, а той много убедително ми каза, че дежурните сега почиват и той не може да се обади. Да го потърся утре сутрин след 8.30. А той, моя човек, седеше срещу мен и се усмихваше. Прегърна ме и каза. Видя ли? Вярвай ми... И аз вече 39 години му вярвам. Не съжалявам. В младите си години се шегувахме така: Първо трябва да се задоволи вътрешния пазар. Ако има излишък, то тогава може да има и за износ. Но вътрешният пазар е на първо място и с предимство Joy
Отивам да си обърна внимание на мъжа, да му разкажа как е минал  денят ми, как е минала срещата с бабите от КГБ.
Хубава вечер, милички. Отделяйте време за говорене, за общуване.

# 665
Фло...сега сякаш не са така. Има мъже умират да се клепят и да правят мръсно.
Отделно и тук четат и разнасят насам, натам. Simple Smile

# 666
  • София
Не знам защо на нас, жените са лепнали етикет " Клюкарки ". Професията ми ме е срещнала с много хора. Изненадана съм, колко много мъже клюкарстват не по-зле от жените. Дали да не им залепим на тях този етикет? Ще ги разчепкаме ли тези изчадия? Или да не им обръщаме внимание и да ги накажем с презрение?
О, момичета, моите дружки от КГБ изпитват ревност, защото от известно време им изневерявам ( с вас Joy)
СЕСИЛ, заклеймявам клюкарите, без значение на класа, пол и занятие. Хич да не ти пука. Това са хора с комплекси и бедна душевност. Дай им да се ровят в хорските съдби. Себе си не виждат, ама другите ще оправят. И тук важи следното: Всеки три дни чудо и всяко чудо за три дни Joy И по-добре да си на хората в устата, отколкото в краката hahaha

# 667
Здравейте,военни съпруги редовно Ви чета,но рядко пиша.Та да преминем на въпроса знаете ли дали ВВС са подписали договор с МТЛ, за тази хубава оферта дето преди месеци бяхте писали,че на места вече даже си говорят по между си без ограничение и ползват интернет,за скромната сума,ако правилно съм разбрала от 11.92 лв.Благодаря предваително.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 22:38 от taifun

# 668
Тайфун, те по отделни формирования подписват. В Д.Митрополия още не бяха преди месец, никой не се наемал.
В Каменец пък им раздадоха картите преди 3месеца.

# 669
При нас също няма, а и изгледи да подпишат -няма за сега Sad Що се отнася до мъжките клюкарки мн съм съгласна с ФЛО, но дали са жени или мъже-клюкарите- са хора които будят в мен само съжаление. Колко трябва да ти е скучен и безсмислен живота, за да си нямаш лични радости и тревоги и постоянно да се ровиш и обсъждаш живота на някой друг. За мен е все едно кой какво ще каже- Аз след дежурство се прибирам при моето момче и приятелите ни, а тези хора обикновено са сами със злобата и клюките с които е запълнен живота им. Мн време май им отделихме, а не си заслужава. Пожелавам ви приятна вечер, а мен ме чака ММ с чаша вино и хубав филм.

# 670
Аха маи,май ми намирисва на месна почва,тоест командирите да си решават дали да подписват,и така може и някой да си останат само с чакането,ама то да бъде напразно.Лека вечер от мен.

# 671
ESTERITA , mamm@kъти Честит празник на синовете ви. Здраве, късмет, весели игри и много усмивки да предизвикват на лицата ви.
sweet_maniche Важното е да сте здрави. Всичко останало ...
Желая на всички здраве, здраве, здраве ... -  Cry моите сълзи потекоха ...

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 23:39 от СГГ

# 672
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мацки, военни момичета и съпруги!
Фло, благодаря за вниманието!
Момичетата, в чийто семейства имаше празници - бъдете много щастливи, здрави, много влюбени..Дечицата да са здрави и заобиколени от любов и разбирателство в семейството..
По темите :
Жените в армията - темата е повтаряна и потретвана. Където има жени особено в "затворена система" винаги има недоволни, я колеги, я съпруги Simple Smile

Милички, много ми се коментира и по другите теми, но ме извинете, пиша от тел., и не виждам предните коментари...

При мен нищо ново. На работа микроклиматът е страхотен. Много добре се чувствам сред колегите си Simple Smile
Малчо е добре, започнахме втория срок..
Още не съм резервирала почивка..Гледам за Албена, както казах...
Утре съм наряд Simple Smile
Рапорт даден!  Simple Smile
Пийнете кафенце, усмихнете се и успешен ден!

# 673
  • Пловдив
 taifun, В Графа няма. И в Асеновград ги няма /сухопътни/. В Асеновград взеха информация кой колко карти иска и с дотам.
Днес вече щяла да пристигане прословутата заповед за преместването. Уф, докато не видя, не вярвам. И сме в чуденка да се мести ли утре багаж или не.  newsm78 Добре че е на късо разстояние.

# 674
Здравейте !
Дали вече в някои поделения пуснаха летните карти с дати и условия или все още не ?

Искам да се вредя някак за Несебър бунгало. Има ли различни по големина бунгала или са еднакъв тип ? Който е бил на бунгало в Несебър би ли споделил какво има вътре ?
Доплаща ли се нещо за близнаци на годинка и няколко месеца ? Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт