Избор на хирург за ринопластика.

• 14 423
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте момичета , от известно време обмислям идеята за ринопластика . Почти съм се решила , даже съм се спряла на хирург а именно на доктор Стоянов от "Есте клиник " Искам да попитам ,някой оперирал ли се е при него , в частност да си е правил ринопластика при него . Какви са ви впечатленията от него и клиниката  newsm78 ? А ако сте доволни от друг хирург , ще се радвам да разбера от кого  Flutter

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 23:31 от Alady

# 1
Аз мога да кажа само за Енчев освен високата цена този човек май може да прави само един вид нос като клонирани са неговите. На мен лично неговия "калъп"  hahaha ми харесва не знам хубаво си помисли. Моя позната се подложи при нея беше наложително не от лиготия или каприз при Енчев и сега си е с носът на златките   bouquet Успех

# 2
Е той носът на златките не е зле , но аз съм се насочила към Стоянов защото ми се струва , че се съобразява със отделния случай .

# 3
Досега не съм видяла някоя жена с ринопластика да изглежда по-добре от преди. Ако не е по медицински причини, по-добре да не се пипа лицето, защото връщане назад няма. Последната, която се загрози, по мое мнение, е Мира Радева. Такъв клюн са й изфабрикували. Ужас!

# 4
ООО аз пък смятам , че Мира Радева доста добре изглежда сега , имаше си нужда жената .

# 5
Единствената, която знам да има ринопластика и преди това да ми е харесвала повече е русата Златка.
А на Мира носът точно преди операцията приличаше на клюн.

# 6
Някой нещо цени да сподели  Hug   newsm78

# 7
Много моля, ако има запознати с актуалните цени за ринопластика,да споделят. Минава ли такава операция по здр каса? И мнение за Джамбазов в Пловдив, моля. При мен положението е много зле, имам изкривена носна преграда и огромен нос. Чета за Джамбазов, че не се справял с върховете, а на мен всичко ми е за ремонт и все не мога да отделя средства. Ужасно е да не искаш да се поглеждаш в огледалото

# 8
  • София
Някой нещо цени да сподели  Hug   newsm78
При Енчев е 6 000 лв носле. За другите, не знам

# 9
Благодаря, очаквам още отзиви

# 10
  • Пловдив
Аз се оперирах при д-р Асенов от Пловдив-2200 лв.Има много момичета при него и на всяка носа е различен-според лицето и т.н.За Джамбазов знам,че вече не оперира той-само така казва,но накрая друг му върши работата  Wink

# 11
  • някъде
Аз също се интересувам от тази тема.Но ако може момичетата,които скоро са си правили операция,да кажат и колко време са чакали докато им дойде ред.Защото за Джамбазов съм чувала,че се чака страшно много време.

# 12
Има ли някой който да си е правил носа в окръжна болница - софия ??
ако има моля за информация Simple Smile

# 13
Здравейте момичета , от известно време обмислям идеята за ринопластика . Почти съм се решила , даже съм се спряла на хирург а именно на доктор Стоянов от "Есте клиник " Искам да попитам ,някой оперирал ли се е при него , в частност да си е правил ринопластика при него . Какви са ви впечатленията от него и клиниката  newsm78 ? А ако сте доволни от друг хирург , ще се радвам да разбера от кого  Flutter

Alady, направи ли си ринопластика? И аз се замислям за Ильо Стоянов, но никой не е дал отзиви за него...

# 14
  • Анкх-Морпорк
За Пловдив мога да препоръчам проф. Юрий Анастасов, на Пещерско шосе, отделение Пластична и краниофациална хиругия. Детето ми се роди с дефект на небцето, който оперирахме там, и покрай престоя в болницата, ходенето по прегледи и общуването с други родители на деца с лицеви аномалии видях доста хора, оперирани от него, най-вече деца, родени с тежки козметични дефекти, които вече имат красива усмивка.
Ринопластиката е доста непредсказуема операция, защото носът се чупи и зависи после как ще го наместят. А и има хирурзи, които само скъсяват носа и от повдигнатия връх ефектът е като на свинска зурличка. Не се подлагайте на подобна интервенция, ако не се налага (поради счупване на носа или друга злополука) Да не говорим, че де що има УНГ хирурзи се писаха пластични...

Общи условия

Активация на акаунт