Избор на хирург за ринопластика.

• 14 424
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета, отдавна не е писано тук! Дано някой все пак отговори! Вчера ми беше ринопластиката при Романски. Нямам отоци и синини. Първо се страхувах дали ще се събудя от упойката..... а след като се събудих се страхувам от резултата!!!!! Знам че ще го видя след няколко дни, но за момента се вижда връхчето и ноздрите ( при отлепване на лейкопласта отдолу) Носа ми е тампониран и увит и залепен отвсякъде , но изглежда мн вирнат нагоре, като дръпнат!!!! На вас така ли ви беше? Дали е така защото е натъпкан и увит, или просто хирурга го е повдигнал в повече ? Моля ви пишете!

# 16
 Hug Здравей  ardi_dn3 ! Честито!!!
  Сподели моля те ,как си, доволна ли си от новото носле? Какво точно ти правиха, имаше ли отоци синини? Колко ти излезе операцията? Предстои ми и на мен . Свързах се с д-р Енчев , но цените при него са много високи и си търся добър пластичен хирург, който да работи на по- нормални цени.
 Ако не ти е проблем прати ми снимки на лични. 

# 17
Здравейте, на мен ми предстои иперация в Турция в началото на май. Цената е от 1500-2500 евро в зависимост от сложността. Аз искам премахване на гърбица и смаляване на върха на носа, така че моята ще е 2000, в това е включен и престоя в болницата. Ще пратя снимки след операцията Simple Smile

# 18
  • в 1001-та нощ
Успех и да пишеш  Peace

# 19
Успех и от мен Viki7976 !!!! Стискам палци всичко да мине успешно .Сигурно много се вълнуваш.  Simple Smile  (y)

# 20
Честно казано умирам от страх, не толкова от резултата, или от болката, ХИч нямам притеснения за тях, ами съм с малко детенце и все пак е операция и ме хваща шубето да не се обърка нещо, та по този повод искам да кажа на всички момичета, които избират хирург да попитат дали в клиниката където ще е операцията имат анестезиолог, реаниматор, условия и уреди за реанимиране изобщо. Една позната си прави наскоро операция и точно преди операцията при подписването на документа се изясни, 'че при подобен развой на събитията ще я карат в болницата с линейка!!! Пълен абсурд, така че моят съвет е да се интересувате и от това - неправилен нос все може да се преживее и оправи, ама безхаберието на лекарите и отношението към живота на пациента не винаги се преживява Simple Smile че едни Ей такива мисли са ме налегнали

# 21
Здравейте момичета , от известно време обмислям идеята за ринопластика . Почти съм се решила , даже съм се спряла на хирург а именно на доктор Стоянов от "Есте клиник " Искам да попитам ,някой оперирал ли се е при него , в частност да си е правил ринопластика при него . Какви са ви впечатленията от него и клиниката  newsm78 ? А ако сте доволни от друг хирург , ще се радвам да разбера от кого  Flutter

Alady, направи ли си ринопластика? И аз се замислям за Ильо Стоянов, но никой не е дал отзиви за него...

Много късно се включвам, но ще отговоря за хората, които са в чуденка сега. Да, направих си ринопластика. Изключително доволна съм от отношението и на екипа, и на самия д-р Стоянов. Всички бяха много внимателни и грижовни - заслужава си всяка стотинка операцията. Нослето ми се получи точно такова, каквото исках. Отидох в клиниката, посрещнаха ме топло и любезно, въпреки че съм съвсем обикновен човек със средни доходи. Очаквах високомерно отношение, но не. Дори д-р Стоянов се отнесе топло. Разбира се, говорихме съвсем професионално, но и за минутка не усетих студенина и меркантилност. Дори и да ги има, умело ги прикрива Simple Smile Каза ми какво още мога да подобря по лицето си, което не ми направи добро впечатление, но аз му дадох да разбере, че нямам намерение да ставам супер модел - просто гърбицата на носа ми много удряше по самочувствието ми и ми пречеше чисто психически да е занимавам с едно или друго.
Сега за операцията като процес. Отидох в клиниката в уречения ден и час като носех със себе си чехли и пижамки. Заведоха ме да се настаня в една много приятна стая с тераска и отопление (беше 3 Декември) като ми казаха да си облека пижамката и да изчакам д-р Стоянов. Чаках го не повече 10мин. Когато дойде, ми обясни какво смята да парави, направиха ми снимки в профил и ме заведоха в операционната зала. Сложиха ме да легна на операционната маса и ми дадоха да вдишам нещо. От там нататък не помня нищо. По думите на майка ми и баща ми, които ме придружиха, операцията е траела около 3 часа или поне след толкова време са им се обадили да дойдат да ме вземат. Събудих се в стаята. Имах леко главоболи и бях много сънена. Сестрата беше до мен. Попита дали се чувствам добре, имам ли нужда от нещо, гладна ли съм. Казах, че не искам нищо, въпреки че не бях яла и пила вода от предния ден(заради операцията). Сестрата настоя да хапна като ми предложи няколко вида супички. Не помня каква точно избрах, но беше някаква крем супа. Доста трудно се нахраних, защото не можех да дишам през носа. Заведе ме и до тоалетна, защото още бях замаяна от упойката и не можех сама. Когато се прибрахме вкъщи, майка ми ме сложи да легна и може би съм спала няколко часа, но със събуждане през половин час, защото ми пресъхваше гърлото - нали дишам само през него. Дадоха ми и превръзки - бинт, марли, лейкопласт. Имах температура първия ден, но мама ми правеше компреси с лед по указания на сестрата. Трите дена бяха за мен ад от гледна точка на недоспиване от постоянно пресъхналото ми гърло и нямах търпение да махнем тампоните. Нямах почти никакъв апетит - хранех се насила. Главоболие имах, но не много силно. Подуване под очите имаше, но не чак толкова и почти никакви синини. Виждала съм снимки на къде къде по-подути и насинени хора - може би това е индивидуално. След третия ден вече се чувствах сравнително добре. Отидох да ми махнат тампоните. Дойде д-р Стоянов и той извърши тази операция. Погледна носа, опипа леко и каза, че всичко изглежда наред. Малко болеше при издърпване на тампоните, но за кратко и не непоносимо. След мисля 15 дена отидох да ми свалят лонгетата от носа. Вече нямах търпение да видя резултата. Първоначално се разочаровах, защото беше още подут, но д-р Стоянов каза, че има още оток, който трябва да спадне. Всичко завърши благополучно и съм доволна от професионализма на целия екип.

# 22
С рино съм, определено ми е доста по хубав от преди. В пловдив го правих.

# 23
Здравейте момичета!
Моят проблем е при върха на носа, единият хрущял е значително по-дълъг от другия. Моля, препоръчайте ми лекар, който е добър в тази област! От това, което чета по форумите не могат да се ориентирам - в повечето случаи постовете са мн стари. Чета, че има доволни от др Стоянов и до там..

# 24
Най-добре е сама да си прочетеш темичките и да проучиш отзиви. Най-важното е хирургът да има опит, защото това не е лесна операция.

Общи условия

Активация на акаунт