ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 2

• 47 567
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 510
  • София

сега гледам пак на Воче избухването пред Тити и Ели. Казва, че познава Данчето от първи клас и никога не й е исскала помощ newsm78 , а Данчето не каза ли(не помня точно) че я е видяла на ''Златния Орфей'' май за първи път и тогава й е направила впечатление?

# 511
гласа на брадъра мнйого игрив, по ми харесва да е някъв респектиращ, да поканят оня гост  Laughing
или просто да ползват софтуер за промяна на гласа  Mr. Green

колко са модерни обаче, не се фанаха за косите, цун мун, за пари всичко братче

ден пети, по-добре от вчера но искам да е много по яко, айдее да се развиждат нещата

# 512
  • София
  Започна голямата ОВЦА с Венета! Може да е уста, но аз все го чувам овца!

# 513
  • Ямбол

сега гледам пак на Воче избухването пред Тити и Ели. Казва, че познава Данчето от първи клас и никога не й е исскала помощ newsm78 , а Данчето не каза ли(не помня точно) че я е видяла на ''Златния Орфей'' май за първи път и тогава й е направила впечатление?
Едното не противоречи на другото. И аз я знам Данчето, но тя мен изобщо не ме знае.

# 514
  • в рока
Голямата уста започна.

Нещо ме кара да не вярвам на Воче. Поне не на 100 процента. Тя е "въртяна жигула"

# 515
вип на бг, брадър на енглиш

няколко пъти проверявам за живо излъчване все не уцелвам
дали ще се намери някой да ги записва, маниаците в швеция записват 24 часа, всеки ден десетки гигабайти видео, ей тва е да си фен

# 516
Тя и темата ни е така ,Оcaso Simple Smile
Сигурно така го изписват  newsm78

# 517
  Започна голямата ОВЦА с Венета! Може да е уста, но аз все го чувам овца!

аа тя това ли води, гледах я аз на някакви снимки пък другото девойче по дневните епизоди
голяма драма вкарва тя, в повече ми идва

# 518
  • Ню Йорк
И аз на Вочето хич не и хващам вяра. По съм склонна да вярвам, че е завлякла половин София с пари.
Иначе ББ отече. Режисираните скандали хич не му се получиха да видим сега с какво ще ги провокира.  newsm78 Не мога да разбера Жени защо си причинява това, как изобщо се е съгласила да влезе, а за другата е ясно - тя е достатъчно тъпа за да не и пука особено. Аз на мястото на Жени бих я посрещнала с шамари, ама и Тачо трябваше да яде 2 пъти повече.

# 519
Тоя Тачо ми е много безличен и грозноват с тези бузи .
Жени какво му е харесала незнам

# 520
И аз на Вочето хич не и хващам вяра. По съм склонна да вярвам, че е завлякла половин София с пари.
Иначе ББ отече. Режисираните скандали хич не му се получиха да видим сега с какво ще ги провокира.  newsm78 Не мога да разбера Жени защо си причинява това, как изобщо се е съгласила да влезе, а за другата е ясно - тя е достатъчно тъпа за да не и пука особено. Аз на мястото на Жени бих я посрещнала с шамари, ама и Тачо трябваше да яде 2 пъти повече.
Е, как не разбираш за какво си го причинява.. За пари как... Едни 50 хил. Лап Simple Smile те всички затова "си го причиняват".

# 521
  • София

Това значи ли, че вярваш на Евгени /относно чепканата тема, разбира се/ ?

# 522

в банята и вц няма камери

# 523
  • София

сега гледам пак на Воче избухването пред Тити и Ели. Казва, че познава Данчето от първи клас и никога не й е исскала помощ newsm78 , а Данчето не каза ли(не помня точно) че я е видяла на ''Златния Орфей'' май за първи път и тогава й е направила впечатление?
Едното не противоречи на другото. И аз я знам Данчето, но тя мен изобщо не ме знае.

Да де, ама да каже, че никога не е отишла да й почука на вратата и да я помоли за помощ, означава, че познанството им, не е като твоето или моето с Данчето - само от телевизора.

# 524
Лика прилика са си двамцата, тя не е ли бузеста ?

Общи условия

Активация на акаунт