Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мини, много точно казано. Peace

# 361
  • София
Момичета, каква е процедурата при отрицателен резултат? Обаждам ли се на някого, чакам да дойде датата, на която ми е казано да правя тест ли?  Thinking
Пуснах кръвен 4 дни по-рано от датата, но със сигурност е отрицателен (10-ти ден от трансфер на 3-дневен уж перфектен ембрион, резултат ЧХГ - 0,1). Малко ми е тъпо, но и това ще мине....  Sad

# 362
Dandiela, съжалявам за резултата, сега се обаждаш на спешния и казваш, че ти е отрицателен теста.Ако си го направила много рано( според тях) ще ти кажат кога да го повториш.

# 363
  • София
Благодаря, Lilka N.  bouquet

# 364
Момичета, каква е процедурата при отрицателен резултат? Обаждам ли се на някого, чакам да дойде датата, на която ми е казано да правя тест ли?  Thinking
Пуснах кръвен 4 дни по-рано от датата, но със сигурност е отрицателен (10-ти ден от трансфер на 3-дневен уж перфектен ембрион, резултат ЧХГ - 0,1). Малко ми е тъпо, но и това ще мине....  Sad

В никакъв случай не спирай лекарствата на своя глава.

# 365
  • София
Обадих се, вдигна Доктора и каза: Малко раничко си направила теста, но най-вероятно нищо не сме направили, спирай лекарствата.
Следващия път ще пропусна акупунктурата... май, май...  Crazy

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 16:48 от Dandiela

# 366
Момичета нали няма трансфер на 6-ти ден  newsm78.
Утре ми е 5-ти и по принцип се глася за трансфер, но преди малко ми се обади дамата занимаваща се с документите при ЗЕТ и каза, че ембиолозите ѝ казали, че трансфера ми ще  е утре или в други ден, та затова да си попълня документите като я няма.
По-скоро ми се струва тя нещо да не е разбрала или  ooooh!
Ама много лошо правят така като се обаждат през ден!

# 367
  • София
Лилка, в статистиката в сайта им присъства и 6-ти ден за ЕТ (http://invitro-bg.com/bg/nie/104/), но аз лично не съм чула до сега някой да е правил тогава.

# 368
И аз не съм чувала, та затова се изненадах.

# 369
  • София
с тия имплантационни прозорци може и на 7 ден някой да викнат  ooooh!

# 370
 Може ли някой да ми каже , каква е цената на абразиото в клиниката,  че днес забравих да питам, а на телефона за информация не вдигат.

# 371
  • гр. София
300-350. Не помня точната сума.

# 372
 Благодаря  Шоколадче

# 373
  • гр. София
Томи, съжалявам  Hug Hug Hug

# 374
Момичета, и по-скоро пациентките на д-р Шефкетова, имам един въпрос- в петък бях на преглед, тъй като последният ми цикъл беше на 2 август и чакам да дойде, за да направим цветна снимка. Д-рката ми изписа Фемостон 0,001г, но като се прибрах и минах през аптеката се оказа, че Фемостон е 0,002г, а Фемостон Конти е 0,001г. Знам, че хич не ми е уместен въпроса, но не ми се бие толкова път за една рецепта, някоя от вас да е била на Фемостон и кой от 2-та?

Общи условия

Активация на акаунт