Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Шефкетова нещо май са я претоварили напоследък и нея.
странни отзиви чета тук, не е нормално да казва такива неща след неуспешен опит  ooooh!
Не е професионално. Докторът е мозъкът,ембриолозите са повече изпълнители.

# 601
  • В сърцето на любимия човек
Според мен грешката е и на администраторите - като знаят, че ембриолозите идват към обяд защо записват час за коментар за сутринта?  ooooh!

Факт е, че всички лекари са претоварени, в момента д-р Персенска отсъства и д-р Шефкетова поема и нейните пациенти, другата седмица ще отсъства и д-р Стаменов, така че е редно администраторите да се опитат поне малко да се съобразяват

# 602
  • София
Е как ще идват на обяд ембриолозите???
Това са пълни глупости. Сутрин нали те поемат яйцеклетките от пункциите ooooh!
А и в листа й пише, че си за коментар, да беше погледнала по-рано, поне да не те разкарват.

# 603
Е как ще идват на обяд ембриолозите???
Това са пълни глупости. Сутрин нали те поемат яйцеклетките от пункциите ooooh!
А и в листа й пише, че си за коментар, да беше погледнала по-рано, поне да не те разкарват.
Да, и аз казах, че все пак часът ми е от миналата седмица записан, не е ли имало време да го обсъдят с ембриолозите? И, тя ми отговори, че те обсъждат ден за ден, защото тя не може да помни....и така... Не я съдя, сигурно не и е лесно, не мисля, че по принцип е човек, който не си харесва или разбира от работата, но явно и е дошло в повече... Проблемът е, че и на мен вече ми се изчерпва доброто настроение и толерантността и съм длъжна да поотърся лекар с повече свободно време...

# 604
Някой знае ли кога точно ще отсъства д-р Стаменов

# 605
Ponny, напълно те разбирам, ужасно е с това претрупване и чакане, а да не говорим какъв проблем е записването на час!

# 606
  • София
Някой знае ли кога точно ще отсъства д-р Стаменов

16-26.10

# 607
мерси Бамба

# 608
  • София
Пони, лошото е, че добрите лекари са заети и конвейр има навсякъде. Peace
Но, ако усещаш, че тя не е твоят човек- просто я смени Peace

# 609
Много хубави отзиви чета напоследък за Стефанов. Преместил се е в Стара Загора. Няма толкова пациенти, и всичко се оглежда.

# 610
  • София
обаче освен гинеколог си трябват и ембриолози, и техника  Rolling Eyes

# 611
А бе така си е, но явно щом  е направил клиника, си е направил сметката за всичко.
Просто споделям какво съм чела.

# 612
Moмичета, така като ви чета имам чувството, че аз съм ходила в друга клиника, а естествено не е така. Категорично мога да заявя, че няма нещо при мен, което да не е огледано от Стаменов. Всички изследвания- прегледани внимателно, направи всичко възможно, за да намери причина за неуспехите ми до сега преди да пристъпи към ин-витрото (въпреки моето нежелание, аз исках направо да правя ин-витро). Имам няколко познати, които ходят при него. Повечето са със сериозни проблеми и в по-напреднала възраст. Нито една от тях не се е оплакала от него включително и тази, която все още не е успяла. Единствената по-млада от мен неуспяла е по причини абсолютно независещи от Стаменов. Не мога да си обясня защо има такова разминаване между това, което чета тук и това, което виждам реално  newsm78

# 613
Съни, аз пък имам познати които изреваха от много пропуски относно изследвания, стимулации и въобще опити. То и няма как да не спадне качеството от този безумно голям поток от проблемни двойки.

# 614
A тези познати при Стаменов ли са били или при Персенска и Шефкетова, защото аз не съм попадала на тях, а и нямам такива познати, които да са ходили при тях.   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт