Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 574
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Инофолик са витамини B8 и В9, пий ги спокойно, това не са медикаменти, а добавки.

# 556

Сигме
, телефона е  02/441 79 85 (делнични дни)  или на място в болница за женско здраве „Надежда“, централно фоайе, кабинет 43 „Образна диагностика“.

# 557
Мерси, Панди. Пробвам на другият вече един час и никой не вдига.

# 558
Инофолик са витамини B8 и В9, пий ги спокойно, това не са медикаменти, а добавки.

Благодаря, Estlar! Simple Smile

# 559
Привет на всички. Искам да попитам следното - този месец бях на стимулация и резултата от опита е 0,0 на 10 ден след трансфер на 5-дневни ембриончета. Кога най-рано мога да направя втори стимулиран опит и ако трябва да чакам няколко месеца мога ли да опитам още този месец на естествен цикъл.

# 560
Привет на всички. Искам да попитам следното - този месец бях на стимулация и резултата от опита е 0,0 на 10 ден след трансфер на 5-дневни ембриончета. Кога най-рано мога да направя втори стимулиран опит и ако трябва да чакам няколко месеца мога ли да опитам още този месец на естествен цикъл.

ekiki, опити могат да се правят непрекъснато, обаче целта е да се търси първо причината бременност да няма, да се отстранява тази причина и тогава да се прави нов опит. Обсъди го с лекаря си. На естествен цикъл всеки цикъл можеш да пробваш.

# 561
Здравейте,утре започвам стимулация за първи пат ми е .Пациентка сам на  др СТАМЕНОВ  и при прегледа минала седмица ми каза да ида в клиниката на вторият ден от цикъла  за да ми изследват хормоните и да не си запазвам час за преглед   ,въпросът ми е  дали ште са само хормоните или и ПКК ,за да знам да не сам пила кафе и закусила

# 562
Няма проблем да си закусила и пак да ти направят ПКК.

# 563
  • София
и от четвъртък д-р Стаменов го няма за десетина дни, та се настрой че друг ще ти води стимулацията  Rolling Eyes

# 564
Благодаря .Знам  че няма да го има за съжаление но няма да отлагам ,странно ми че ми каза да не си запазвам час   а щяли и да ми дадат  медикаментите  от лабораторията

# 565
Дали тази събота д-р Шефкетова ще е на работа?

# 566
Момичета, моля ви за вашето мнение. Имам един неуспешен икси опит със стимулация и трансфер на ембриони  на 5-ти ден. След 2 месеца неуспешен замразен трансфер на 2 Е. Опита е друга клиника, не в "Надежда". Там обаче няма практика да се изследва причината за неуспех. Прехвърлих се в "Надежда" , защото от всичко изчетено и чуто, останах с впечатление , че д-р Стаменов е по-прецизен, но освен че ми сменя протокола с дълъг, имам чувството че всичко ще се повтори, като в предната клиника. Днес трябва да реша дали да си поставя Декапептила или да поискам биопсия за имплантационен прозорец. П@нди , малко по-нагоре написа, че не трябва да се прави опит , след опит, а да се търси причината за неуспеха. За мъжа ми това е последен опит, незнам дали да го рискувам. Посъветвайте ме.

# 567
Моят съвет е да намериш начин да обсъдиш притесненията си с док. Стаменов, той може да прецени най-точно, така ще вземете съвместно решение, което да ти даде нужното спокойствие.

# 568
Мерси за отговора Inca, как мога да се свържа с него, в Бургас съм, ако бях в София , щях да висна пред кабинета. Предполагам,ако звънна в клиниката , няма да ме свържат с него.

Звъннах в клиниката, няма как да разговарям с него. Предложиха ми да говоря с хората в манипулационна, след 12.30 ч. Това е .

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 11:27 от aia_aq

# 569
  • В сърцето на любимия човек
aia_aq - най-вероятно д-р Стаменов е преценил, че смяната на протокола е достатъчна, за да постигнете положителен резултат. Нека не забравяме, че повечето от нас не са с медицинско образование, а лекарите са с достатъчен опит за да преценят кое е подходящо за нас. Да, за съжаление не всеки опит е успешен, но започвайки процедура със съмнение в преценката на лекаря не мисля, че си помагаш. Според мен е трябвало още когато сте обсъждали предстоящата процедура да го попиташ за евентуална биопсия и да споделиш притесненията си.
Стискам палци и успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт