Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 28

• 51 566
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Освен това може и да замразите мъжки материал, за да не е това последен опит. Много стресиращо звучи.  Sad

# 571
aia_aq - най-вероятно д-р Стаменов е преценил, че смяната на протокола е достатъчна, за да постигнете положителен резултат. Нека не забравяме, че повечето от нас не са с медицинско образование, а лекарите са с достатъчен опит за да преценят кое е подходящо за нас. Да, за съжаление не всеки опит е успешен, но започвайки процедура със съмнение в преценката на лекаря не мисля, че си помагаш. Според мен е трябвало още когато сте обсъждали предстоящата процедура да го попиташ за евентуална биопсия и да споделиш притесненията си.
Стискам палци и успех   bouquet

Благодаря пънче-мънче. Не знаеш колко много се ядосвам на себе си, че забравих да го попитам за биопсиите. Така се развълнувах, че почваме, че се освестих след 3 дни , със 100 въпроса в главата си и наистина , сериозни съмнения.

# 572
Aя, ако наистина това е последен опит за мъжа ти, предполагам колко ти е напрегнато, и искаш всичко да е идеално. Но предполагам, че това го знае док. Стаменов. Ако не е така, ако трябва отложи с месец, поговори с него, в крайна сметка един месец не е фатално като време. (Имай предвид, че биопсията не е панацея).Успех!

# 573
Здравейте момичета,

Аз съм 9ти ден от трансфер на 2 замразени ембриона,и леко започнах да се притеснявам......никакви симптоми( нямам напрежение в гърдите,нямам никакво зацапване,ако изобщо това са симптомите Simple Smile)
Може ли някой,който е преминал вече по този път ,да ми даде малко повече инфо....Благодаря ви много предварително ! Simple Smile Simple Smile

Знаеш ли аз колко нерви изпотроших, в какви депресии изпадах и какво отчаяние преживях точно заради това. При мен положението беше абсолютно същото като при теб- никакви симптоми. Бях напълно сигурна, че опита е неуспешен. Но ЧХГ-то ми на 9-ти ден след ЕТ беше на друго мнение - 149  Grinning Вече съм в 4-ти месец. Пожелавам ти същия резултат и на теб, а защо не и двойна радост  Hug

Благодаря ти Synni Simple Smile Остават ми 2 дни до кръвния тест. И аз наистина никакви симптоми нямам. Чета из форума,че всеки имал някакво си напрежение в гърдите,корема и т.н ,а аз нищо освен една много лекичка тежест ниско долу ,но доста рядко .Та също така бих  искала да разбера МЦ
 кога по принцип се появява??? имам в предвид през времето ,което взимаш УТРОГЕСТАН  може ли да се появи цикъл или се потиска от лекарството?

# 574
По принцип трябва да се спре утрогестана, за да има МЦ, но не при всеки е така.

# 575
По принцип трябва да се спре утрогестана, за да има МЦ, но не при всеки е така.

Разбирам Simple Smile Аз съвсем се с духвам от всичко,но предполагам ,че така е бил  при повечето момичета.

# 576
 Peace споко, аз бях много по-зле от теб. Много ще се радвам след 2 дни да се похвалиш  Simple Smile

# 577
И аз нямах почти никакви симптоми-малко болки като при цикъл и се бях ужасила,че ще ми дойде.на 12 ден имах чхг над 750

# 578
Ох;-) дано да е така и при мен,че по цял ден се опитвам да открия симптом...... гърдите ли не пипам,то корем ли не гледам Simple Smile и нищо не откривам ......... #Crazy

# 579
  • Sofia
И аз съм същата Grinning, днес ми е 9 ден от трансфер и нямам грам симптом и добре че ходя на работа та малко от малко да се разсейвам, иначе време не минава.

# 580
Ето как се развиха нещата с моите притеснения, относно започване на стимулация , по дълъг протокол. Първо, сутринта говорих с момиче от регистратура, съжалявам ,че не попитах за името и. Беше много любезно, но единствено ми предложи да се обадя по-късно и да ме свърже с някой от манипулационна и там да обясня и да ме посъветват.Когато се обадих по-късно, попаднах на Илияна. Отново се наложи да обясня притесненията си отначало. Тя подходи по съвсем различен начин. Записа ме в някакъв списък с въпроси към д-р Стаменов и каза да чакам обаждане от нейна колежка, с неговият отговор. Обади ми се Деница и каза да отида на 10-12 ден от цикъла за проследяване, а изследването ще е имлантационен пакет на стойност 400 лв. Дано с това отлагане на стимулацията съм взела правилното решение, беше ми трудно да реша. Аз съм на 36 г. и всеки месец отлагане много ме притиска. Успех на всички в стимулация, както и на очакващите резултат. Следя и чета темата редовно и ще се включвам, когато има развитие при мен.

*Днес от регистратура всички бяха много любезни и отзивчиви. Simple Smile

# 581
  • Варна
*Днес от регистратура всички бяха много любезни и отзивчиви. Simple Smile

Направо чудо невиждано...  Shocked

# 582
а тези биопсии на кой ден от цикъла обикновенно се правят? струва ми се че по рано някой бе писал но сега не мога да го намеря и моля да припомните
[/quote]

Имунологичната и имунохистохимичната биопсии задължително се правят на пети ден след доказана овулация ( денят на овулацията се брои за нулев).
За микробиологичната биопсия няма значение кога е била овулацията - биопсията може да се направи на който и да е ден, в който има лигавица матката ( за да има материал, който да се вземе за да се направи изследването).

# 583
  • София
На телефона за записване на часове, или регистратурата? Аз съм звъняла по цял ден на регистратурата и нищо, мълчание.

# 584
И аз съм същата Grinning, днес ми е 9 ден от трансфер и нямам грам симптом и добре че ходя на работа та малко от малко да се разсейвам, иначе време не минава.

Значи ще се подкрепяме взаимно  Wink, моя трансфер беше на 2.10.2014 като този път сложихме 2 замразени ембриона  ( това ми е втори опит) на ЕЦ, като след 1вия опит се оказа,че съм имала завишени НК клетки( само това е бил проблема) направих 2 биопсии и лекарство ....та доста намалихме нивото на НК клеките....Дано резултата да е положителен  #Crazy.....

Общи условия

Активация на акаунт