ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хайде и аз да се отчета за днешния ден!

Днес синът ми не успял да си намери екипа по физическо, та вместо това седял на пейката с още 2 деца - едното с изкълчена ръка от баткото вкъщи, а другото с екип от неподходяща материя  newsm78. Това пък какво е? Били им казали от памук. Дано нещо не е разбрал, защото иначе звучи супер гадно. Не може да се носи шушляк ли, какво? След обстоен преглед вкъщи и ползване жокер помощ от госпожата, екипът се намери в шкафчето на едно момиченце от класа. Как се е оказал там - нито синът ми, нито момиченцето знаят.  Joy Дано е по-организиран вече.

Днес в стола изял само таратора. Имало и пиле с картофи, ама не го ял. Питам го защо, отговора е "еми така". Май ще се отказваме скоро и ще минем на сандвичи и храна от вкъщи. Няма смисъл 3.50 за таратор.

Записах го на футбол. Днес имали втора тренировка и са ги извели навън  Shocked. Аз едвам си показах носа да прибера прането, те 1 час играли футбол. Утре ще се обадя и ще поразпитам какво мислят да правят зимата. Минал е и учителя по карате, ще пробваме и това. Обади ми се също и някаква жена от кръжок по актьорско майсторство, където правели и безплатна фотосесия и оттам ги взимали за филми и реклами. Хич не ми се понрави, сайтът изглежда доста беден, а да не говорим, че часовете са в събота. При вас има ли такива предложения?

# 316
  • sf
Значи задължителните бели чорапи и тениски плюс черните шорти ги преглътнах, но това "неподходяща материя" малко ми идва в повече  hahaha

# 317
Моята е излизала два пъти днес. Върна се разгащена без суичър ooooh! Първия път не се облякла,било й студено, но останала. Изобщо не знам къде му е акъла на това дете. Уж суичера го сложих заради качулката, но не би...

Скрит текст:
В тази връзка не знам дали съм разказвала за една приятелка, която всяка сутрин напомняла на детето си да слага шапка, шал и ръкавици зимата. След известно време среща позната учителка от училището на сина си и жената я попитала защо детето й всеки ден е без яке навън. А то милото понеже не му казвали да облича яке, дословно изпълнявало за шапката, шала и ръкавиците.

Много тъпо мис е струва и на мен това с неподходящата материя.
А под шорти какво имат предвид? Зимата не може ли с дълго долнище да играят?

# 318
  • sf
шорти=къси пантолонки или клин. Зимата преполагам са в салона.
А днес моят беше по тениска навън, ко да кажа  Mr. Green

# 319
Калина си е студелива и няма шанс да излезе по тениска, или без яке навън. Освен ако не го забрави.

# 320
Донси, твоят сигурно е беснял по двора. Моята е гледала някакви буболечки и някакво друго животно, на което не можах да разбера името. Изобщо артистична отнесеност на н-та.

# 321
  • Sofia
Леле, Дъждец, ....  Joy Joy Joy Joy....

Нещо ги е полазило днес май всички деца от темата... Laughing
Моята пък я чакам (във фоайето) и тя слиза по блуза, питам къде и' е якето, а тя ми се чуди отсреща - "Ама аз без яке дойдох!"  Crazy
Та те така.  И аз умирам от студ (навън де), а тя ври, та кипи и иска 'гола' да ходи...  ooooh!

И като ме е гепнал кикота с онова 'лапе на Дъждец... сетих се за една смешка, няма друго общо...

Скрит текст:
"...Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа..."
 Joy Joy Joy....

# 322
Хаха, Морена, развесели ме преди лягане Joy

Забравих да кажа, че няма начин да ме накарат да си облека детето в шорти зимата Mr. Green

# 323
  • В светлината на слънцето
Ох, не мога... смях се със сълзи... Joy Първо с детето на Дъждец, после с историята на Морена... hahaha
Моите като никога днес бяха облечени и обути като за дъжд. Ама, защото си знам стоката - щом има локви, те ще минат точно през центъра на всяка от тях. Crazy Особено каката (зодия риби, което обяснява нещата) е привлечена като с магнит от водата, интуитивно прави завой и минава през локвата, дори не се замисля. Crazy

# 324
  • София
Уф, успокоявам се, че не само моят син е отвеян. Днес се прибира по тениската с къс ръкав и тънкото яке само. Махнал си потника (не разбрах защо), не си облякал суитчера, а го носи в торбата за физическо и то барабар с екипа анцуг, тениската и гуменките.  ooooh! Направо не мога да повярвам как може 2 мисли да не е вързал и просто да си облече суитчера в този студ и да не мъкне пълната торба, която утре трябва отново да върне в училище.

Обядвал само таратора, ориза не му харесал, имал грах и моркови, че и месо  ooooh! От ябълката изял половината, защо - ми, не искал повече. Сутрешната закуска даже не я помнеше каква е. Добре, че поне следобедната била кифла със сирене, че я е изял, че с този гол таратор цял ден.

Ние все още нямаме програма. Днес имали БЕЛ, МАТ и хореография. Нещо малко ми се струва.

# 325
  • София
Леле Морена,Дъждец сутрешно толкова ме разсмяхте, не е истина.
Моята си е хапнала вчера в стола всичко, та даже на приятелката й десерта. Сутринта имали пък сиренки - взела си две. Баща й като я прибираше нагъваше втората. Иначе нито ябълка, нито моркови, нито тиквеник пипнати. Днес слагам само една ябълка - да се оправя!
Тъкмо като я е взимал баща ѝ, са щяли да излизат на вън - не ми се струваше подходящо времето, но пък и вътре сигурно са подивяли вече.
Днес пък е на рожден ден на детенце от класа, почна се ....
Лек ден момичета!

# 326
  • София

Здравейте и от мен.

Отдавна не съм се разписвала при вас. Чета ви с интерес, защото същите проблеми и терзания са и при нас. Момичета, да ви попитам дали занималните са задължителни? Обмисляме с дъщеря ми да вземаме детето на обяд, след езика като се редуваме,  а учителката ни рече, че не можело. Само по изключение. А пък чантите на децата стоят там чак до петък, момъкът не е от приказливите и много-много не споделя. Достъпът до училището е ограничен, както в повечето училища. И си мислим дали няма да го изпуснем това дете.   newsm78

Физическо играят в салона с шорти и бели тениски и чорапки, но после като са потни дали се преобличат. Нашият не го е направил вчера, макар че му казахме. В резултат на това, вероятно, е хремав.

Иначе в нашето училище изнасят менюто на една врата отвън, та се вижда седмичното меню, прилично е. Закуските кога и какви са не знаем. Не ни се обяснява от момчето.

Моренка, разсмя ме рано сутринта. Ще го предложа на моите приятелки-бабетки, нали не възразямаш?

Приятен ден и успешен за вас и децата!

# 327
  • София
Добро утро, момичета.  Coffee Забавно е тук при вас сутрин. Grinning

Набързо да споделя, че след вчерашното излизане навън без яке, синът е малко сополив, да се надяваме, че да се разболее.  Praynig Не можах да говоря вчера с учителя, защото не го видях, но заръчах на синковеца да си облече якето, ако излизат навън.

feel_the_rush
, моят син донесе една бележка за карате и кикбокс, но са вечер от 18,30 и 19,30 в училището, а на мен не ми е удобно толкова късно там. Футболът бил в неудобно време също, сподели на родителската среща възпитателят. Очаквах, че ще има още предложения, но уви. Ще се замисляме за спорт някъде другаде.

# 328
И аз казуса със занималнята не го разбрах как е решен законово. Докато бяхме в ДГ по медиите все чувах , че правителството е въвело задължително целодневно обучение за 1 клас, за 2,3,4 клас. Не е ли това тази занималня? И когахо тръгваме да се записваме за 1 клас се оказва, че за занималнята има друго класиране и местата са ограничени. Ето сега пишете , че при вас е задължително , а ние едвам се класирахме.

# 329
Занималнята не е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт