ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
От магазините за левче станчето и 4-5 пакета ластици за 10 лв. Peace
Няма да дава левче детето, моето момиче ще му изплете и ще ви я пратим по пощата! Hug  bouquet

# 496
  • София
Сега в дъжда не ми се излиза, но още утре ще му взема. Благодаря.

# 497
  • София-Младост
От магазините за левче станчето и 4-5 пакета ластици за 10 лв. Peace
Няма да дава левче детето, моето момиче ще му изплете и ще ви я пратим по пощата! Hug  bouquet
Както и в книжарниците. Пследните пакети даже бяха по 0.80лв, но от провицията. И моят може да плете...но не ги носи, за разлика от каката.

# 498
  • София
Да Grinning. Шосеен пробег е състезанието. Ако има нужда от нещо - пиши ми ЛС, на драго сърце ще помогна с каквото мога Hug!

Емир, а от тези таблетки как даваш на децата? Благодаря за споделеното.

Ами аз нарочно не писах за таблетките да не излезе реклама Laughing Иначе започва се няколко дни с 1/4 от хапчето - първия 1/4, втория 2*1/4, третия - вече по 1/2 хапче по 2 пъти на ден. И тъй като малкия е малко кг...това е неговата доза 2*1/2 хапче. За каката 2 пъти по 1 цяло хапче...като всеки път като го започвам почвам с малки дози...Като цяло са удобни, а и цената е приемвлива, особено ако си дистрибутор...Иначе купувам 100 гр прашец за 6 лв и свършва доста бързо...в смисъл аз си го хапвам Laughing А с  тия 100 таблетки карам повече време...
Благодаря. Аз не го приемам за реклама, дано и други не го приемат. Боби е 30 кг. значи 2 пъти по 1 хапче ли трябва да приема?

# 499
  • София
catty m - точно 2 пъти по1 цяла таблетка, като постепенно увеличаваш...т.е почваш с по 1/4 и т.н.
sise_to - най-рентабилни 250 ластика за 3 лв или 4 лв... не помня  от Джъмбо, 500 май бяха 6 лева...Иначе и в левчетата има...

# 500
  • София
За Джъмбо пък въобще не се бях сетила.  newsm78
Аз пролетта си бях взела пчелен прашец от Форевър, но така и не го изпих. Имам от него, дали да не започна по 1/4 да давам и аз? Thinking

# 501
Морена, откъде береш черен бъз? Аз така и не намерих, знам само две дървета до Скара бара на центъра, ама не върви да бера  Joy
Сега погледнах статията в блога. Това на втората картинка е бъзак-тревист бъз. Той става висок около човешки ръст. Черният е дървовиден и всъщност той е в рецептата на Димков. За съжаление доста трудно се открива за разлика от бъзака, който расте покрай къде ли не, особено покрай пътищата.

Синтетични имуностимуланти не давам. Няма дългосрочна полза и  от хомеопатични полипрепарати или такива, които не са изписани от хомеопат. Обърква се жизнената сила или най-много да се докаже някое л-во. Осцилококцинум е в потенция 200.

Прашец много ядяхме преди, но след като установих, че щерката има алергия към полени и спрях да й давам. Даже имам две бурканчета от няколко години в хладилника. Ще взема да ги проверя.
Ако някой обича сурови бонбони, е много вкусно да се овалят в прашец.

Шише поръчах на EQUA и съм много доволна http://roshavo.com/oc/%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B … %D0%BA%D0%B8-EQUA Диаметърът е по-широк от еднократните.

Дъщеря ми се е зарибила по стикитата. Добре че не е албум с карти.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 21:54 от Пролетен дъждец

# 502
  • Sofia
Ластичета, станове, кукички, мъниста и всичко за гривнички купувам от и бей.
А шишета, от както се помня, само SIGG съм купувала. Тези, за които говорите, имат ли нещо по - специално?

# 503
  • Sofia
Шантал, по мое мнение най-специалното им е, че са BRA FREE, другото са по-маловажни подробности различно важни за хората. Simple Smile

Дъждец, бъза сме го брали около Сандански и селата край него.
Тия шиешета ги харесах, ама много пари са ми като за в у-ще.  Wink  За цивилно ползване навън обаче може да взема такова.

Оо, Катринко, добре дошла!  Grinning
Разкажи повече за пръволака.

# 504
  • София
За Джъмбо пък въобще не се бях сетила.  newsm78
Аз пролетта си бях взела пчелен прашец от Форевър, но така и не го изпих. Имам от него, дали да не започна по 1/4 да давам и аз? Thinking
Ми не му е изтекла годността, така че...почвай...ама само първите дни е по 1/4, после до 2 хапчета на ден...

# 505
  • София
EmiR, благодаря ти още веднъж! bouquet

# 506
Stikeez има в немския амазон. Питах моя син иска ли да му поръчам, каза, че не - били глупави. Целият сет за 2014 г. (24 фигури) излиза на цена около 65-70 лв. с доставката.
Иначе в Лидл дават 1 фигурка за 15 лв покупки, за да събереш всичките 24, трябва да купиш неща за поне 360 лв. и да се надяваш, че няма да ти се повтарят фигурките.

Поръчах си био цветен прашец, намерих си и домашен сироп от черен бъз, почвам да давам от днес.

# 507
Жасмин, за хора които така или иначе си пазаруват от там не е кой знае какъв проблем. Simple Smile Но за тези, на които е далеч и неудобно, наистина няма смисъл и си е набутване.
Аз пари за такова нещо иначе не бих дала.

# 508
  • София
Ами че аз нямам намерение да му събирам всичките фигурки, ей така да има за забавление, без това предусещам че скоро ще му омръзнат.  Grinning

# 509
Аз погледах рекламата им в ютюб и също не мисля да давам пари за подобно нещо. Просто не знае какво е и реших да се информирам.

Общи условия

Активация на акаунт