ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
А имате ли шкафчета за всички деца? Гледах при нас, че са точно 18 шкафа.

Ауу, ти сега съвсем ме шашна. Ами не знам! Моят беше само на откриването. Ще трябва да се обадя на класната да я питам, изобщо не ми беше хрумнало!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 14:52 от Анонимен

# 271
Не се шашкай от сега. Може при вас да са повече шкафове. При учителката до бюрото също има шкафчета. Може и там да отделят.

Събира се група за гимнастика, профилактираща гръбначни изкривявания:
цък1 и цък2

Като обсъждахме роклите, някой беше пуснал линк за онлайн магазин/български/ с някаква прасковена рокля, а може и друга да е била. Имаше нещо бебе или принцеса, или дете в името на магазина Crazy . Харесах си някои неща от него, но не мога да открия линка. Ако някой се разпознае или се сеща, да помогне Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:00 от Пролетен дъждец

# 272
  • sf
Та отивам към 13ч да си взема хлапето и ги заварвам на двора. Моят по тениска  #Crazy не му било студено! И си напълнил чорапите с кестени  ooooh! Едно друго пък се съблякло голо от кръста нагоре  hahaha викам си, значи не само моето е лудо  Joy
После го записах на логопед във вторник от 15 и на футбол вторник и четвъртък от 16 до 18ч, та като гледам вторниците въобще няма и да го прибирам наобяд. Хапнал в стола супа с кротони, кюфтета със сос и грозде, доволен е. Оказа се,че там предварително им нареждали храната по масите, пък аз се притеснявах,че трябва сам да си носи таблата. Сега съвсем съм доволна. Имали и безплатна закуска- сиренка.
След малко ще пише домашните и после на инжекция  Mr. Green

Имали немски- учили нещо си, ама забравил какво  #Crazy
Честно не виждам как ще стане това учене по немски  Joy
Поне учебниците да им дадат, да мога да го подсещам, иначе нямало да пишат, само с говорене  Thinking

# 273
  • София
В нашето ЧУ е имало миналата година 3 ПУК-а, които сега си продължават същите в първи клас. В първи г са всички деца, които са нови за училището (и дъщеря ми е там), което ми се струва удачно имайки предвид знанията по английски език на вече изкаралите ПУК там. В четирите паралелки има общо 52 деца като в нашия клас са 12. В стаята има 16 чина и 16 шкафа.  Peace

# 274
Не се шашкай от сега. Може при вас да са повече шкафове.

Не са повече, сега гледах снимките и ги преброих, 18 са. Те са на модули, по 3 шкафчета едно върху друго. Дано на моя му намерят шкафче, иначе не знам къде ще си държи нещата.

# 275
Не се шашкай от сега. Може при вас да са повече шкафове. При учителката до бюрото също има шкафчета. Може и там да отделят.

Събира се група за гимнастика, профилактираща гръбначни изкривявания:
цък

Като обсъждахме роклите, някой беше пуснал линк за онлайн магазин/български/ с някаква прасковена рокля, а може и друга да е била. Имаше нещо бебе или принцеса, или дете в името на магазина Crazy . Харесах си някои неща от него, но не мога да открия линка. Ако някой се разпознае или се сеща, да помогне Heart Eyes

www.bebeshkidreshki.com

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:02 от kativita

# 276
  • София
Моят син също е ентусиазиран още. Днес цял ден са с учителя от занималнята, че учителката ще отсъства и утре. Похвали се, че си написал всичко в час и се наобядвал добре, но като ми се обади, каза, че са навън по суичъри и му е студено. Господинът не бил казал да си вземат якетата и те голи на тоя студ.  #Cussing out Като отида да го взема по-късно, ще попитам учителя защо ги извежда навън без връхни дрехи.  Tired

# 277
  • Sofia
Здравейте,

моите момичета харесаха много училището, всеки ден ми казват "беше по-хубаво от вчера" дано да е така и занапред. Сутрин ставаме трудно, кажете как се справяте със сутрешното събуждане?
И още едни въпрос - къде има качествени гумени ботуши? Днес отидохме с маратонките на училище, но може и да са им мокри краката, та ще трабва май и гумени ботуши да купим.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:45 от angala

# 278
  • на път
.....
Носят ли децата някакви дребни играчки на училище? Тази сутрин открих скрити в раниците играчки и естествено ги оставихме в къщи, но след много обяснения... Аз твърдях,че вече сме големи и това не е детската, а те ми обясняваха как в междучасието можели да си поиграят малко,  по цял ден пишели, пишели и нямали време за "нищо" (т.е. нямат време за игра)  Confused

Ние имаме ден за играчки - петък. Освен това сме занесли игри в у-ще да си играят като вали и е лошо времето.

# 279
Сутрин ставаме трудно, кажете как се справяте със сутрешното сабуждане?
И още едни въпрос - къде има качествени гумени ботуши? Днес отидохме с маратонките на училище, но може и да са им мокри краката, та ще трабва май и гумени ботуши да купим.
И при нас сутрешното ставане е мъка.
Гумени ботушки купих в събота от аутлета на Колев и Колев на ул."Самуил", мисля че се води № 72, за 17 лв., много са сладки с котенца, а и отвътре има някаква тънка подплата, т.е. не е само гума. Гледах, че имат и в Лидл интересни, но там са малки номера. В такива проливни дъждове моята ходи до училището с гумени ботуши, а там я преобуваме с маратонки.
Играчки не се носят, предупредиха на родителската, но за занималня е посочено, че може игри / не се сърди човече, домино и др. такива/, но тя засега само един ден е ходила, днес - за втори.
Донсита, както винаги ни разсмя и усмихна. Голям сладур твоя образ!

# 280
  • София
Сутрешното събуждане от миналата година става с алармата на телефона - навиваме я и той веднага става и отива в банята.

# 281
HI,на нас ни казаха без никакви играчки,защото вече са големи.Но пък много от децата носели телефони,смартфони и таблети,което също са си играчки  ooooh!

В нашият клас никой не носи играчки и още на РС се разбрахме да няма никакви телефони, смартфони и т.н. Учителката каза, че ако има нужда ще ни звъни.

Раницата я носим в понеделник и я взимаме в петък.  Нямахме домашни тази седмица.
Ще трябва да сменям дрехите за физическо, тъй като ще ги използва и за хореография, а най-вероятно и за карате  Crazy свят ще му се завие от тренировки.

Инка честито бебе, да ти е живо и здраво   bouquet

# 282
  • Sofia
При нас си носят играчки за междучасието.
Ставането сутрин не е проблем, защото и' се ходи на у-ще.  Grinning

И нашите днес усвоили музиката и ФВ с писане на ченгели... ooooh!  Затруднили се. Ще ги упражняваме явно. Като за началото - приемам.
По МАТ взели единица днес и идвам да нищим домашното в уч. тетрадка. Помагайте моля! Пък утре сутрин ще повдигна въпроса за липсващите условия на задачите.
Така ли бяха и нашите уч. тетрадки?!  Thinking
Ето страницата за домашно и 4та задача, която е с химикалче не я разгадавам.  Whistling

# 283
Morena, кое издателство е това?
Доста странно изглеждат ...

# 284
Морена, миналата година на приятелка детето беше в първи клас и често гледах домашните и много се чудех защо нямат условия. Ами така си бяха, без условия. Явно искат и родителите малко да се помъчат  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт