ПЪРВИ клас - 1 тема

• 38 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Стикита събираме и ние, но имаме Лидл наблизо и си пазаруваме предимно оттам. Има и тема за размяна, за който се е амбицирал, че наистина се повтарят. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801319.0;topicrefid=4. Има една кутия за игра със Стикитата, нещо от сорта на Не се сърди човече, със зарче, не е нещо особено, подреждат се вътре самите стикита.
Гривнички плете от лятото, на морето я зарибиха други дечица.
Ала-бала, и аз не вярвам в учил. стол да им дават сьомга, ама знае ли човек. Simple Smile
Сисето, ластичета най-различни варианти има по левче в Карфура на Лъвов лост.
Днес щерката отсъства от училище и се чухме с госпожата, подробно и пълно ми описа домашното и това, което има да наваксва.

# 511
  • Sofia
И аз ги търсих онлайн, понеже Лидл не ми е от любимите магазини и установих, че на нас ни продават миналогодишната колекция ... както винаги  Mr. Green Има едишън 2014, също толкова никакви. Какво им харесват тези деца, не знам ...

# 512
Щерката ги харесва, че се лепят на всякакви гладки повърхности. Simple Smile Малкия също. Simple Smile
Но те и двамата обичат много подобни дребни фигурки и играчки.

# 513
И аз ги търсих онлайн, понеже Лидл не ми е от любимите магазини и установих, че на нас ни продават миналогодишната колекция ... както винаги  Mr. Green

Не се учудвам.  Laughing
Само и моя да не прихване от тая краста, че миналата година беше така с миньоните от Макдоналдс, успях да му ги намеря и купя всичките от Продавалник на някаква суперприятна цена от около 100 лв.  Crazy Така си стоят в една торба някъде...

Уф, а нашата кака се прибра болна.  Sad Sad
Направо не знам ако малкия лепне сега вирус от нея, няма тръгване още 1 седмица на училище.  
И какво чудо домашни са му пратили, просто не знам кога ще успее да ги напише със скоростта, с която пише.  ooooh!

Иначе, го записах на занимална математика, в училище на пиано, и му намерих тренировки по футбол през уикенда, екстра работа свърших днес.

# 514
 Привет.
Голямо писане - 95 нови  Peace

И нашата ученичка от сряда вечер я дразнеше гърлото , в четвъртък сутрин запушен нос  ooooh! - започва се. Също иска тези стикс, а ластици за гривни май целият клас има.

На нас днес ни върнаха ученическата карта - в понеделник я оставихме.

Емир благодаря за информацията за прашеца.  bouquet

И при нас не спря да вали цял ден.

Хубава вечер момичета.

# 515
  • София
Ох, момичета, днес и моят се прибра с молба да му взема от тези стикс. До днес просто ви четях с блажено невежество, но сега...

Доколкото разбрах, ги има в Лидл, но не се продават, а ги дават само срещу 15лв покупки, така ли? Или можеш да си ги купиш и отделно? Аз в Лидл не пазарувам, опитвам се да подкрепям българското. Някой купи ли си от гумените ботуши? Доволни ли сте?

Мира_p, Sise-to - децата ви ще ходят ли утре на театралния кръжок. Аз много се чудя.

Баща му го прибра днес на обяд от училище, беше страшно разочарован. Обещали си днес в занималнята да играят шах, не видял какво има за ядене в стола (вчера е очарован от спагетите), не играл футбол... изобщо, голяма драма. Аз се притеснявам за него, така я оплюват всички занималнята, а той не иска да се прибира вкъщш  hahaha

# 516
Някой купи ли си от гумените ботуши? Доволни ли сте?
Мира_p, Sise-to - децата ви ще ходят ли утре на театралния кръжок. Аз много се чудя.
Моята със сигурност няма да ходи, тя не си пада по изявите на сцена. От ПГ имаха два концерта пред публика - пееха децата, а тя ревеше...Пък и е доста сополива, днес цял ден ходи с роклата на врата и точи сополки, слава богу са белички и няма други оплаквания, но й е некомфортно.
Не сме взимали от гумените ботуши в Лидл, ако става въпрос за детските не изглеждаха зле, но са малки номера. Е, щерката носи 36, така, че е относително.  За пазара там, интересно е като има различни продукти, които не сме опитвали - азиатски и прочие. Стикитата за съжаление не се продават, само торбички за тях и една игра.
Малко офф, но да ви покажа нашия Томи, голямо гушкане пада, макар да е още уплашен:
http://media.snimka.bg/s1/3925/034094523.jpg?r=0
За здравите наборчета, намерих следните предложения за забавления този уикенд, някой не само за СФ, а и за Бургас и др.http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2014/09/26/2385701_s_decata … 7_-_28_septemvri/

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 21:20 от Mira_p

# 517
  • В светлината на слънцето
Доволно и злорадо докладвам, че стикитата у нас не се радват на интерес. Mr. Green Че ми беше писнало от събиране на албумите на Била преди време - че не един за двамата, а по един за всеки. ooooh!
За сметка на това ластиците са голям хит. В класа на каката всичко, що ходи на два крака плете, та се къса. Та и първокласникът се зариби. Кака му го научи на разни тънкости и сега двамата плетат разни чудесии: тънки, дебели гривни, кръгли, ръбести, пръстени, цветя и т.н. Кака му си откри някакъв френски сайт и от там вади страхотни идеи. Не ползва станчето, а вилици - така било по-ефектно. Не мога да им насмогна на ластици - всеки ден по един пакет за всеки отива. Crazy
С вирусите отдавна сме сключили сделка да стоят далеч от нас (да не чуе само рогатия). Казвала съм го вече - никакви имуностимуланти - химични, растителни или други, не пият. Но ядат много плодове и здравословни неща. Не че не хапват понякога и някой боклук, но е рядко. И голямо каляване пада. Та засега дава резултат, дано така е и занапред. Peace

# 518
  • sf
уф, стикита  Sick не ми говорете  ooooh!
И аз съм за каляването- спорт и добра храна- това е истината. И никакво навличане  Joy че като гледам по улицата  как навличат децата  ooooh!
Тия дни ще му търся гумени ботуши,че старите са малки  Rolling Eyes

# 519
  • Sofia
То и у нас е така - здравословна храна и движение, ама ако вземе, че се свие тая третата сливица, ще цъфнем и вържем.
Аз пък чакам тия дни да си получим гумените ботуши.  Simple Smile

# 520
  • София-Младост
Днес го записах на футбол в у-ще, той много иска, а и има данни, макар че искрено се надявам да се пренасочи към по-интелегентен спорт  Crazy Искаше ми се и на шах да го запиша, но незнайно защо допълнителните дейности поне в един ден се застъпват.
 Стики ми дадоха днес и на мен в Лидл, не планирах покупки, но имаше не лоши чадъри и сметката стана бързо 15лв. Поръчах едно шише от emag, утре ще ми го донесат. Прибра се от у-ще и захвана да плете гривни...за класната и г-жата от занималнята  Laughing
Домашно нямат никакво за почивните дни, само да се упражняват по 1 час в писане. Старателен е за сега и упорит, малко по-бавно, но затова пък чисто пише с химикалка. Уморява се доста, онзи ден заспа веднага след вечеря, но това не пречи сутрин да става трудно.
В стола забелязвам, че храната е разнообразна, веднъж седмично има риба, Наси само грах не яде, така че за сега залагам на този вариант хранене пред сандивичите. За следобяд така или иначе слагам малък сандвич, плод и нещо сладко, защото на първолаците не им дават да ходят до лавката.
И съм сигурна, че не е ял сьомга, но е повярвал на приятелят си, защото те пък са риболовно семейство  Wink

# 521
Лулумба,  сподели френския сайт за гривните. Simple Smile

# 522
  • Sofia
Аз пък поръчах няколко сборника. Simple Smile 
Предимно по писане, че по математика си имаме. Взех и едни математичаски мандали само. А този имам подозрения, че го имаме, утре ще проверя.
Днес в домашното си у-ще писа лулички и бастунчета и много по-добре се справя.   Grinning

# 523
   Ох,толкова е приятно да си имаш първолаче....Самичко те гони да му даваш да учи...,подрежда бюро,чанта...разказва,споделя с такъв ентусиазъм за учителката,децата от класа....   В съседната стая- мрачен тийн./баткото/,озадачено следи цялата еуфория на малката и злорадо ми припомня,че и той бил така заблуден...... Wink Grinning   

# 524
 И у нас така. ...  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт