Нова година в Скопие?

• 4 234
  • 12
  •   1
Отговори
Тази година единодушно решихме да не чакаме последния момент и да си направим резервации за Нова Година от рано (сиреч поне октомври Laughing). Веднъж сме правили така за Истанбул и не съжалявам изобщо -  излезе по-евтино, а прекарването беше много, много добре.
За Нова година сме били във всички съседни страни. Най-голямото разочарование беше Гърция, най-добре изкарахме в Белград. Само в Македония не сме били и затова е сега едни приятели ни навиха за Скопие. Предлагат ни тази оферта http://www.nereya.com/2014/07/28/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B3 … 0%BF%D0%B8%D0%B5/ Каквото можах да намеря за ресторанта, отзивите са добри.
Моля, някой, който е прекарвал Нова година в Македония да пише. Ще се радвам да споделите мнения   bouquet

# 1
Ние сме били за Нова Година в Охрид,изкарахме страхотно. Храната-от пиле мляко,напитките-наистина неограничени,купона-супер .Като влезе един духов оркестър след полунощ и като започна с Месечина....ресторанта полудя,всички танцуваха  по столовете и масите.Но нямаше чалга,само тяхна народна музика и много,много хора.Офертата ми се вижда скъпичка,ние бяхме за 3 нощи и на около 260 лв. Имай пред вид,че там празнуват и 01.01. също като Нова година,та се приготви за 2 купона.

# 2
Къде по-точно в Белград и Охрид?

# 3
  • София
С интерес ще следя темата  Laughing

# 4
medlab,
благодаря за отговора. Вече сме се навили. Мисля, че ще бъде страхотно в Скопие Laughing. Ще има купон в това съм сигурна. Не знаех за 1-ви, но още повече ми харесва за две празненства  Laughing Знам, че съседите са веселяци, а храната винаги е доволна, специално за мъжете... плескавици и други такива.

Сиси, трябва да видя, записала съм някъде името на ресторанта, в която бяхме в Белград. Беше уникална - жива музика, няколко салона, храната - фантастична, танцувахме и се веселихме. Много, много, много хубаво. Направи ми впечатление, че сърбите се бяха нагласили много официално. Дамите с едни рокли. И ние не им отстъпвахме, но наистина беше много хубаво. С две ръце препоръчвам. Ще проверя съм си записала този ресторант и ще пиша, защото определено го препоръчвам. Една от запомнящите се Нови години за мен лично.

# 5
Къде по-точно в Белград и Охрид?

Сиси, ресторантът е Двата елена на улицата Скадарска. Не знам дали има сайт, но ако планирате Белград, препоръчвам

Никой ли не е бил в Скопие наскоро  newsm78

# 6
Сладка рибка, а дали се пуши в ресторантите в Скопие, много ме интересува, а вие организирано ли бяхте/с агенция/ и ако сте били организирано значи от хотела са ви завели до ресторанта ли newsm78 Hug

# 7
Опс, извинявам се исках да кажа Белград,а не Скопие :crazy
Понеже още се колебая между Скопие и Белград та затова Thinking

# 8
Сладка рибка, а дали се пуши в ресторантите в Скопие, много ме интересува, а вие организирано ли бяхте/с агенция/ и ако сте били организирано значи от хотела са ви завели до ресторанта ли newsm78 Hug

Не знам дали се пуши в ресторантите в Скопие  Rolling Eyes Те не са в ЕС, може и да се пуши, нямам никакви идея. Може да питам, ама това изобщо не ми е дошло на акъл. Ще ни водят до там и ще ни връщат. Било близо, та и сам човек може да се върне ми казаха.
С фирма ще ходим. Пуснах линка в началото на темата.

В Белград за пушенето... помня ли вече старост нерадост  Laughing Май имаше салони за пушачи. Не знам, признам си, не помня. Закараха ни с автобус. Хотелът беше малко по-далече от ресторанта. Ресторантът пак казвам, много го препоръчвам, или просто супер добре добре си прекарахме. Музиката - много добра, танци, много, много, ядене - страхотно, абе всички и млади, и стари се забавляваха. Аз бях адски скептична към Белград, но на другия ден обиколихме града - много ми хареса. Затова сега се съгласих за Скопие тази година. Мисля, че ще е готино.
Докато не се опита, вече няма да съм предубедена. Опитвам и после споделям. Тук ми харесва, там - не ми. В Гърция никога няма вече да се върна за Нова Година и пари да ми дават. Confused

# 9
Ресторанчетата на улицата Скадарска ми се видяха малки / била съм там миналото лято/ с много изнесени маси отвън -къде тия танци тогава newsm78 И от всеки ресторант "гърмеше" музика...И се пушеше отвън .Иначе там големи и вкусни порции!

# 10
Ресторанчетата на улицата Скадарска ми се видяха малки / била съм там миналото лято/ с много изнесени маси отвън -къде тия танци тогава newsm78 И от всеки ресторант "гърмеше" музика...И се пушеше отвън .Иначе там големи и вкусни порции!
Танци вътре. Заведението беше с няколко салона, в което звучеше различна музика на живо. Навън не сме танцували. През лятото не сме ходили, не знам как е. За пушенето вече писах - не помня  Rolling Eyes Не съм пушчка и компанията ми е такава, и това не ме е вълнувало.

# 11
Сладка рибка, благодаря ти за изчерпателния отговор.  bouquet
Понеже и аз не съм пушач и ако трябва цяла вечер да съм в супер задимено помещение ще полудея просто #2gunfire не че съм някаква лигла, просто ми пречи и това е, какво да направя, та затова питам  Confused
Аз друго се чудя- ако сме организирано от фирма, няма как да знаем кой е ресторанта, и въобще има голяма вероятност да сме в друг ресторант, а и при повечето фирми новогодишната вечер е в ресторанта на хотела, тъй че незнам.... ooooh!

# 12
Сладка рибка, благодаря ти за изчерпателния отговор.  bouquet
Понеже и аз не съм пушач и ако трябва цяла вечер да съм в супер задимено помещение ще полудея просто #2gunfire не че съм някаква лигла, просто ми пречи и това е, какво да направя, та затова питам  Confused
Аз друго се чудя- ако сме организирано от фирма, няма как да знаем кой е ресторанта, и въобще има голяма вероятност да сме в друг ресторант, а и при повечето фирми новогодишната вечер е в ресторанта на хотела, тъй че незнам.... ooooh!

Ще питам дали се пуши. Това, което сме си избрали ние е с фирма Нерея. Рестрантът е „МАКЕДОНСКА КЪЩА“. Не знам за него, не съм била и затова пуснах тема - някой, ако е чувал нещо да сподели по-подробно. Казаха ми, че бил хубав. Но това е само от кой какво казал и чул. Не съм го пробвала, от години не съм стъпвала в Скопие. По принцип знам, че братята хранят добре и пиенето им е хубаво.  Laughing
В Турция съм била няколко пъти - веднъж в ресторанта на хотела, другите пъти извън. В ресторанта беше хубаво, защото от София си бяха взели джиджей и той пускаше каквото ние искахме. Извън хотела също винаги хубаво сме си прекарвали, най-запомнящото ми е било на една яхта, но това едва ли ще се повтори, тогава се записахме рано, някаква промоция нацелихме, яхтаха беше огромна. Там единственото ми притеснение беше, че музиката ми беше малко по-силна, отколкото трябва. Само това ме смути, но иначе беше много добре.

Общи условия

Активация на акаунт