За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 522
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Ива-Мария да е мноооого здрава и  щастлива. Танева, мисля , че пропуснах да ви честитя годишнината с ТМ, желая ви да сте много щастливи заедно, много да се слушате взаимно!  Hug
Фейт,  Hug

# 136
  • shumen
Танева,честит рожден ден на Ива-Мария.Да е жива и здрава и много да ви радва всички.
Бифитър,благодаря и на теб.Това,че има такива мъже не ме учудва вече,защото моя се оказа такъв.След 15 дни в който не се обади и веднъж,днеска звънна точно когато детето заспиваше и то за да ме пита дали имам да взимам още багаж и дали Дени ходи на ясла.За пари и дума не обели,но и на мен вече ми е безразличен и бързах да му затворя.За издръжката реших,че ще си правим всичко по законен път,защото имам позната,която се оказа,че и е давал 2-3 месеца пари и после е започнал да е пита какво правела,къде ги дявала,че не и стигали 100 лева,а накрая спрял и да плаща.
Фейт,дано ти мине скоро зъба.

# 137
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ момичета за хубавите пожелания за Ива-Мария.
Фейт съчувствам ти за зъба,дано се оправиш бързо,и не отлагай.
Чики браво на Маги,че се държи мъжки,а храни ли се там,за колко часа я оставяш,в колко я водиш.
Ева мила,наскоро Чики,Лина и Зори имаха годишнини.Ние с ММ нямаме брак,но пък сме заедно от 25 години и празнуваме на Коледа,денят в който ми предложи да сме гаджета и аз приех.
Данаека не го оставяй той да се сеща,напомняй му ти че има син.И си търси правата задължително по законен ред.Успех и сили с Дени,ще са ти нужни.
Нуб какво стана с твоята приятелка,записали детето в нашата ясла,в коя група.

# 138
Честит рожден ден на Ива -Мария/на патерици  Embarassed/. Много да е здрава и щастлива, много обичана  и с голям късмет в живота. Все си мислех, че съм писала вчера, ама явно отговора ми не се е отбелязал.
Танева и при нас едната торта беше аранжирана от нас. В сладкарницата не можели да направят украса над крема и затова аз си купих играчките. Дори на децата им беше много забавно като я украсяваха  Simple Smile.
 Вчера пуснах изследванията за ясла. През цялото време откакто влязохме в лабораторията  Гергана плака. Дори беше под въпрос дали ще ѝ станат изследванията. За нейно добро обаче изследванията минаха. Сега чакам резултата от акото и сме готови с едната точка от документите.

# 139
  • Пловдив
Тета благодаря!!!А пък Ива-Мария като влязохме в лабораторията застана мирно с наведена глава ,замръзна като паметник,не шавна,не гъгна,даже като и взимаха кръв.Единственно си дръпна леко пръста като и сложи памук с лепенка,него не го хареса.Махна за чао и получи картинка на коте с надпис смело дете от лаборантката.
Но пък за сметка на това на следващия ден на обед я приспах и излязох по работа.Като се събудила и видяла че мен ме няма,а я дига баба и/дето е всеки ден в къщи/,и такъв рев дръпнала,с хълцане и засиняване,че се наложи по телефона да я успокоявам 10 минути,а майка ми прегласяше до нея.Не е седнала на кукото и от зор се е напикала върху нея.За всичко все мен търси,да я дигна,да я облека,да я храня,ни при баща си,ни при баба си или батко си.Все аз трябва всичко да свърша.Да видим как ще сме от първи в яслата.Успех и на Гери,че ще тръгват заедно на 1.10

П.П.Тортата от заведението повече ми хареса,децата са я окрасили страхотно,и сигурно много са се забавлявали.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 16:56 от taneva73

# 140
Честит рожден ден на Ива-Мария!Да е много здрава и щастлива,игрива и послушна!

Днес се почерпете за моето момиче,официално е християнче,много рев изрева в църквата,една свястна снимка няма Grinning,отделно носа и се запуши през нощта,сега текна...вече незнам...

# 141
Браво на Ива-Мария, голям герой е била. Благодаря Танева , успех и на вас  с яслата, а и на всички други на които им предстои тръгване на ясла. Пожелавам бърза адаптация на всички.  Що се отнася до тортата да кажа, че като цена беше три пъти по -евтина от шоколадовата , а и два пъти по-вкусна.
За търсенето и ние сме така, до магазина да отида сама и се почва един рев, кака и едвам я успокоява, при баща ѝ номера обаче не минава - плаче си и това е . Дори единия път ме върна от майка ,защото не могъл да я утеши. Голям катърски характер има.
 Ън честито ти християнче. Нека Господ винаги да бди над нея и да я пази. Днес при нас беше ужасно времето ,цял ден валя и беше голям студ. Предполагам, че и при вас е било студено, но дано поне да не е валяло.

# 142
  • Пловдив
Ън благодаря!!!Честито ти християнче,нека Маги си има ангел пазител и винаги да я закриля.Звезда пътя и да огрява и винаги да е щастлива.

# 143
Ън, честито християнче   bouquet Да е жива и здрава и винаги да бди над нея малко ангелче  Simple Smile

Танева записана е - ще тръгва на 7.11. че тогава навършва 2 год . Още не знае в коя група ще е , каза че ще ходи в понеделник допълнително до яслата и   тогава ще се разбере  Simple Smile

Фейт и Зори  цялата друга седмица съм свободна да пием кафе - обадете се като оставите децата и сте свободни  Heart Eyes

# 144
  • shumen
Ън,честото християнче.Да е жива и здрава и да си има винаги ангел спасител над нея.
Танева,аз не го търсех досега защото съм му обидена още,но и да му се обадя мисля,че няма да ми вдигне тела,защото когато ходех досега той изчезваше и оставяше майка му.За правата-аз вече казах,че всичко ще е по законен ред,защото не се знае иначе какви може да ги измисли.
За търсенето-и Дени е така и затова и много плаче в яслата според мен.Не знам,но от понеделник вече ще ги карам да го пробват да яде там и до края на седмицата и да спи.
Тета,при нас днеска времето беше ужасно също.До обяд валя,а и беше много студено с гаден вятър и малчо не се показвал навънка и на обяд направо ме побърка докато заспи.Уж в 13.00 часа вече му се спеше,а едва заспа в 14.30.

# 145
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на Ива- Мария (на патерици). Да расте здраво, будно и щастливо дете   Gift newsm67 Пожелавам й прекрасно детство, изпълнено с много смях и игри  Hug
Ън, честито ти християнче! Бог да пази Маги в трудни моменти  Hug
Лина, честита годишнина   bouquet Прекрасна новина  Hug, пожелавам ти прекрасна и лека бременност.
Аз се позагубих, че нали се върнах на работа, а Пламен се разболя тотално. Кашлицата и тая задна хрема доведоха до прием на АБ (Зинат). ММ си взе болничен и той е на АБ, уж беше само спополив, пък то....веселба е при нас. Гледат се двамцата, ама колко се гледат е друг въпрос. ММ и той е като малките деца, 2 деца си гледам вкъщи  Mr. Green

# 146
  • shumen
Поколоко,дано се оправят скоро Плами и баща му.На теб-лека работа и дано не се заразиш и ти.
При нас нищо ново.Тази вечер Дени ни изкара акълите на всички като реши,че трябва да се качва на едно столче,оттам на дивана и то през облегалката и направи такова салто през нея,че ни изкара акъла.Добре,че не се удари лошо и не плака много.
Оох,аз сега мисля утре как ли пак ще плаче за мен в яслата след 2 дена вкъщи.

# 147
Танева, водя я към 8.30 и я взимам към 10ч. Но това понеже бяха две групи в една и явно не им се занимаваше с толкова много деца. От утре си идва нашата госпожа и ще пробвам да я оставям до обяд. Иначе не искала да яде, но ще започне според мен, като гледа от другите  Thinking

Ън, честито Свето Кръщение на Маги. Нека винаги да я закриля Богородица  Hug

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 23:01 от chiki

# 148
  • shumen
Чики,според мен ще прояде като гледа другите деца.
Аз утре ще пробвам да яде там за обяд и да видим дали ще се получи.

# 149
Поколоко определено е весело при вас. Дано се оправят бързо и двамата и Пламен пак да си ходи на ясла.

И да се похваля, че Иво е приет на ясла. Чак немога да повярвам, защото като гледах последно списъците никак не изглеждаше да го приемат ама е станало някакво чудо. Сега трябва да си наглася съответните документи и да го запиша  newsm68 newsm44 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт