За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Лина,дано Цвети свикне скоро с яслата и не плаче за мама.
Дени,днеска се разплака и то се дереше още докато го обувах.Вътре влезе на собствен ход,но ревеше и викаше мама и вече имам чувството,че няма да свикне скоро.Аз също мисля да му нося дрешка да му леят куршум,че имам чувството,че е наплашен от всичко,което му се струпа.На всичкото отгоре и 2 нощ не спи спокойно в леглото си,а иска при мен.Сега му взех Дормикинд и мисля да започна да му давам да видим дали ще има ефект.

# 121
А там плаче ли Цвети през цялото време! Яде ли?
Не че ще те успокоя, но при нас положението е същото. Сутрин плаче още преди да си отвори очите, въобще не иска да стане от леглото. Единствено може да склони да отиде до тоалетна, но само ако аз лежа, защото знае че като стана и започвам да го обличам и оправям за яслата. Направо е кошмарно, особено ако се събуди много рано... Плаче през цялото време докато го обличам и се оправяме, в яслите децибелите се увеличават, но не се дърпа, не се тръшка, просто реве и влиза ...разбира милото, че връщане назад няма.

# 122
  • Бургас
За яденето яде. Но плаче почти през цялото време.

# 123
  • shumen
Зори,дано и Ники спре да плаче скоро.
Дени днеска е бил сравнително по-добре.Лелята каза,че е плакал малко за мен,успокоил се,играл с играчките,ял в 10.00 часа ябълка,седнал на гърне и пишкал.В Понеделник каза да го заведа пак към 9.00,но ако не плаче много ще го пробват да обядва.Според мен няма да имат проблем и ще яде,ако е гладен.Сега спи и да видим дали ще се събужда пак и да е неспокоен.

# 124
За яденето яде. Но плаче почти през цялото време.
Никола беше така 4-5 седмици. Тази седмица му е 6-та и казаха, че има значително подобрение.
Какви са тез есенции на Бах

# 125
# 126
  • shumen
Леле,Зори ама това е ужасно да плаче така цели 4-5 седмици.

# 127
А стига бе, мислиш че това ще помогне! Е поне пък няма да навреди! Кви пари е?
Ами Данаека ужасно е да, особено пък ако си се настроил като мен, че детето ще свикне сравнително бързо. Имаше подобрение, когато започнах да го оставям по цял ден, защото в един момент той се уморява и спира да плаче, но пък тогава беше голям зор със съня и вечер беше ад. Аз си знам през какво минах, зъбите ми се разклатиха /в буквалния смисал на думата/ от притеснение, съжаление, нерви.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 14:22 от zornitsa85

# 128
  • Бургас
Надявам се! Една приятелка,на която може да се вярва и беше със същия проблем като мен го е пробвала и е много доволна. 20 лв е плюс доставка от софия,която е 4 лв

# 129
  • Пловдив
http://siska24.snimka.bg/children/lyato-2014.828405.34094675

Почерпете се за здравето на нашата пораснала дъщеричка.Желаем и да е по здрава от батко си,лъчезарна и усмихната,и все така красива и палава.Обичаме те Ива-Мария. newsm51

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 18:12 от taneva73

# 130
  • Пловдив
Здравейте!
Скоро не съм се включвала, но знаете как е Laughing
Да честитя рожденния ден на Ива-Мария на мама Танева първо.Да ви е жива и много здрава,все така голяма чаровница като мама и бърза адаптация като почне да ходи на ясла.Много е хубава тортата,изглежда и вкусна също така.
Лина, на теб честита бременност.Да е лека и безпроблемна и по Великден едно здравичко бебенце да гушкаш. Simple Smile
Пропуснах да честитя на още много рожденници,но все не ми остава време за писане,въпреки че ви чета редовно.
Данаека, при теб положението изобщо не е розово.Пожелавам ти сила и кураж да отгледаш Дени като един истински мъж, какъвто явно не е баща му.Как е възможно да не поздравиш детето си за рожденния му ден?! Rolling Eyes
Да ви разкажа и за нас малко сега.Мина рожденния ден,бяхме в един детски център, много и хареса, защото съм я водила два-три пъти и само "искам детския център" повтаря.Аз си бях през цялото време на щрек, защото едно че вече на края беше подивяла и се мяташе в лабиринта от превъзбуда и второ непрекъснато посяга на другите деца,дори и били те нейни приятели.Много ме тормози с това си отношение. Sad Като цяло вече се водим на ясла,но сме ходили само един ден за два часа.Тя още два дни преди да тръгне се разкашля , но изтичаше срока на изследванията, така че си я заведох и реших до края на седмицата да не ходи,за да се излекува напълно.Вече не кашля, но има леки сополи, дано до понеделник вече да е ок.Като цяло като я заведох, нямаше търпение да влиза, защото мислеше че е детски център  Twisted Evil, каза ми чао и целувка ми даде.Като отидох да я взимам обаче -ревеше.Бързо се успокои и си тръгнахме ,казвайки чао на яслата. Simple Smile
Еми това е от нас.Качих ви две-три снимки.Чао на всички.

# 131
Не съм ви чела момичета, че днес е лудница при мен, а и съм с ужасен зъбобол и само ми се лежи  ooooh!
Искам сега да честитя РД на Ива- Мария и да и пожелая да е жива и здрава, както и бързо адаптиране другата седмица на яслата  Hug

# 132
  • Пловдив
Благодаря beefeater и Фейт за хубавите пожелания.И аз качих някоя снимка от РД.
Йоана и Габи са големи сладурки на рожденните си дни.На този ден всички дечица са много красиви и на всички тортите са им хубави.Нашата аз си я аранжирах от горе с мои играчки.

# 133
Честит втори рожден ден на Ива-Мария. Да е жива, здрава, много весела и да има безгрижно и щастливо детство  nbirthday Весел празник  Hug

Фейт, бързо да ти минава зъба  Hug И аз съм по зъболекари от миналата седмица да се пооправя малко.

При нас засега съм доволна от яслата, да чукна на дърво  Whistling При положение, че за 4 дни се смениха 3 госпожи и две групи - Маги се държа мъжки  Heart Eyes Направи ми впечатление, че плака само в двата дни при една и съща госпожа - млада и тросната. Даже ММ днес като беше ходил за бурканчетата, я е чул да им се кара  Shocked Да идва понеделник, че да си започне в групичката с нейната госпожа и да си свиква там.

# 134
Честит рожден ден на Ива -Мария  newsm59  Да е много здрава, умна и красива и безкрайно щастлива   bouquet Да радва мама, бате и тате, а те да я обичат много !!!!

Общи условия

Активация на акаунт