Сега пък трябва да се разправям със старата ни педиатърка, защото в амбулаторните листи на децата някой ваксини липсват, а тези които са нанесени нямат серийните номера и докторката каза че неможе да ги запише в картона. Тук се оказва че детските картони още са актуални и за яслата май ще трябва, а без номерата на ваксините все едно не били сложени.
Дано поне в петък успея да запиша и Дария на кухня и поне с готвене на манджи да не се занимавам. И естествено за капак на всички тези чудни неща съм болна, кашлям и ме боли гърлото и днес като ходя при докторката ще я накарам и на мен нещо да изпише, че нещо кашлицата не ми харесва, а немога да си позволя да се разболявам.Данаека според мен на Дени просто са му се събрали повечко емоции и затова е по превъзбуден. Ако продължава така може да му вземеш Дормикинд, на Иво му помогна да му притъпи нервите когато се роди Дария и му се събраха много промени в животеца. Нормално е да е по капризен и ревлив, все пак той усеща че нещо е станало колкото и да не му се показва или казва. А колкото до това дали да му казваш истината за баща му или не, според мен трябва да не го лъжеш, но да му казваш нещата съобразени с възрастта му. И по никакъв начин не се опитвай да му налагаш някакво мнение за баща му, той щом не е стока и детето скоро ще го разбере. Няма да се обади и да дойде за някое друго събитие за което детето ще го очаква и ще иска да дойде и само ще си изгради мнението за него. За сега според мен може да му кажеш само, че татко вече няма да живее с вас и ще дойде да го види когато може или нещо в този дух. Той още е много малък за по подробни обяснения. След време като започне да разбира повече и да пита повече ще обогатиш малко обяснението като му дадеш някой пример с родители на някое негово другарче и така.

на Маги на мама Ън! Много да е здрава и щастлива , весела и игрива!