За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 723
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
  Gift Честит 2 - ри рожден ден на Лазар на мама Мози. nbirthday
Да расте здраво,умно и послушно дете,гордоста на мама и тати!!!

Ива-Мария днес е закусила и обядвала,веднъж се напикала,и като отидохме да я вземем си танцуваше върху кръговете на две килимчета.Обаче като ни видя с Мишо и направи нацупената физиономийка на Маша и започна да се тръшка и мрънка до вкъщи.Някой ден Данаека и аз ще я оставя на вътрешната улица дето почти не минават коли и ще продължа напред.Мишо тръгваше като го оставях след мен,обаче тя си избира друга посока противоположна на моята и не мога и за секунди да я зарежа.Вчера изпитах ужас в магазина на Лай кики в Карфура,изчезна за секунди из дрехите и добре че се беше спряла до входа да разглежда чантичките и обувките.Иначе както са и любими ескалаторите не знам на кой етаж ще ше да се озове,косата ми побеля с още няколко косъма,ама аз съм си виновна.

# 241
Честит рожден ден на Лазар, за е живи здрав и много щастлив   ura
Фейт наистина е като бронховаксома, но ми се струва, че не е толкова набъкан с разните бацили, а и схемата му на прием е по-различна. Аз се надявам на Иво да му подейства положително. Естествено не очаквам да спре да боледува, но поне да е по-рядко и да минава по-леко. Иначе аз си взех прополис и съм си направила клеева тинктура, още се прави де има 10 дена да се кисне още и мисля и то нея да му давам, а може и аз да вземам, че съм станала много кекава. Пък дано устиска поне една седмица на ясла  Praynig
Танева и аз не заплашвам Иво, че ще го оставя на улицата, защото на него не му пука. Като беше по-малък съм пробвала и зад ъгъла се скривам и той си стои и нищо. А сега е станал толкова бърз, че не ми се рискува да му хрумне да тръгне на някъде, няма опасност да го стигна скоро Simple Smile

# 242
Фейт,по повод Бронховаксома,питах в болницата,защото в момента сме в 1-ва почивка и се чудих да го продължавам ли,като е болна-казаха-Да,завършете си 3 месечния курс,въпреки болестите.

Благодаря на всички!Няма конкретна причина,просто вирус!Повтаря си ни и това си е,слаба имунна с-ма,която реагира на най-малкото...Тъпото е,че усложнението се появява за няколко часа буквално,в нашия случай-за 8 часа,няма как да се предотврати. 

Данаека,и аз съм боледувала всяка зима от пневмонии,но никога не са ме вкарвали в болница,биеха ми АБ в краката и толкоз,но и сегашните вируси толкова са се изродили,че няма нищо общо с "едно време".

# 243
Леле-мале Ън душо моя, пак ли болница  Cry ами ти си там повече от колкото у вас... Дано ти е за последно вече, че не ми се ще да мисля как ти е. А относно мъдреца- аз се сбогувах с един при първата пневмония на Хриси  ooooh! От нерви е всичко  Hug
Стаси и вие прекалявате с тия болести, а и Фейт не изостава  Hug Пращам ви цялата си положителна енергия и се моля да ви е за последно боледуването  Heart Eyes Hug
Хриси спря да вдига Т, но си е цирей от класа. Съмнява ме, че до 2-3 дни ще има нов зъб(16-тия все още)
и накрая, но не на последно място
  bouquet  Честит рожден ден на Лазар  Hug Да е много здравичък, палав и да носи много усмивки за мама и тате

А сега отивам да гледам Баш Бай Брадър  Mr. Green

# 244
Фейт,по повод Бронховаксома,питах в болницата,защото в момента сме в 1-ва почивка и се чудих да го продължавам ли,като е болна-казаха-Да,завършете си 3 месечния курс,въпреки болестите.

Мдаа ... аз още след първия прием се замислих, но категорично ми казаха да завърша курса, иначе смисъл никакъв  Whistling

ЧРД на Лазо на мама Мози  Hug

# 245
Здравейте и от мен! Благодаря за пожеланията!
Почерпете се за моя хубостник! Да ми е жив и здрав и нека има едно щастливо детство!

Лазо иначе лека полека взе да посвиква. Плаче доста сутрин, не спи много, не яде много, но пък явно му харесват заниманията в яслата, защото иска песни да му пускам, показва ръчички, танцува. Е за разкош се разболя, но то се очакваше. На всички, който им предстои тръгване на ясла, много търпение и лесна адаптация!
Болните бързо да оздравяват!
Аз съм в един омагьосан кръг от известно време. Много работа, домакинстване, детето, яслата.... Знаете как е, но на мен нещо взе да ми идва в повече. Ще вземе и аз да хвана пътя и на СПА. Може и организирано от БГ Мамма Grinning

# 246
Честит рожден ден на Лазар!Да е здрав и послушен!Хубав празник,Мози!

# 247
Честит рожден ден на Лазар на мама Мози  newsm59 Да е много здрав, щастлив , весел и да има прекрасно детство и безброй игри  Heart Eyes

И да пожелая бързо оздравяване на всички болни и никакви болести повече  Praynig Hug

# 248
  • shumen
И ние сме в отбора на болните.От тази вечер Дени е с Т.Гърдите са чисти,а гърлото леко зачервено.Изписа ни АБ-Оспен при нужда и Ентитус сироп.Утре да видим как ще е и май ще се гледаме вкъщи,ако е пак така.
Честит рожден ден на Лазар на мама Мози.Да е жив и здрав и много да ги радва.
Ън,на мен първата пневмония ми е лекуваха вкъщи,но след 3 седмици,в който се мъчих,изпих сума и АБ и не се оправих и накрая пак в болница,вече като чуя пневмония и сама искам в болница.

# 249
Отчет и от мен / забелязвате ли,че в последно време ,че съм особено активна /
На първо място : Честит рожден ден на Лазар на мама Мози! Да е много здрав и мама, и тате много да се гордеят с него! Да има прекрасно детство изпълнено с много смях и весели игри  Simple Smile! Мози, благодаря за почерпката!

И да пожелая бързо оздравяване на всички болни и никакви болести повече  Praynig Hug
На второ място да се присъединя към пожеланията на Нуб! Дано наистина всичките ни болни дечица да оздравяват скоро и да спрем да се оплакваме от болести, и да имаме много повече поводи  за споделяне с хубави новини.
На трето място да предупредя Танева - не си зарязвай детето. Според мен по-добре да нашамариш Ива - Мария по дупето, отколкото да я оставиш и да кажеш чао. За съжаление на мен ще ми остане ясен спомен как по този начин реших да накажа Гергана. Поне с пет години ми се скъси живота. Стоях и наблюдавах Гергана през пет крачки, аз от едната страна тя от другата на подобна неизползвана улица. В момента, в който Гергана реши да тръгне към мен, от нищото се появи много  силно засилена кола. Сърцето ми изтръпна, да споделя, че реших мен да блъсне отколкото детето, за щастие колата успя да спре пред нас и Гергана остана до колите спрени на улицата, но никога през живота си няма да забравя случката.
 Данаека, благодаря, че питаш за Герито. Днес отидох в 9,10 в яслите. Оказа се ,че я чакат.На всичкото отгоре се оказа, че дължа 18лв за септември месец, нищо че детето ми не е посещавало, и че документите съм ги направила на първи октомври.Бясна съм по този въпрос,но сега да разкажа за детето . Малката влезе без да разбере какво става. В 12,00часа ми казаха да я взема. За този период плакала два пъти - първия път затова ,че ѝ взели водата да я приберат в шкафчето и вторият , затова че я слагат да обядва. За този период изяла три парчета банан от междинното ядене и нищо от обедното. Хванала само филията хляб и изяла няколко хапки. Явно ще стои гладна в яслата. Утре обаче предполагам, че ще плаче.
  Днес след градината детето ми беше различно - омърлушено и все в мен завряно.На всичкото отгоре след яслата седнахме на кафе. Реших там да я нахраня . Всичко добре, докато в един момент не реших, че трябва да отпия от кафето си. Качих Гергана за пореден път на една пързалка висока 1,20 и я оставих да се спуска. Завъртях се и отидох с три крачки до масата. Познайте какво стана - в момента в който стигам до масата се чува плач, обръщам се и какво да видя Гергана по лице на земята. Цялата изтръпнах, не знам как е станало, уж се спускаше , а в следващия момент на земята от високото.  Отново ми побеля косата. За щастие се разминахме много леко. Само ѝ е ожулено лицето. Момичета сега ви моля, моля споделете нещо ефикасно, че да не ѝ останат белези и бързо да зарастне . Цялата и дясна половина върху ,която е паднала е червена и в черти. Промих я, и сега преди да си легне я намазах със судокрем/не се сетих за нищо друго/. От целия ми напрегнат ден има и добра новина. От понеделник се връщам на старата работа. И другото, което е , е че утре имам интервю за работа. Най-накрая от поне 30 подадени молби решиха да ми се обадят.
 Е Данаека, тъкмо пожелах вече да няма болни, дано бързо да се оправи Дени!

# 250
Така след като си пуснах от вчера написаното сега да дам отчет за днескашния ден.
 Днес сутринта всичко беше супер готино.Гергана вървеше, отваряше си вратите, взе си пантофите и седна да се събува. Всичко добре докато в един момент беше готова, дойде сестрата и както стоеше до мен хвана я, вдигна я и я взе със себе си като ми каза "хайде". Герито взе да плаче и да се върти, много се уплаши. Резултата след това е, че до обяд нищо не беше хапнала и през цялото време не е могла да се успокои, постоянно е плачела. Сега е уплашена и не иска да ме пуска , а някой като ме заговори веднага започва да драпа да я взимам в мен. Много съм ядосана и разочарована, никога не съм предполагала, че ще я вземат, все смятах, че за ръчичка ги взимат навътре и само плачещите деца ги носят. Дори до нас имаше едно ревящо и тръшкащо се момченце, него не го взеха ,оставиха го да се тръшка на майка си, а взеха моята кротушка. Яд ме е, че не успях да предупредя сестрата, Гергана  в момента е в такъв период, в който не иска да се гуши в никой. Не дава на никой да я носи освен на мен и баща си, не признава никой друг - нито кака, нито баба, дядо, пък камо ли някоя си дето я е видяла за половин час предния ден. Утре ми се струва, че вече ще е голям зор.

# 251
  • shumen
Тета,благодаря.Дени ще си е в нас до края на седмицата,че днеска ми е почти цял ден с Т.Давам Нурофен и Ефералган по препоръка на педи през 4 часа,но пада за малко и след това пак вдига.Лошото е,че със зор му давам Оспена и Ентитуса и дори тази вечер АБ го повърна нарочно веднага щом го изпи и се наложи да се борим с мама още половин час да му го дадем 2 път.В Понеделник след цяла седмица в нас не ми се мисли пак какъв рев ли ще е за мен.При нас само,ако не искат да влизат или реват и се дърпат ги вкарват на ръце.
Дано на Гери и мине скоро и да забравите за случката.Аз затова моя дивак не го оставям сам на пързалките да се спуска,а съм все до него,защото не го знам в кой момент какво ще измисли и дали няма да падне.

# 252
Чета ви тия дни, но нямам особено желание да пиша.
Преди всичко да честитя рожденния ден на патерици на Лазар. Да е много щастлив, усмихнат, здрав, мама и тати да имат много поводи за гордост с него.
Тета - нямам думи за случката. Аз съм оставяла така Ники само в парка и пак съм бягала като луда да го стигна, защото се засили към изхода и за малко да се озове на улицата. В друг случай не бих си и помислила, защото първо на него не му пука и второ е толкова бърз, че нз какво може да ми се случи.
За раните - Арнигел /не съм сигурна обаче че става за открити рани, трябва да попиташ пак в аптеката/  и Acerbine - също е крем и е точно за охлузвания и ожулвания.
Пожелавам ти Герито бързо да свикне с яслата, а на теб успех с интервютата.
Ън Hug Hug Hug

# 253
Зори,как е Ники,какво ти е на теб?

# 254
Ники продължава да прави циркове сутрин, направо е АД. Там всеки ден е различно, един ден плаче, друг само мрънкал, един спи, един не спи ей такива работи. Иначе ядял като ламя, хранел се сам и се справял с двойна порция...
Аз съм в процес на търсене на работа, засега безуспешно. Мрън..мрън.. мрънн..
не смея обаче да се оплаквам, защото като чета за толкова болни, а пък за вашия случай направо касата ми се накъдри.
Не че Никола не е сополив от 1 месец, тъкмо го оправих и пак тръгнаха, та снощи чак хъркаше...

Общи условия

Активация на акаунт