Жалко обаче че така са стресира ли Гери още на втория ден.Дано свикне и започне да ходи с желание.Аз съм падала от висока пързалка,бях първи клас и го помня и за това не я оставям сама да се пързаля.А тя напоследък много се кефи да се спуска по корем и слава богу че с краката ,а не с главата на долу.Истината е че нямам никакви кремове в къщи за такива случаи,понеже почти не ми се е налагало да използвам.
Данаека да се оправя бързо Дени,напомня ми как двама души стискахме Мишо и го наливахме с АБ,а той го плюеше,трудно се гледа болно дете,когато не иска да си пие лекарствата.
Ива-Мария също се влачи с малко сополи,но не постоянно и мисля че ще успеем с хомеопатията да овладеем положението,и при Мишо е същата история,но той и по малко кашля.Днес отвориха вратата на групичката и си хукна сама,отиде седна на диванчето при другите деца,спокойна,похвалиха ми я че докато сложат другите на куко,тя тичала взимала си куко и свалала си гащите и сядала да пикае.На масичките за храна сядала с децата и се храни и на закуска и на обед вече.Днес заспа пред блока в количката в 12 и 30ч.и въобще не се събуди докато я съблека и сложа в кошарата,но вече се пробужда,стига и един час сън.
П.П. - то имала зор,голяма нужда на кукото,та я сложих отново ,да видим ще поспи ли още.Не заспа повече.Иначе от 2-3 седмици съм я научила да идва при мен с разперени ръце и усмивка и ако се опита да свие усни на долу като Маша/понеже я имитира/,все повтарям къде ми е усмивката и тя започва да се усмихва.И така все се посрещаме ако влизам от другата стая,но така ме посреща и като я взимам от яслата.
Чета ви от време на време, но и аз като Зори нямам кеф да пиша....

Аз за какво се върнах де, то се раорихме от лекарствата купени през последният месец и ММ дето си взе болничен
Следобед вдигна Т, не висока и до сега не съм давала нищо ... но както казваш ... нощта е пред нас 
оправяйте се бързо всички
Може заради това да спи неспокойно, пък и днес ръцете са му цял ден в устата, чак и лиги му текат като на бебе
.