За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 723
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • shumen
Ън,дано е добре Маги занапред и никакви болести.Дано има полза от сингулера и да се разболява по малко наистина.
При нас проблема с напикаването при следобедния сън вкъщи го няма.Мисля си,че в яслата не го вдигат веднага след сън или му е хладно,че още нямат парно и утре мисля да му облека елече и чоропогащник пък да видим дали ще мърморят госпожите.
Тета,ти беше споменала,че обличаш на Гери чоропогащник и да те питам там госпожите обличат ли и го пак след съня или е оставят без?

# 376
Вчера бяхме при пулмолога- диагнозата е :Астма с преобладаващ алергичен компонент,изписа една торба лекарства,защото на ПКК има увеличена левкоцитоза,а за самата астма - Сингулар,който ще пие 6 месеца,през това врвеме ще ходим на прегледи,но е твърде малка за всякакви тестове.Тъпото е,че досега заради пристъпите са я блъскали с АБ и Урбазон,а не е било много добре и адекватно,просто са си точили в болницата ЗК,и са я пускали по Кл.Пътека с диагноза Пневмония...Уж вярваме,че са лекари и ни лекуват,а те на гърба на 2годишни деца,пари правят...и те така,сега ще се надявам да го израсте,или поне да не ми прави пристъпи.

Не се учудвайте, че такава е системата ... на хората хич не им дреме  Crossing Arms
Иначе какво да ти кажа, много кофти диагноза, но поне вече сте разбрали от къде идва всичко и дано Маги се повлияе от лечението и това да ви е последното ходене в болница  Praynig Hug

# 377
  • Пловдив
Някой давал ли е досега Самбукус нигра сироп с ехинацея и прополис.
Или пък от другия сироп Самбукус.Или пък отзиви на познати които са го давали??? newsm78 newsm78
http://marulka.com/products/view/sambukus-nigra-za-detsa-sirop-120-ml

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 15:53 от taneva73

# 378
  • Пловдив
Попаднах на интересна статия на нов модел бебешки обувки за прохождане.Но много странно ми изглеждат  newsm78 newsm78
http://attipas-bulgaria.com/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804555

# 379
Ън тя пътеката за пневмония е най-доходоносна, затова всички по нея. Иво беше с бронхоспазъм ама беше по пътека пневмония, питам аз лекарката детето пневмония ли има и тя ми вика не бронхит със спазъм. Такава ми е сбъркана системата че няма на къде. От сингулара има много  положителен ефект поне при Иво, той сега е на втори курс от 6 месеца. Алерголожката която го гледа тук във Варна каза, че като пиели сингулар и се разболявали по-малко, така че има бонус освен че помага за астмата.

благодаря,надявам се и на Маги да и действа положително Hug

# 380
Вчера бяхме при пулмолога- диагнозата е :Астма с преобладаващ алергичен компонент,изписа една торба лекарства,защото на ПКК има увеличена левкоцитоза,а за самата астма - Сингулар,който ще пие 6 месеца,през това врвеме ще ходим на прегледи,но е твърде малка за всякакви тестове.Тъпото е,че досега заради пристъпите са я блъскали с АБ и Урбазон,а не е било много добре и адекватно,просто са си точили в болницата ЗК,и са я пускали по Кл.Пътека с диагноза Пневмония...Уж вярваме,че са лекари и ни лекуват,а те на гърба на 2годишни деца,пари правят...и те така,сега ще се надявам да го израсте,или поне да не ми прави пристъпи.

Не се учудвайте, че такава е системата ... на хората хич не им дреме  Crossing Arms   

Иначе какво да ти кажа, много кофти диагноза, но поне вече сте разбрали от къде идва всичко и дано Маги се повлияе от лечението и това да ви е последното ходене в болница  Praynig Hug

Мерси,Фейт! 

Вие как сте?

# 381
Попаднах на интересна статия на нов модел бебешки обувки за прохождане.Но много странно ми изглеждат  newsm78 newsm78
http://attipas-bulgaria.com/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804555

По едно време ги коментираха във ФБ в темата за декемврийчетата 2013 и като гледам доста майки лапнаха по тях, но не съм много редовна там и не знам какви са отзивите на тези дето си купиха такива. Моето лично мнение е че не ми изглеждат нито удобни нито правилни за прохождащо дете. На вече добре проходило сигурно ще са удобни. Това само като ги гледам без да съм ги пробвала. Най-добре ще е да се изкаже някой ортопед по тоя въпрос иначе рекламата им е доста и ги рекламират като някакви много добри обувки.

# 382
Данаека, Гергана не е оставала цял ден. Има само три дни ходене и от тогава вече 10 дена я лекуваме.
Днес беше на профилактичен, още не се е изчистила и продължаваме с лечението. Тази докторка ни лекува доста бавно с хомеопатия. Мисля, че ако беше предишната досега да бяхме забравили
Ън, диагнозата не ви е хубава, но все пак щом са я поставили се надявам да ви назначат  правилно лечение, от което Маги да се повлияе положително.
Лина, явно Цвети е хванала от нашия тип вирус.Бързо оздравяване на Цвети, а и на всички останали болни.
Танева нито за сиропа съм чувала, нито за обувките.
Като ви чета ми се струва, че всички дечица са в период. Гергана е много послушна, когато съм по цял ден с нея. Когато обаче ме няма или е ходила някъде без мен е супер нервна и дразнеща. Все пак и ние изпитваме неудобство,когато имаме нов период в живота си,а представям си за тях какъв стрес е./ Да се изкажа като майка на едно постоянно ревливо бебе до годинката / Периода им е труден, изисква се   малко повече търпение от нас и повече милувки за детенцето,и  всичко ще мине с времето  Hug. Според мен цялата работа е, че ние им ограничаваме вниманието към тях и те си го изкарват после на нас. С времето ще свикнат, че обстоятелствата са променени.

# 383
unforgiven Мила, спокойно! И двамата са ми така, Мишко е с по-тежка астма от брат си. Имай в предвит, че от Сингулара малко ще пощръклее Маги, и от личният ми опит е хубаво през седмица всяка сутрин и по едно прахче пробиотик за стомахчето. Иначе сякаш дразни коремчето след 4 прием някъде.

# 384
  • shumen
Тета,благодаря.Аз днеска му сложих елече и чоропогащник и не са мрънкали лелите.Елечето му го свалили като се стоплило,а чоропогащника пак му го облякли след съня.Явно обаче не му е хладно,защото пак се е бил напишкал след следобедния сън.Говорих с лелята и е питах кога им дават вода и каза,след всяко хранене или ако си поискат,а ако е много топло на всеки час.Също каза,че ги завиват с вълнени одеяла и не може да му е хладно.Отделен въпрос обаче е моето колко ли завито стой,защото не търпи нищо.Не искам да връщам памперса за съня,но за утре ми каза да нося поне един,за тогава.

# 385
Танева не съм го ползвала сиропа, но във ФБ групата го коментираха, пробвай го ако искаш  Simple Smile  Аз лично за сега нищо не давам на Антоан , яде плодове всеки ден и му цедя портокали и грейпфрути и се надявам да изкара на естествените витамини  Simple Smile
Пък тези обувки за сефте ги виждам, много са ми странни и смешни , ама те и на теб не ти трябват , тя вече не е ли голяма Ива-Мария за тях ?

# 386
  • Пловдив
Нуб аз и немисля да купувам такива обувки,просто ми се видяха много странни и реших да споделя с вас.Но пък виж Рошли казва че даже има майки дето са се навили да ги купят.Ива-Мария също яде много пресни плодове,и досега не съм и давала за две години никакви имуно стимоланти,може би ще се наложи сега заради бацилите из яслата нещо да дам,а и Мишо ще носи от училище някой бацил и няма да се разминем без боледуване.Още чисти кашлица и тази седмица също няма да я пускам на ясла,поне до сряда когато сме пак на контролен преглед.
Ън дано най после са поставили правилната диагноза на Маги и да са и назначили правилното лечение,от което тя да се полияе бързо и да не прави повече пристъпи.
Мама Зайка щом и двете момчета са ти с асма,ти е много трудно,а как им влияе там климата,не е ли по мъгливо и хладно,през повечето време от годината.От както сте там децата имали ли са пристъпи.Доволна ли си от медицинското обслужване.Точат ли се пари като в България,за сметка на здравето на пациентите.
Тета макар и по бавно,да се оправя Гери,и да си тръгне пак на ясла.Аз този път зарязах хомеопатията,че много се проточиха нещата,а и винаги като започнат да дигат Т над 38 се обръщам към традиционата медицина.

# 387
  • shumen
Танева,за сиропа съм чувала,но не съм давала.Дени изкара един курс със Имунобор Кидс,сега почива и от 26.10.пак започвам да давам.
За обувките-и на мен ми се виждат странни и смешни,а и на нашите деца нямат да им трябват вече.
Аз днеска занесох памперс за обедния сън,но за утре говорих с учителката и се разбрахме да занеса еднократен чаршаф и да видим как ще е.Не знам,но тази вечер в нас се напишка от инат докато се тръшка за щяло и нещяло.
Тета,аз днеска го оставих с чоропогащника в яслата,но днеска като да го взимам ми казаха от утре без.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 22:11 от danaeka

# 388
Бебешки пубертет, изпълнен с много истерии ,ревове и тръшкане+прорязване на 1-вият от последните 4-ри кътника= Cry Crazy  Whistling ooooh! Tired #Cussing out ......... , а до появата на 4-ят ?! Cry

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 00:06 от mobsi83

# 389
  • shumen
Мобси,не си сама.При нас е същото и все се чудя до появата на последния му зъб дали няма да се побъркам.То не е рев,не е тръшкане,не е бебешки пубертет,ами не знам какво.
Днеска уж влезе с желание в яслата без да реве,но като влезе вътре в групата и наду гайдата.Като да излизам чух лелята,че го викна и го пита дали иска солети или бисквитка и не вярвам да е отказал.

Общи условия

Активация на акаунт