За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 723
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • shumen
Ън,дано вече откъде идва всичко при Маги вече и повече никакви болести.
Поколоко,какво стана?Как е Пламката.
Моето дете снощи и сутринта му нямаше нищо и си го пуснах на ясла.Довечера като го взема ще видя дали пак ще ми кажат,че има сополки или е било нещо инцидентно вчера.

# 361
  • Бургас
Добър ден! Цветито има хрипове,като питах мъжа ми за диагнозата само вдигна рамене. ooooh! Иначе пие Цек форте, Мукосолван, Линекс бебе и Фенистил. Кашля си стабилно и като кашля след това плаче,обаче не мога да разбера дали се изнервя ,че кашля и затова плаче или я боли. Нали знаете как кто кашляш понякога и после те боли гърба.
Иначе аз съм добре. Бебето също е добре. Ън,минах през всякакви състояния -голямо спане,голямо ядене,повръщане. Сега съм добре,понякога само ми се гади,но не повръщам. Правих първата ФМ и БХС, резултатите са добре. Имам усещането ,че тоя път ще е момче. Предният път познах,сега да видим. Ама сякаш искам още едно момиче

# 362
  • shumen
Лина,дано се оправи Цвети и без болести повече.
Ха,да видим дали ще познаеш този път,че ще е момче или пък ще имаш пак прекрасна мома.

# 363
Лина -  Hug много мило ми стана като те чета, споделяй по-често разни бременлийски моменти. Пожелавам ти да е такова каквото искаш, две еднакви деца се гледат по-лесно, ама пък с момчетата е такова приключение Crazy Crazy че си заслужава усещането. Да е живо и здраво пък всичко друго се преживява... Бързо да се оправя Цветито!

Айде да спра да се оплаквам и най-накрая да се похваля - ще започвам работа. След едномесечно ходене по интервюта и тестове, най-после се намери място и за мен.

# 364
  • shumen
Зори,честито.Дано ти хареса на новата работа.
Аз продължавам да ходя по интервюта и да си търся,защото вече не ми се стои в нас.

# 365
  • Бургас
Ехе Зори,браво. От кога започваш? Какво? Да ти кажа друго си е на работа. Вярно аз се върнах при старите колеги, ама по-различно е.

# 366
Ще си работя по специалността. Длъжносста е експедитор, в логистичния отдел в една производствена фирма тук в Пловдив. Лошото е че те се занимават с производство на машини и резервни части за тях и за мен това ще е нещо ново, ама пък е нещо към което съм се стремяла винаги- работа в голяма фирма, спазваща всички изисквания по КТ.

# 367
Честито,Зори,по-малко работа и по-голяма заплата ти пожелавам Grinning Hug 

Ники как е?

# 368
Лина браво за хубавите новини от прегледите, дано скоро спре да ти става лошо съвсем. И Цвети бързо да се оправя, може да и дразни на гърлото ако вади храчки  и затова да плаче.
Зори честито за новата работа, дано да попаднеш на хубави колеги и началници Simple Smile
Ън дано пулмолога успее да разбере от какво са пристъпите на Маги. На мен лично ми звучи на някаква астма ама дано не е това. Надявам се да назначи правилна терапия и да не се случват такива пристъпи повече.
Фейт съчувствам ти  за нервите, но след време ще мине като пораснат малко и могат да се водят преговори с тях. Иначе това което описвате със Зори звучи 1:1 с Иво когато се роди Дария. От стреса от промените е и според мен е нормално, просто са още малки за да изпуснат парата по друг начин и ги избива на нерви и капризи, а Иво и на агресия и както Танева каза чак си биеше главата в пода и къде ли не. Според мен в такива ситуации е по-добре да му се даде нещо за нервите защото и на детето не му е добре така и има нужда да се отпусне. Аз затова давах тогава на Иво дормикинд и за няколко дена му притъпи нервите и докато си изпи цялото шишенце нещата бяха се нормализирали. Ако шуслеровите соли не му помогнат пробвай с дормикинда или Поколоко което предложи седатиф.

Иначе нещата при нас са всеки ден едно и също. Бавно но славно се гласим за яслата и се надявам там да му хареса. Само не го знам  как ще се оправи с общите играчки и другите деца. Той е толкова добричък, че чак собствените си играчки не ходи да взема от децата, а някое по-нахално (или Дария) като му вземе нещо от ръцете и вика или реве, но се разстройва. Много жал ми става като си помисля как ще му вземат играчките и той ще си стои там тъжен, дано лелките са адекватни в такива ситуации и му помогнат да се научи и той да си отстоява правата.

# 369
  • Пловдив
Зори честито и тук.Искренно се зарадвах и ти желая да ти донесе много удовлетвореност новата работа.
Лина как е днес Цвети,повлиява ли се добре от АБ.Да знаеш че е хубаво и момиченце и момченце да си имаш,но най важното е да са здрави децата.И ти се пази много,че зимата е дълга.
Ън да пишеш какво е казал пулмолога.Дано се разбере от какво са пристъпите на Маги и дано не се повтарят скоро пак.
Фейт моляте пиши ми на лични,даваш ли нещо на Плами когато е с ларингит,да не го боли гърлото.Ива-Мария и да пие чай,и да хапне нещо все се закашля,и като спи повече започна да кашля,а като я водих казаха вече да не ходим на инхалации,че от сиропа откашляла повече,ама мъче се и не иска да се храни.Как е Плами като се събуди там търси ли те или е спокоен докато идеш да го вземеш.

# 370
Ънче, Ники си е все така, ама почвам да се примирявам. Ни капки му действа, ни нищо. Реве си, дере се, ходи редовно засега.

# 371
Здравейте и от мен! Най-накрая и аз да намеря време да се разпиша из форума, че само чета през телефона в обедната почивка.
Лазо е добре, ходи на ясла, реве, не слуша, но аз си свиркам. Не че имам и друг избор.
Станала съм и аз едно кълбо от нерви и съм в омагьосан кръг работа, дете, вкъщи. Имам крещяща нужда от един шопинг( искам в София), но няма кой да ме чуе .
Много болни деца има в групичката, но им пожелавам бързо да се оправят и леко да минават болестите.
Зори- честита нова работа. Ще си ми колежка  Crazy И аз го минах този период преди 7-8 месеца и сега съм доволна от избора си и дано работодателя да е доволен от мен Simple Smile Успех ти пожелавам и готини колеги. Ако не е тайна коя е фирмата?
Успех на всички, който си търсят нова работа.  Peace
Калина- върна ме назад към бременността и ми стана едно хубаво и мило. Лека и безпроблемна бременост!

Отивам да си сипя нещо алкохолно и разпускащо  Wine Glass Фейт май беше споменала водка Simple Smile

# 372
  • shumen
Зори,не се предавай.Мисля,че Ники скоро ще те изненада и няма да плаче,а ще иска на ясла.Аз също си мислех,че все ще реве след цял месец ходене,а той 2 ден се размрънква само докато го преобувам,а после сам иска да звънне и влиза в групата без рев.
Тази вечер като го взех пак ми излезнаха с номера,че има сополи и го заведох при педи.Прегледа го и каза,че му няма нищо,но за всеки случай му взех Виброцил и Коризалия.Според нея най вероятно ще избиват 2 кътника и от там идва всичко.Сега ще видя 2 дена в нас ще му има ли нещо.
Не знам,но вече и 2 ден подред ми връщат пижамата му,защото се напишква докато спи.Досега го обличах с потниче и тънка блузка с дълъг ръкав,но в Понеделник май ще му сложа и едно елече и ще им кажа да го съблекат,ако се стопли много или се изпоти.

# 373
Вчера бяхме при пулмолога- диагнозата е :Астма с преобладаващ алергичен компонент,изписа една торба лекарства,защото на ПКК има увеличена левкоцитоза,а за самата астма - Сингулар,който ще пие 6 месеца,през това врвеме ще ходим на прегледи,но е твърде малка за всякакви тестове.Тъпото е,че досега заради пристъпите са я блъскали с АБ и Урбазон,а не е било много добре и адекватно,просто са си точили в болницата ЗК,и са я пускали по Кл.Пътека с диагноза Пневмония...Уж вярваме,че са лекари и ни лекуват,а те на гърба на 2годишни деца,пари правят...и те така,сега ще се надявам да го израсте,или поне да не ми прави пристъпи.

# 374
Ън тя пътеката за пневмония е най-доходоносна, затова всички по нея. Иво беше с бронхоспазъм ама беше по пътека пневмония, питам аз лекарката детето пневмония ли има и тя ми вика не бронхит със спазъм. Такава ми е сбъркана системата че няма на къде. От сингулара има много  положителен ефект поне при Иво, той сега е на втори курс от 6 месеца. Алерголожката която го гледа тук във Варна каза, че като пиели сингулар и се разболявали по-малко, така че има бонус освен че помага за астмата.

Общи условия

Активация на акаунт