За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 325
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • shumen
Лина,дано да не се разболява Цвети точно сега.Дени лежи така когато нещо не му е добре.
Ние също като стане сме на контролен и дано да е по добре,че ми писна от лекарства и писъци докато му ги дам сякаш го колят.

# 511
Качих снимки в албум "Срещи..."
И да ви порицая- скоро никой не е качвал  Mr. Green Бързо да се поправите и да нацъкате мъниците

# 512
  • shumen
Стефи,много са хубави децата.И аз искам да ходя на такъв зъбар,ама в БГ май няма.
За снимките-наистина отдавна не сме качвали,но все не ми остава време,а и моето шаврило вече не стои да го снимат.

# 513
  • Бургас
Гнойа ангина! Честито! Изкара цели две седмици на ясла. Това си е рекорд Simple Smile

# 514
  • shumen
Лина,да се оправя скоро Цвети.Е,как пък гнойна ангина без Т.
Ние също ходихме на контролен след обяд.Според педи е по добре,но се стичат гнойни секрети към гърлото и носа му е още запушен.Продължаваме с Оспена и капките за нос и в Понеделник пак при нея.Според нея,ако имало кой да го гледа сега зимата да не съм го пускала,ама няма как да стане.
Дени успя да зарази и мен и вече и мен ме боли яко гърлото и се запуши и моя нос.

# 515
  • Пловдив
Почерпете се за здравето на моя син Михаил.Желая му преди всичко да е много здрав и по търпелив...
Честит имен ден и на всички малки и големи празнуващи днес именния си ден.
В календара пише че и Пламен има днес имен ден,но знам че празнуват и на друга дата.
За това Фейт и Поколоко ако празнувате днес на вашите момчета имен ден,ги поздравявам.Желая им много да са здрави,послушни,общителни и спокойни в яслата,за да си намерите и вие спокойно хубава работа.Весел празник на всички!!!  Gift

П.П.Да се оправят бързо Цвети,Дени,Маги и Хриси и ако има и други болни дечица.На Ива-Мария се опитва да и пробие 12-я зъб,първия кучешки,а последния долен резец и хабер си няма да се покаже.Много разбъркано и излизат.

# 516
  • shumen
Танева,честит имен ден на Мишо.Да ти е жив и здрав и по търпелив.
Честито и на всички именници днес.Да са живи и здрави.
Дени днеска е една идея по-добре.Т имаше само сега на обяд 37.1,но не съм давала нищо за нея.Носа му е все така запушен,но днеска го натиснахме с мама и успяхме да му изсмучем сополите от носа с помпата.Опищя света и не знам какво са си помислили комшиите,но поне сега спи спокойно.

# 517
Гнойа ангина! Честито! Изкара цели две седмици на ясла. Това си е рекорд Simple Smile

Кофти  ooooh! Какво и изписаха за лечение?
ЧИД на всички празнуващи  Hug

# 518
  • Пловдив
Честит имен ден на Михаил на мам Зайка.Да расте здраво,послушно и щастливо дете. wavey

# 519
  • Бургас
Калцид изписаха.
Взимате ли кухня все още?
Честит имен ден на Михаил на Танева!Да е много здрав и послушен Simple Smile

# 520
Честит имен ден и от мен на малки и големи именици. Със здраве да си носят имената и едно малко ангелче да ги закриля  Hug

# 521
  • shumen
Лина,аз кухня когато си е на ясла не взимам.Тази седмица обаче в четвъртък и петък му взех,защото отказваше да яде друго,че явно го болеше гърлото.
Честит имен ден и на Мишко на мама Зайка.Да е жив и здрав и много да ги слуша.
Аз да ви питам измислихте ли подаръци за Коледа за децата?Аз се чудя какво да му взема за яслата още и за вкъщи.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 22:05 от danaeka

# 522
Благодаря  Hug Те Пламчовците имат 4-ри дати за имен ден и аз вече не знам кога и какво е  Crazy
Честит имен ден и от нас на всички малки и големи именници (няма да ги цитирам, че да не пропусна някой)! Живи и здрави да бъдат! Бог да бди над тях и техните семейства!   bouquet

# 523
Честит имен ден на именниците на патерици Simple Smile
Вчера се наложи да водя Иво в дежурния кабинет, че взе многода кашля и вдигна температура към 38. Т си му спадаше и се качваше от време на време ама то за него е нормално той почти винаги така вдига Т. Оказа се само червено гърло, но му изписаха все пак Бисептол, някакви капки дето сефте ги чувам, противоалергично и калциевглюконат. Явно няма да се ходи скоро на ясла Sad
И да попитам мамите на момчета дали имат идея какво е това чудо, че докато го заведа утре при лекарката ще се побъркам от чудене, а не искам да чета много из нета че съвсем ще се филмирам. Вчера като го преобувах забелязах, че над единия му тестис има нещо подуто , все едно има още един тестис. Като го пипам не го боли и не знам какво може да е. Първо ми хрумна че може да е лимфен възел, защото точно на такова прилича ама там лимфни възли нямало и сега съм в размисли. И баща му не знае какво е. Реално не се е появило вчера това нещо, защото и преди около седмица ми изглеждаше че има нещо различно в двата му тестиса ама сега вече е направо очеизвадно че нещо не е както трябва.

# 524
  • shumen
Рошли,да се оправя скоро Иво.Леле,той само една седмица на ясла и е болен.Направо е ужасно да гледаш детенцето ти как се мъчи с тая Т и сополи.Това да не би да е херния или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт