За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 291
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
За кой ксилометазолин пишете,за тоя дето е в синя опаковка ли?
Точно за него ...
http://apteka.framar.bg/11000449/%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE% … -10-%D0%BC%D0%BB-

Прочетох ви, но утре ще пиша повече, че отиваме да се приспиваме  Crazy

# 616
  • shumen
Лека нощ.Дени отдавна спи,че утре ще се става рано за ясла.

# 617
Днес ще ходя да насрочвам операцията, надявам се да е или за петък или за началото на другата седмица.
Данаека немога да разбера какво толкова като ще реве. Нали там си играе и му е добре. Мен реването на влизане грам не ме притеснява, бих се вайкала ако цял ден плаче и не свиква. Той така или иначе през деня за щяло и не щяло реве, дали ще е за яслата или за някаква друга глупост все същото.

# 618
Рошли успех!! Ще стискаме палчета!
Стаси как сте?
Данаека моите и двамата са на настроения с реването, а са почти 8 месеца на детска градина. Не се притеснявай, нормално да поревава като го оставяш.  Hug

# 619
Операцията ще е на 10ти Декември, явно чак за тогава имат свободни дати. Утре пак тръгва на ясла и така до края на месеца или докато не се разболее, а декември го спираме да си е вкъщи за да не се разболява до операцията.

# 620
  • shumen
Рошли така е,но като го видя,че реве ми става жал и на мен.Дано утре Ивчо те изненада и да не плаче,че го оставяш.Стискаме палци да мине леко операцията.
Мама Зайка,той беше спрял да реве,но се разболя и си беше в нас и днеска пак влезе с кански рев.Оставих го и като излезнах го чувах,че още реве и лелята се мъчеше да го успокои.
Аз от днеска съм със на АБ и капки за очи,че съм с конюктевит,кашлица и хрема.Ходих при педи и ми изписа Лекоклар,Тобрадекс и Тайлол Хот.Дано не заразя малчо пак.

# 621
Здравейте.
Александра е много зле... полудяла съм вече.... През нощта започна да вдига много висока Т, трепереше като лист и бълнуваше... Заведохме я при педи, страшно червено гърло. Заведохме я на УНГ, червено гърло много и започнали да се образуват налепи... Тя е като дроб, не мърда, не гъква Sad Нослето й  е бетон... Ушите са добре слава Богу. Но на ясла най-вероятно няма да ходи поне 2 месеца Sad Как ще се справим НЕ ЗНАМ!!! И като ви чета "мъките" с плаченето ме хваща яд много, ама айде ще си затрая  Tired
Сега ще я мъчим 3 дни с Т и онова зеленото, забравих как се казва. намерихме го в една аптека за пръскане, вместо за мазане, та спасихме едно реване... Храна се отказва напълно, пак ще стане 2 килограма, абе реве ми се  Cry Cry Cry Cry Cry Искам да изчезна...

# 622
ох, Стаси  Hug Praynig Моля се да се оправи сладката Али и да се закрепи имунитета й  Praynig Направо настръхвам като те чета. Много търпени и сила ти пожелавам, момиче. Стисни зъби и бъди силна. Целувки на малката АЛи Hug
Рошли, пожелавам ви по най- добрия начин да ти се наредят нещата с Ивчо. Всичко да мине от добре, по- добре  Hug
Всички болни да се оправят, че идват празници  Crazy По този повод, Стефи, стопли ми душата с Коледната украса. Стархотна е  Laughing
Тези капки ксилометазолин.... (така ли се пишеше), съм ги слагала и на Пламен по предписание на педи. Пламен веднага се повлия от тях и носа се отпуши и чао сополи  Mr. Green Преди това бяхме му слагали: Назик кидс, 2 седмици слагах отвара от лайка, морска вода, виброцил, Каларгол, за задната хрема му давах Цинабсин, а като текнаха напред Коризалия....баси борбата... Последният път се повлия от Виброцил  #Crazy луда работа  newsm78 Забелязах и като дискутирах с педи, Пламен се влияе от капки, които се капят в носа, а не спрей- да се впръскват  newsm78

# 623
Пламен вече от 1 месец не ходил на ясла и мисля края на тая седмица да го пусна. Не мога повече да ходим като скачени съдове  Whistling Нервата ми е на краен предел. Мъчно ще ми е, но имам нужда от въздух да взема  Crossing Arms Мисля си, ако всичко е наред (от 10 дена няма остатъчна кашлица от пневмонията), в четвъртък с песен на ясла. Да го пусна 2 дена тази седмица, че след голямото отсъствие и привързаността към мен, да не му дойде множко и на него  Mr. Green

# 624
Оффф нямам врече, чета ви набързо и нямам време да пиша...
Стаси, мила направо като те чета и ме се доревава. Пращам ти много положителна енергия и ви стискам палци.
Поколоко ooooh! ooooh! и ви през какво сте минали... дано не се повтаря.
Рошли - ще стискам палци на моя любимец.
Данаека - Ники ходи от 18-ти август на ясла, не е спирал да плаче - всяка сутрин дране и мрънкане от отварянето на очите. Да ти кажа вече не ми прави впечатление.. важното е там да спира да плаче по някое време /а той вече през деня е спокоен/ Много се учудвам, че на теб са ти изписали Тобрадекс, по принцип това са капки за очи и се изписват за малки деца да се прилагат в носа.
Ксилометазолина си е вреден и води до пристрастяване, макар че аз през целия си живот съм си капала само такива капки и не съм се пристрастила /а като дете много съм боледувала/ Истината е, че наистина много бързо пресичат хремата.
Айде ставам, че още 100 неща трябва да свърша, а Николайски след малко ще му се приспи.

# 625
Благодаря ви! Всичко ще се оправи, но поне 2 месеца ще си седи вкъщи. Според УНГ не трябва дъ ходи изобщо, но шанс няма. Само да мине без АБ... Фейт, дай линк за оная гадост за ангината Simple Smile

# 626
Ох Стаси, миличката сладка Али  Hug От нищо ли не се подобрява? Кой ще я гледа в къщи? Стиснати палчета и много целувки и гушки от нас  Heart Eyes Hug

Аз този месец, нещо го започнах кофти и вече 17 дни все гадории ми се случват- една след друга. Незнам дали ще устискам до края на месеца(дано е само до тогава), че всеки ден си мисля, че по-лошо няма на къде, но виждам че още може  ooooh!

Рошли, какво стана с ТМ? За упойките да ти кажа, че сега са много по-качествени от едно време и дечицата се будят до 5-10 мин след операцията. Няма ги вече тия странични ефекти с треперене и повръщане, а и вие сте в по-голям град- трябва и специалистите да са по-добри  Hug

Ън и Тета- бързо да се явят на отчет  Twisted Evil

# 627
  • shumen
Стаси,да се оправя скоро Али.Дано поне сега като си е във вас да се позакрепи и да не се разболява повече.
Зори,аз както писах съм с лек конюктевит и Тобрадекса ми са изписани да ги слагам в очите.
На мен някой ми е сменил детето.Докато спеше в яслата и в нас на обяд,днеска ми казаха,че и там е спал малко.Мислих си,че като спи малко поне вечер ще заспива по рано,ама уви не познах.
При нас в четвъртък ще са до обяд,че ще имат тържество,но щяло да е без родители само за децата.Дано поне им направят снимки и да им хареса.

# 628
  • Пловдив
Стаси напълно те разбирам и ти стискам палци,да имаш сили и търпение.Дано успеете да закрепите Али,поне през времето когато си е в къщи,а и после като тръгне отново на ясла.
След поредната пневмония на Мишо,и лечение в болница,преди много години взех решението,че здравето на детето ми са по важни от скапаната работа с ниска заплата,и си пуснах три месеца неплатено майченство през зимата.И без това заплатата ми отиваше по доктори и лекарства.От тогава сме абонати на МЦ " Вела" и що пари съм внесла в него не ми се смятат,но поне винаги мога денонощно да разчитам на медицинска помощ.Трудно се справихме по празниците,но бях спокойна и щастлива,че ги посрещаме със здраво дете.И ако и сега нещата вървят така с Ива-Мария също ще взема таково решение.
Имаше едно нещо с което се хвалих за нея,че никога не се е нааквала в гащите и от година на сам не беше акала другаде освен в кукото,но този АБ ни разказа играта.От събота ака на ден по 5-6 пъти/нормалното за нея е 1 на ден/,и то мека пластелинова консистенция.В големи количества,а даже не изяжда и толкова храна,че пробива и кучешки и зор виждаме.Поне три пъти го върши в гащите,без да се усети и да каже нищо.От днес давам Линекс бебе и дано утре нещата са по в норма.Още чисти кашлица,и да видим до кога.Пускахме кръвни изследвания,взеха и гърлевн секрет и резултатите са добри,чисти,ако са реални,че само 3 дни не бяхме пили и капали нищо.
Дестани ние много често се занимаваме с пране,заедно вадим,изтръскваме и подреждаме дрехите от пералнята,после ги прехвърляме в сушилнята,и като изсъхнат се започва интересното и забавното.Много обича да си играе с дрехи,а нейната слабост са чорапите.Научих я да ги търси сред дрехите в лехена и да ги събира на купчинки 2 по 2 еднакви от чифт.Вече се справя отлично и даже повтаря кой чифт на кого е.А при нас пране има почти всеки ден или през ден,че и баткото с едни дрехи втори ден не може да иде на училище,ръкавите от чина се цапат,а коленете от пода и футбола в междучасията са леж.
Бързо оздравяване на всички малки и големи,че празниците наближават.
П.П.- Рошли видях сладката Дария колко е пораснала,много си приличат с Ивчо.Снимката с кукото,е много забавна.Дано всичко мине благополучно при операцията на Ивчо,само го пазете да е здрав.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 23:38 от taneva73

# 629
Стеф и на теб кураж  Hug Всичко ще се нареди  Hug
Иначе аз ще я гледам декември до 22ри, после по празниците аз съм на работа, баща й в нас и обратното, та е точно време за гледане на дете Simple Smile Януари още го мислим... или да тормозим бабите да взимат отпуска, или една позната детегледачка имам и ако се навие да я гледа според моите желания за по ден на седмица и час-два след моята нощна... ще видим. Да напусна абсурд просто.... Тази работа не се напуска току така, после връщане назад няма. Това е, че за момента нещата спират до сливиците, дано там си седи....
Ох стига съм мрънкала, оставям ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт