За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Ето ме Стефи  Simple Smile. Сутринта Гергана  не  е плакала, направила е лека физиономия на баща ѝ, за което той щял да ревне, после прегърнала госпожата и влязла. На обяд леко поплакала ,но бързо заспала. Що се отнася до храната изяла е само супата с една филийка хляб и плода. Яко си държи на фигурата  Twisted Evil. След обяд като я взех  играеше спокойно с адашката си.
 И Стефи стига де. То бива, бива гадости да ти се случват, но това вече е наистина извън границите и на ненормалното. Какво толкова ви завидяха, че толкова проблеми да ви се струпват. Дано нещата да ви се оправят бързо в положителна насока. Силно гуш от нас и ти изпращаме мнооооого позитивна енергия.
 Стаси, много ми е познато твоето положение. Изпращам ти много положителна сила и дано да успеете да се справите добре с положението. Честно казано на сегашните години бих постъпила като Танева, но преди не мислех така и си държах на работата. А и финансово нещата никак не бяха розови, не че сега ще е много по различно, ако се наложи да отсъствам от работа.
 Рошли стиснати палчета, вярвам че всичко ще мине добре.

# 631
  • shumen
Стаси,за здравето на детето всичко давам.
Тета,браво на Гергана.Дано все така да влиза без да плаче.

# 632
Еми не знам дали е защото съм млада ( не особено ) , но не виждам с какво ще й помогна, като напусна работа и останем с 600 лв доход... в София. Някак нереалистично ми звучи. Но всеки се нагажда според нуждите си. Тя лично много се радва, като ходи на ясла, друга причина да не искам да я спирам... Не знам, прекалено е сложно и трудно всичко

# 633
  • Пловдив
Стаси за напускане на такава работа и дума да не става,после много трудно се намира хубава и платена работа.Вариянт е да наемеш някоя пенсинирана учителка да идва почасово да я гледа,поне парите които ще и ги даваш,сигурно ще са толкова колкото даваш за лекарства всеки месец,а и ще се радваш на здраво дете.Пък на есен с песен на градина.

# 634
ДОбре звучи, но това е другият проблем на прекрасния град София  Tired Трябва да има определен брой присъствия, за да може да има допълнителна точка да кандидатства за градина, без която точка губим всякакви надежди за градина.... Аз все още тая надежда, че 2 месеца ако постои без АБ, ще вдигне издръжливостта си... ще се разбере....

# 635
  • shumen
Стаси,наистина Танева е права,че такава работа не се напуска лесно.Дано наистина Али да закрепне докато е във вас през тези два месеца и да не се разболява после в яслата.

# 636
Лелее като ви чета с тези болести настръхвам направо.бързо оздравяване на всички ,че идват празници.

# 637
Снощи писах писах цял ферман и то два пъти защо се изтри не разбрах. Болните дечица бързо да оздравяват че много ми е жал и за тях и за майките им.
Някъде бях чела притча " Няма да е все така". Така се успокоявам и аз все ще порастнат децата ни понякога болни ,понякога здрави ,понякога кисели и ревящи ,но все по разбиращи малки човеци.

# 638
Фейт, дай линк за оная гадост за ангината Simple Smile

Коя гадост ... Гранофорина ли  Crazy
Аз го взех от ветеринарна аптека Hug

Не мога да се включа тези дни, а вие се скъсвате да пишете. Имам гости както казах, но ви чета когато мога.
Бързо оздравяване на всички болни, Стааси, кураж мила  Hug

# 639
Тази гадост я правим Фейти   Whistling но съм й купила спрейче, вече и такива има  Crossing Arms  да не чуе дявола, но от снощи сваля Т, сега е с 37.1 , а я сваля без нища Praynig беше пускала линк за нещо с ряпа

# 640
  • shumen
Стаси,защо не пробваш компреса с извара.Аз на моето дете от Гранофорина с две намазвания му оправих гърлото и спря да вдига Т сега като беше болен.
При нас днеска влизането в яслата пак беше драма.Уж го обух и съблякох,звънна на звънеца,влезе без проблем,но още е бил на вратата и звънна друго дете и докато отовори и го види госпожата беше тръгнал навънка.Добре,че имаше майки да го хванат,че иначе щеше да избяга.

# 641
Лина,можеш да издълбаеш черна ряпа, вътре се слага небетшекер (не знам така ли се казва точно).Виж в нета как се приготвя и съхранява....

# 642
  • Бургас
В кой албум качвате новите снимки?

# 643
  • Пловдив
И в трите последни албума се качват снимки,аз затоваги разглеждам и трите.

# 644
Тази гадост я правим Фейти   Whistling но съм й купила спрейче, вече и такива има  Crossing Arms  да не чуе дявола, но от снощи сваля Т, сега е с 37.1 , а я сваля без нища Praynig беше пускала линк за нещо с ряпа

съжалявам, че чак сега се включвам  ooooh!

ето това е ... http://www.doctorbg.net/%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1% … 1%83%D0%B2%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт