КРУИЗИ /тема 4/

• 67 759
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Момичета някакви ветни иновогодишни и кратки круизи,че ще съм с детето ?

Аз лично съм харесала този, но няма да ме огрее с отпуската през януари:

http://sarnela.com/special/choice-cruise/

Не знам дали си била на круиз на MSC, но аз съм им голям фен, а този е много удобен, защото тръгва от Истанбул, маршрутът също е хубав, както и цената  Wink

# 151
Не излиза конкретен круиз..Ако има някой по Нова година ,за да посрещнем празника на борда и не е дълъг и скъп,дайте линкове.  Peace

# 152
Здравейте! Като нов потребител във форума може и да задам въпрос, който вече е бил отговорен, така че се извинявам предварително, но не мога да пропусна възможността да попитам експертите в групата  Simple Smile Била съм на два круиза в Европа, но мечтата ми е да отида до Бразилия и то с някоя от програмите на MSC, които са презокеански. Има ли някой от вас, който е пътувал по такъв маршрут и може ли да сподели повече информация, например билети до Рио или Буенос Айрес, трансферите летище-кораб и т.н. Аз говоря средно португалски, но все пак става въпрос за огромни градове и то не в Европа и се притеснявам за организацията. Има ли изгодни оферти, които си отиване и връщане с кораб? Сега разглеждам линковете, които бяха публикувани тук с оферти за трансатлантически круизи, цена от 1000 евро изглежда реална за толкова дни или се заблуждавам? Благодаря предварително и всички и желая хубав ден  Peace

# 153
Не излиза конкретен круиз..Ако има някой по Нова година ,за да посрещнем празника на борда и не е дълъг и скъп,дайте линкове.  Peace

Сега видях, че излизат всички - погледни този най-долу на кораб MSC Sinfonia, оферта за 7 дни с тръгване 04.01. от Истанбул, 240 евро за вътрешна каюта. На мен ми изглежда ок, но сега като прочетох коментарите в групата, виждам, че има доста по-изгодни варианти за резервиане, така че може и ти да се разровиш по чуждите сайтове.

# 154
  • sofia
Здравейте! Като нов потребител във форума може и да задам въпрос, който вече е бил отговорен, така че се извинявам предварително, но не мога да пропусна възможността да попитам експертите в групата  Simple Smile Била съм на два круиза в Европа, но мечтата ми е да отида до Бразилия и то с някоя от програмите на MSC, които са презокеански. Има ли някой от вас, който е пътувал по такъв маршрут и може ли да сподели повече информация, например билети до Рио или Буенос Айрес, трансферите летище-кораб и т.н. Аз говоря средно португалски, но все пак става въпрос за огромни градове и то не в Европа и се притеснявам за организацията. Има ли изгодни оферти, които си отиване и връщане с кораб? Сега разглеждам линковете, които бяха публикувани тук с оферти за трансатлантически круизи, цена от 1000 евро изглежда реална за толкова дни или се заблуждавам? Благодаря предварително и всички и желая хубав ден  Peace

На мен ми предстои след 20 дни такова пътуване, но с Коста. Билети и трансфери са организирани от Коста, не можеш да намериш по-добпа оферта ако отделно ги купуваш, те си имат чартъри. Цената е 3200Е за двама възрастни, с всичко горе посочено

# 155

Сега видях, че излизат всички - погледни този най-долу на кораб MSC Sinfonia, оферта за 7 дни с тръгване 04.01. от Истанбул, 240 евро за вътрешна каюта. На мен ми изглежда ок, но сега като прочетох коментарите в групата, виждам, че има доста по-изгодни варианти за резервиане, така че може и ти да се разровиш по чуждите сайтове.

Видях  го ,но аз искам Нова година на борда да посрещнем ,а такива са само Карибските круизи,които изискват тръгване от САЩ и визи..иначе са евитин.Рових снощи до късно в няколко сайта,ако някой е видял нещо да даде инфо.Аз не намерих точно това под 450 евро и да е на самата Нова година..

# 156

На мен ми предстои след 20 дни такова пътуване, но с Коста. Билети и трансфери са организирани от Коста, не можеш да намериш по-добпа оферта ако отделно ги купуваш, те си имат чартъри. Цената е 3200Е за двама възрастни, с всичко горе посочено

Благодаря за отговора, може ли да ми кажеш къде си го запазила и разбира се, ще е супер след това да разкажеш как е минало пътуването  Wink

# 157
  • sofia
http://www.crocierissime.it
Това е сайта!

Ще разкажа с много снимки, обещавам и то подробно. Няма вариант да се върнеш с кораб, търсих

# 158
http://www.crocierissime.it
Това е сайта!

Ще разкажа с много снимки, обещавам и то подробно. Няма вариант да се върнеш с кораб, търсих

Супер, сега ще го разгледам! На теб лек път и да опиташ всички бразилски вкусотии като стигнеш там  Grinning

# 159
# 160
супер
благодаря
а как мога да видя колко е за детето на 8 г ,че няма на наглийски и хич не се оправям с италианския.

# 161
  • при моите любими
За детето се заплаща само пристанищна такса.  Peace в случая мисля е 130евро

# 162
Доколкото разбирам, за детето има само такса - 130 евро, толкова е таксата и за възрастен.
Цена на круиза с дата 30.12., кабина с прозорец - двама възрастни и едно дете до 18 години - 1658 евро (2 х 829 евро) + 390 евро такси. Отделно предполагам се плащат и бакшишите.

Писали сме заедно със Сидония. Peace

# 163
Благодаря момичета,как обаче стана 414 евро с таксите при положение че беше 370 или 370 е без прозорец ?

# 164
  • sofia
Най-евтината бе 370€, вътрешна. 30€ на ден на човек, цената е....

Общи условия

Активация на акаунт