КРУИЗИ /тема 4/

• 67 611
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Bled, аз също ти благодаря за съветите за лекарствата, но ако си лекар и си наясно с хомеопатията, моля те, пиши ми на лични, за да те питам разни неща, свързани с моята перманентна морска болест. Ще ти кажа и на мен от какво ми минава, но това само в случай, че те интересува. Останах  с впечатлението, че хомеопатията не ти е чужда.

Хомеопатия си пийте ако искате и с кофата , със сигурност няма да ви навреди.Ако обаче закъсате и не ви помогне на почти всички помага Димен Хидратат.

# 61
  • Пловдив
Петерки, Мерси За димена.  Дали мога да си го купя от БГ?Смятам и кукулин да взема за всеки случай.
Момичета,  имам въпрос.  От кои надеждни сайтове резервирате самолетни билети?  Аз до сега ползвах туристически агент, но вече цените не ме устройват, а е и по-лесно вкъщи. Та  например с приложението на експедия ме устройва цената, ама дали после няма да имам проблем, не знам. newsm78 Та , моля, да споделите надеждни използвани търсачки за самолетни билети./това с уиз еър и райън го изключвам в момента, там е ясно/.
Благодаря!

# 62
  • Пловдив

Не съм ползвала Европа тур, но няма и да ги ползвам - каква оферта е това - цената си е същата както през другите ангенции без ваучери.

# 63
  • Варна
          Кокулина е пробван от мои близки , общо взето при кола долу горе действа(май повече като плацебо) , но при продължителна морска болест определено е безполезен.
          Доста сме пътували с УИЗЗ (особено популярна напоследък за варненци от/до Отопени) и не сме имали притеснения.
           По ДИСКАВЪРИ в серията ОГРОМНИТЕ КОРАБИ  дават филм за КУИН МЕРИ 2 Simple Smile
           Все пак който го гледа да има предвид , че КУИН МЕРИ 2  не е типичен круизен кораб , а презокеански лайнер създаден за скоростно пресичане на Северния Атлантик и заснетия филм е от това и е доста различно от лежерен круиз в Средиземноморието или в тропиците.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 07:10 от peterky2002

# 64
  • Düsseldorf
Привет и тук!
Записвам се като абсолютен лаик да попроуча, преди да се впусна в конкретно търсене на круиз.
Имам малко проблеми по вода и аз, но започнах да събирам кураж, а и децата поотраснаха, вече бих посмяла да ги водим с нас дори на кораб, така че ще дерзая и ще ви се радвам.. Wink

# 65
  • Пловдив
Здравейте,  днес тръгвам. Стискайте палци всичко да е наред, като се върна, ще пиша. Кораба е Епик, маршрута е западно Средиземноморие,  тръгването е от Барселона. Усмихнат ден.

# 66
  • Пловдив
На добър път, Люба Ризова! Ще чакаме с нетърпение разказа ти! Нека изкарате най-страхотния круиз!

# 67
  • Пловдив
Момичета невероятни сте  Embarassed

# 68
  • София
Любка     bouquet
Желая ти един невероятен круиз.
Наслаждавайте се максимум и бъдете щастливи.

Колкото и да ми се искаше да останем малко тук, няма да се получи, тръгваме и ние отново...
Круиза, който заглеждахме и бях направила абонамент за промяна на цена, стигна своя минимум.
Веднага направихме запитване и отговорите дойдоха на момента, ето ги:
Скрит текст:
Dear ,

Thanks for contacting Vacations  about a cruise. I look forward to working with you!

The 11-night cruise on the , is currently available, and I have prepared a detailed quote based on the information you provided. Cabin availability is very limited, so please contact me as soon as you can to confirm your space at the lowest rate.

Click here to view your quote

PORT       ARRIVE         DEPART
Rome (Civitavecchia), Italy      5:00pm
Florence / Pisa (Livorno), Italy   7:00am   7:00pm
Monte Carlo, Monaco   8:00am   5:00pm
Toulon, France   9:00am   5:00pm
Barcelona, Spain   8:00am   5:00pm
Valencia, Spain   8:00am   5:00pm
At Sea      
Cagliari, Sardinia, Italy   8:00am   5:00pm
At Sea      
Palermo, Sicily, Italy   8:00am   5:00pm
Naples (Capri), Italy   8:00am   6:00pm
Rome (Civitavecchia), Italy   5:00am   

If the above link does not work, copy and paste the following URL into your browser address bar and press Enter or click the Go button:

The best deals often sell out within hours of listing, so if you have any questions or would like to make a reservation, please call me. My contact information and office hours are listed below. If I am not in the office when you call, please leave me a message and I will return your call as soon as possible.

Thanks again, I will be in touch soon!

Harold Post
Travel Counselor

Hours: Mon-Fri: 6am-3pm (US Central Time)

US and Canada: 1-800-338-4962 ext. 7039
For toll-free numbers from other countries, click here.
-------------------------------------------------------------------------------
Dear ,
Thank you for your reply and I hope this finds you and your family well. When you are ready to purchase this cruise, I will need the following information for all passengers:

· Legal names (first, middle and last name, as in passport) with title e.g. Mr., Mrs., etc.
· Dates of birth
· Address (City, State, Province, Country, Postal code)
· Phone number with country code
· Citizenship
· Dining request (early or late)
· List of special needs or occasions
· Preferred bed configuration (two twin beds or one queen)
· Are you a past passenger on this cruise line?

Once the above information is received I will call you to secure payment, answer any questions and finalize your cruise.

Within 72 hours of your payment, I will send you an electronic confirmation. Later, I will send your cruise documents via email as electronic documents (or if necessary set them up for pier pick-up at the port of embarkation). If you require paper documents, I will investigate availability and explain international shipping costs.

I appreciate this opportunity and look forward to assisting you on this fabulous cruise.

Kindest Regards,
Пуснахме данните и може би ще тръгнем без документи, ще ни чакат там, преди качване. Не е за първи път, често се случва.
Не може да се изпуска цена, която е под 50 евро за двама на ден. Утре няма да я има, много хора чакат като нас.

Airiin2077 Пуснах писмата заради теб.
Ти се чудеше как става, ето така...
Пишеш на избрания оператор, получаваш отговор, пускаш данните, плащаш и това е.
Тръгваш и се наслаждаваш на пътуването.
Желая го на всички от сърце.
  bouquet    bouquet    bouquet

# 69
  • sofia
Блед, идвам с вас! Кога е отплаването. Аз точно този искам. Дай цена и вид каюта, моля те.

# 70
  • sofia
Люба, много положителни емоции и незабравими спомени.

# 71
  • София
         Кокулина е пробван от мои близки , общо взето при кола долу горе действа(май повече като плацебо) , но при продължителна морска болест определено е безполезен.
          Доста сме пътували с УИЗЗ (особено популярна напоследък за варненци от/до Отопени) и не сме имали притеснения.
           По ДИСКАВЪРИ в серията ОГРОМНИТЕ КОРАБИ  дават филм за КУИН МЕРИ 2 Simple Smile
           Все пак който го гледа да има предвид , че КУИН МЕРИ 2  не е типичен круизен кораб , а презокеански лайнер създаден за скоростно пресичане на Северния Атлантик и заснетия филм е от това и е доста различно от лежерен круиз в Средиземноморието или в тропиците.

Преживяването на Куин Мери 2 е незабравимо за мен!  Heart Eyes

# 72
  • София
Блед, идвам с вас! Кога е отплаването. Аз точно този искам. Дай цена и вид каюта, моля те.

Любче, би било прекрасно, хайде де...
Писала съм за круиза, малко по-назад.
Но цената след като резервирахме, тръгна нагоре, очаквахме го...
И отново ще ми липсва време да бъда с вас...
До скоро    bouquet 

# 73
  • SF
Приятно пътуване, Bled и мерси за всички съвети.
Дано на следващата промоция да се включа и аз. Лошото е, че при мен заради работата, всичко трябва да се планира месеци напред и не мога да купя никаква екскурзия от днес за утре. Много ви се радвам и ви завиждам благородно.

# 74
Блед, страхотно оформление и много полезна информация!    bouquet
Записвам се в темата, защото на 10-ти октомври заминаваме на първия си круиз - 3 нощи до Бахамите с Norwegian Sky. Записването на круиза стана много спонтанно. По това време мм има конференция в Маями и аз ще го придружавам, а при нас има почивни дни и нещата се наредиха. Купихме си каюта на висока палуба с балкон. Корабът не е нов, нещата по-скоро са ориентирани към забавления, няма и специален дрес код. Живот и здраве, като се върна, ще споделя впечатления, а дотогава ще чета  Simple Smile
Записвам се да следя от близо.Темата е страхотна и много добре оформена, благодаря
Преди седмица се прибрах от този круиз, само че ние бяхме с 4 нощувки и беше уникално. Сега наистина разбрах, че ходенето на круизи може да бъде пристрастяващо, стига естествено да имаш възможността  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт