КРУИЗИ /тема 4/

• 67 588
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • София - Бургас
Здравейте,
Аз писах и в Истанбулската тема, но реших, че тук може да сте ми по - полезни... Love
Предстои ми круиз и бих искала да ви попитам как да стигана от автогарата Büyük İstanbul Otogarı   до Meclis-i Mebusan Cd, İstanbul, Турция - пристанище Салипазари в Истанбул.

Моля, ако някои знае маршрут или връзки да ми пише...Опитах се да назначе трансфер, но ми отговоря от няколко места, че от автогората не превят трансфери,а само от  летищата...
Моля, за насока... bouquet

# 46
Bled, благодаря, страхотна си!    bouquet Все още не съм била на круиз, но ми е мечта и се надявам в близко бъдеще да я осъществя. Така добре и пълно поднесена информация е невероятна помощ! Благодаря много!    bouquet

# 47
Здравейте на всички, относно 96 часовата промоция, която в момента е най-обсъжданата тема, смятам че всеки, който не е опитал от емоцията да плава с круизен кораб трябва да се възползва от това намаление, защото предложенията си заслужават! Има маршрути, които са с над 50% отстъпка, но разбира се за тях трябва да се действа бързо Simple Smile Аз лично мисля че Канарски острови и Кариби си заслужават най-много, а и датите на отплаване бих казала, че съвпадат с хубаво време там Simple Smile Не му мислете много, защото местата по тези промоционални цени се изчерпват доста бързо!
Успех на всички с резервациите..
Здравей, аз от 3-4 дни чакам тази промоция и честно да ти кажа намаление не виждам, поне на средиземноморските круизи.  Sad

# 48
  • Луната
Здравейте на всички, относно 96 часовата промоция, която в момента е най-обсъжданата тема, смятам че всеки, който не е опитал от емоцията да плава с круизен кораб трябва да се възползва от това намаление, защото предложенията си заслужават! Има маршрути, които са с над 50% отстъпка, но разбира се за тях трябва да се действа бързо Simple Smile Аз лично мисля че Канарски острови и Кариби си заслужават най-много, а и датите на отплаване бих казала, че съвпадат с хубаво време там Simple Smile Не му мислете много, защото местата по тези промоционални цени се изчерпват доста бързо!
Успех на всички с резервациите..
Здравей, аз от 3-4 дни чакам тази промоция и честно да ти кажа намаление не виждам, поне на средиземноморските круизи.  Sad

И аз също не виждам намаление. Цените са такива каквито бяха и преди намалението. Говоря за Средиземноморските круизи на цена от 229 евро.

# 49
  • София
  bouquet    bouquet    bouquet
След като се наситихме на острови и фериботи, спираме преди прибиране малко за отпускане, на минерални извори в Гърция.

Blue_Moon      bouquet
Време е да се влееш в нашите редици…

Kaleia  за Истанбул...
Не се притеснявай, разстоянието е голямо, но има варианти, ако не искате да ползвате такси.
От автогарата, спирка Otogar, трябва да хванете метрото М1. За съжаление не отива до там и трябва да се прехвърлите на трамвая Т1, слизате на спирка Aksaray М1, и отивате на спирка Yusufpaşa Т1/около 300 метра/.
След това след моста Галата, минавате  Karaköy и слизате на следващата спирка Tophane. По улица Tophane İskele отивате към порта и ще видите кораба, на кой от двата пристана е спрял.
В зависимост от това ще трябва малко да походите /500-600 метра от спирката/.
Ако сте с такси ще му кажете кораба, ще го намери и ще ви закара директно на входа.
Желая ти невероятно изкарване и попътен вятър.
Не каза кой е кораба и круиза ?

За пустата промоция ???
Хич не ми се искаше да го казвам и аз, но…
Нашите мили агенции просто ни замазват очите. Може би това са им възможностите или това им се отпуска, защото всички дават едно и също. Няма никаква конкуренция между тях.
В същия момент в промоцията има добри цени, които слизат под 100 евро на ден за двама с таксите. Тези, които са от 309 евро на човек и най-вече Трансатлантическите, които са най-изгодни.
Направих си труда, търсейки круиз и за нас, да проверя в същия момент какво се предлага на чуждия пазар.
Какво да ви кажа, изключителни предложения, далеч по-добри от нашите родни промоции.
Като изключим всички оферти с включени полети и хотели, а гледаме чист круиз, ето само един пример и то близко и удобно от България, от Civitavecchia (Rome)…
11 Night Western Mediterranean Cruise
Скрит текст:
Day   Date   Port
1   Sat   11/1/14   Civitavecchia (Rome), Italy
2   Sun   11/2/14   Livorno, Italy
3   Mon   11/3/14   Monte Carlo, Monaco
4   Tue   11/4/14   Toulon, France
5   Wed   11/5/14   Barcelona, Spain
6   Thu   11/6/14   Valencia, Spain
7   Fri   11/7/14   At Sea
8   Sat   11/8/14   Cagliari, Italy
9   Sun   11/9/14   At Sea
10   Mon   11/10/14   Palermo, Italy
11   Tue   11/11/14   Naples, Italy
12   Wed   11/12/14   Civitavecchia (Rome), Italy
Този прекрасен круиз се предлага в момента на цена
$399.00   315 EUR ???
/Нямах време да го проуча за допълнителни такси, ще го направя. Дори да има, те ще бъдат около 100$, капка в морето на тази цена.../
Забележете, става въпрос за 11 нощувки, а не 7 ???
На всичкото отгоре има и 50$ борден кредит ???
Няма да говоря повече, знам, че тук влизат и хора от нашите агенции, които аз безкрайно уважавам и съм ползвала.
Но нека видят това и да си помислят какво ни предлагат.
На нас, които явно сме много по богати от европейци, американци и др…
Сега ще кажат, пазара ни е малък, няма друга възможност, чувала съм го...
Тогава ще резервираме от големия пазар, нали !!!
До скоро, всички които тръгват, прекрасно настроение и попътен вятър...  
  bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 19:29 от Bled

# 50
  • Sofia
Благодаря за темата и аз, Bled!   bouquet

Продължавам да се оглеждам, но за началото на април. Иска ми се Канарски острови, но не знам как е времето тогава?

# 51
Здравейте,
Аз писах и в Истанбулската тема, но реших, че тук може да сте ми по - полезни... Love
Предстои ми круиз и бих искала да ви попитам как да стигана от автогарата Büyük İstanbul Otogarı   до Meclis-i Mebusan Cd, İstanbul, Турция - пристанище Салипазари в Истанбул.

Моля, ако някои знае маршрут или връзки да ми пише...Опитах се да назначе трансфер, но ми отговоря от няколко места, че от автогората не превят трансфери,а само от  летищата...
Моля, за насока... bouquet
Единият вариант е както е писала Блед. Не е труден. Другият вариант е да вземете шатъл от автогарата до площад Таксим и оттам с влакчето до Кабаташ и малко трябва да се върнете пеш около спирка и половина. Не е много като разстояние. И в двата варианта разстоянията, които трябва да извървите са еднакви.
Ние преди една седмица се върнахме от круиз, на който началото и края бяха от същото място. На отиване използвахме варианта с шатъла, а на връщане с трамвай и метро. Ние пътувахме с автобус на Метро от България до Истанбул. В автобуса питат кой до къде ще пътува в Истанбул и ти казват кой шатъл ще ти е удобен.

# 52
  • София - Бургас
Bled, ти си истинско съкровище! Благодаря ти, благодаря, благодаря:))) Heart Eyes
Круизът ни е 6 гръцки острова - Кушадасъ, Санторини, Миконос, Родос, Хиос, Суми, и Атина на кораба на Louise Cristal Heart Eyes Датата на отплаване ни е 18 октомври и вече нямам търпение, стискайте палци вречмето да е приятно за разходки, само да не вали и да не е някой студ /това също много ме притеснява/, но вярвам, че времето ще е хубаво за нас Heart Eyes
Благодаря ти още веднъж  bouquet

# 53
  • София
Благодаря за темата и аз, Bled!   bouquet

Продължавам да се оглеждам, но за началото на април. Иска ми се Канарски острови, но не знам как е времето тогава?
Аз бях от 16 март на Тенерифе и времето беше чудесно. Само водата в океана не ставаше, но в басейните беше чудесна.
Ако те интересуват подробности: http://www.diana-cacaotours.blogspot.com/2014_03_01_archive.html

И аз харесвам круизите по Канарските острови и Мадейра или Мароко. Но самолетните билети до там са доста скъпи.

# 54
Точно тези скъпи билети до Лас Палмас ме спират за сега.
Около датите, когато мога да пътувам са 250-300 е.
Ето тук Проверявам.
Ако някой е попаднал на по-добра идея за стигане до Лас Палмас, моля да сподели.

# 55
Аз се записах с български оператор в 96 -часовата  промоция, дори и да не е истинска, защото не знам как да го направя през чужда агенция. всъщност никъде не намерих как да се направи резервация като се започне от 0 през чужд оператор и къде да се търсят уловките. така, че промоцията е подходяща за хора, които не разбират  newsm78 като мен

# 56
  • sofia
Като изпратиш един мейл към избрания от теб сайт и поискаш цена тотал за еди колко си души и ще получиш отговор. Всичко е комуникация и желание

# 57
# 58
  • София
Bled, ти си истинско съкровище! Благодаря ти, благодаря, благодаря:))) Heart Eyes
Круизът ни е 6 гръцки острова - Кушадасъ, Санторини, Миконос, Родос, Хиос, Суми, и Атина на кораба на Louise Cristal Heart Eyes Датата на отплаване ни е 18 октомври и вече нямам търпение, стискайте палци вречмето да е приятно за разходки, само да не вали и да не е някой студ /това също много ме притеснява/, но вярвам, че времето ще е хубаво за нас Heart Eyes
Благодаря ти още веднъж  bouquet
  bouquet
Прекрасно, миналата година ги минахме отново.
Да си изкарате супер.
Пожелавам ти страхотно време, дори плаж...

# 59
  • SF
Bled, аз също ти благодаря за съветите за лекарствата, но ако си лекар и си наясно с хомеопатията, моля те, пиши ми на лични, за да те питам разни неща, свързани с моята перманентна морска болест. Ще ти кажа и на мен от какво ми минава, но това само в случай, че те интересува. Останах  с впечатлението, че хомеопатията не ти е чужда.

Общи условия

Активация на акаунт