КРУИЗИ /тема 4/

• 67 630
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
http://www.bookingbuddy.com/c/tab-browsing/db5.html?af=15524201& … length=7-9+Nights

това е за друг круиз и с малки букви пише, че видиш ли някакви данъци от 300 долара не били включени в цената. това пък какво трябва да значи?

# 16
  • Пловдив
Любче, доколкото аз разбирам, яденето е свободно,  тоест няма час и маса,  а сядаш, където , когато и както ти е кеф, или поне така излиза от това, което се постарах да прочута за нашия круиз с Епик. Отделно си има и бюфет, разбира се. Само не знам дали ресторантите така ще са достатъчни за целия кораб, или ще се наложи да се чака, което не е никак приятно за мен. Дано някой, който е бил, се включи, аз ще кажа след 12 октомври, когато се връщам. Не остана.  ooooh!
АЙри, то и аз за това като Тончебонче предпочитам бг компания, комуникацията ми е далеч по - лесна.  newsm78
Но сигурно ще искат при резервацията да платиш цялата сума с кредитна карта, няма начин да е на юнашко доверие. Peace

# 17
АЙри, то и аз за това като Тончебонче предпочитам бг компания, комуникацията ми е далеч по - лесна.  newsm78
Но сигурно ще искат при резервацията да платиш цялата сума с кредитна карта, няма начин да е на юнашко доверие.

e  мега отстъпката тук е, че /за този с данъците круиз/ не трябва да се дават пари до 110 дни преди тръгване и само трябва де се обадиш по телефона. НО какви са тия данъци и въобще дали ме интесувати кой е виновен  Laughing newsm78 не можах да разбера. дали са пристанищни такси, които са отделно плащат, илиса данъци за американци, що ли?

# 18
Страхотна тема Блед!  bouquet

# 19
  • София
Извънредно включване…
Първо, сърдечно ви благодаря, на всички, радвам се, че ви има.

Съкращавам програмата ни малко за днес, но не мога да не ви кажа…
На мейл ми пристигнаха извънредно ниски цени, които се равняват на 2 в 1.
Има цени от 109 евро, тоест 229 евро с такси/7 нощи/, за няколко дати от различни места.
Което прави цената изключително ниска, 65 евро на ден за двама.
Има ги и в наши агенции, възползвайте се. Ще мисля и аз...

Тонка това е момента за теб…включва и Тунис.

Airiin2077 направи и ти същото, докато не ти станат ясни чуждите сайтове. Не ти се отваря круиза, да ти дам информация.

Cleare абсолютно правилно, Генуа е лесно пристанище, както с кола, така и без нея. Не мога да добавям вече на първа страница, но може да се има предвид това:
Със самолет и кратко прехвърляне:
От Лондон /Саутхамптън 130 км./
От Бергамо /Генуа на автобус, влак/200 км./
От Айндховен /Ротердам 110 км./Амстердам 120 км./
От Малмьо /Копенхаген 40 км./

Popule много искам да ти дам пълна информация, но времето ме притиска.
Виж картата на пристанище Пирея

Тръгвали и пристигали сме много пъти тук. Изключително удобно от България.
Вие ще пристигнете най-вероятно на Е11 или Е12.
Място за багаж има на Е11.
Автобуси за и от Пирея има, много удобни, но те предимно спират от другата страна около Е3 и Е7. Трябва да предвидите разстоянието, не е малко, от 2 до 3км. зависи до кой от горните два кея. Има автобуси, но най-добре, заради багажа е с такси.
Точно до Е11, в зеленото на картата, над подземния паркинг, спират тур автобуси Hop-On Hop-Off, което е идеалния вариант за толкова време да обиколите  Атина.
Още по-добър вариант е да останете един ден в Пирея, намират се изгодни хотели и да имате повече време. Успех…

Смърфиетка, страхотно, трябва ли ти някаква информация, но няма много време, дали ще мога да се включа.
Сигурно това е круиза:

DAY   DATE   PORT   ARRIVE     DEPART
Fri   Oct   10   Miami, FL      5:00pm
Sat   Oct   11   Nassau, Bahamas   8:00am   5:00pm
Sun   Oct   12   Great Stirrup Cay, Bahamas   8:00am   5:00pm
Mon   Oct   13   Miami, FL   7:00am
Включва и частния остров на компанията:

За Nassau съм писала.    
Това е Freestyle кораб и важна е свободата…
Желая ти невероятно изкарване…

Любки да, има малка разлика в храненето на Norwegian, но не фатално, а по-свободно.
На Епик наистина стават опашки пред основния ресторант почти винаги. Но това за нас не беше проблем, напротив забавлявахме се.
Минаваш, дават ти устройство за подсещане и талон за две чаши безплатно шампанско, заради чакането. Бара е точно отсреща, взимаш ги и си обикаляш като на коктейл докато ти дойде сигнал за влизане, в повечето случай става бързо.
А имаш и куп други възможности за хранене, все пак сме на третия по-големина кораб в света.

Поздрави от остров Tinos, след като минахме Kea – Kythnos – Syros -  Gyaros - Syros – Tinos. Следва Andros, но няма време за разказване.

# 20
Мислех да пиша специално за Тонка Бонбонка:

http://www.contitrans-m.com/index.phлp?m=70&lang=1&id_promo=328

но Блед вече ме изп,ева,и! Laughing

# 21
  • София
Извънредно включване…

Благодаря Блед! Жива да си още много години да ни просвещаваш и да пътуваш по света и у нас! Още се чудим дали да не вземем самолет, но може би ще се спрем на автобус - ще останем една нощ в Пирея да разгледаме Атина и ще пътуваме на другия ден рано сутринта с автобус до София, пак да поразгледаме по пътя, аз много обичам. Поздрав най-сърдечен!  bouquet  bouquet

# 22
Блед - засега всичко е ясно, това е круизът, много благодаря! Ако нещо изкочи, ще питам.  bouquet

Любче - ще разкажа всичко като се върна. Peace

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 17:51 от Смърфиетка

# 23
  • sofia
Аз пък да ви се оплача, семейството, с което щяхме да пътуваме спря да си вдига телефона, а нас ни глобиха 200€ заради тях, защото направих през моя акаунт и тяхната резервация ....

# 24
Аз пък да ви се оплача, семейството, с което щяхме да пътуваме спря да си вдига телефона, а нас ни глобиха 200€ заради тях, защото направих през моя акаунт и тяхната резервация ....

Е, може ли такова нещо!!! Близки приятели ли са ви? Поне си вдигни телефона и кажи, че не можеш, че нещо се е случило! А и като някой друг поема ангажимент за теб и ти улеснява живота, правейки резервация за теб, ами имай уважението. Не можеш да отидеш - ок, плати си капарото, бъди коректен. Не мога да го разбера това, да не е детска игра - един круиз се планира и решава много време предварително. Не става - днес ще дойда, утре обаче си смених мнението и няма, че и за по-лесно ще завлека и приятелите си с не малка сума. ooooh!

# 25
  • Луната

Толкова некоректно отношение... Просто нямам думи. Ако мои приятели ми спретнат такъв номер ги зачерквам... то не може така иди ми дойди ми.  Crossing Arms
Люба съжалявам, че така се е получило. Надявам се това да не се отрази на пътуването ви.

# 26
Благодаря и аз за всеотдайствието на Блед Simple Smile
Аз все още с итърся Монако-круиз или поне круиз с корабни екскурзии дотам ама...Мислех варианта начално пристанище Савона и да отидем ден по-рано да  видим Монако,но се оказа че тези круизи са само през април,а ние искаме юни... Confused

# 27
  • Пловдив
Любче, ега ти номера! И аз много съжалявам! Нямам думи просто! Тва хората сме големи боклуци! Какво да кажа... Дано се появят и ви възстановят сумата. То друго... #2gunfire Доверие никому! Офффф...

# 28

Съжалявам! Sad

Дано имат някаква съвест и си поемат разноските! Praynig

# 29
  • sofia
Благодаря ви, възмутена съм, но се опитвам да не го мисля, че много се ядосвам, ама много

Общи условия

Активация на акаунт