КРУИЗИ /тема 4/

• 67 804
  • 759
  •   2
Отговори
# 75
Имам един супер глупав въпрос: Имаме две спирки, на които смятаме да отидем на плаж. На кораба дават ли хавлии, както в някои хотели дават за басейна? newsm78 Опитвам се да редуцирам до минимум багажа, че ще вземаме доста неща от щатите.

# 76
Имам един супер глупав въпрос: Имаме две спирки, на които смятаме да отидем на плаж. На кораба дават ли хавлии, както в някои хотели дават за басейна? newsm78 Опитвам се да редуцирам до минимум багажа, че ще вземаме доста неща от щатите.
Да дават хавлии и освен на басейна можеш да си я взимаш с теб и на плажа, можеш да я смениш с нова по всяко време. Ако имаш други въпроси питай, че знам как бях преди 2 седмици си нямах и представа за какво става въпрос, а как не съм се сетила да проверя за тема тук, колко по подготвена щях да съъм.
На Насао ние букнахме корабна екскурзия до Атлантис и съм много доволна

# 77
Да дават хавлии и освен на басейна можеш да си я взимаш с теб и на плажа, можеш да я смениш с нова по всяко време.

Хиляди благодарности!   bouquet Ние утре заминаваме за щатите и съм под пълна пара. Сега трябва да направим и онлайн чекинг за круиза.

# 78
  • София
Смърфиетка
Желая ти прекрасни мигове и поздрави на Бахамите...

И ние сме готови за тръгване, както винаги ще тръгнем по-рано и спокойно ще пристигнем в Италия.
Непрекъснато излизат добри оферти, следете ги и се възползвайте.
Вижте ТОВА
Скрит текст:
Допълнителни бонуси
за 3ти/4ти гост в каютата
Безплатен пакет напитки  Classic Non-Alcoholic Beverage Package за всеки допълнителен гост в каютата, на стойност $16 на ден с поети бакшиши.

Безплатен интернет пакет от 40 мин.  за всеки допълнителен гост в каютата.

Борден кредит до 300$
Има и много други изгодни оферти...
Пътувайте и се наслаждавайте.
  bouquet

# 79
  • София
2 в 1
http://contitrans-m.com/index.php?m=70&lang=1&id_promo=330
Първия съкратения вариант излиза по-изгодно, защото и пристанищните такси са по-малко. Т.е. за 2ма 580евро, а втория 825 евро за двама. Не са кой знае какво като се разделят на дните, особено втория.

# 80
  • София
Сега родните ни агенции пак ще ме намразят...
Тези осакатени круизи, на лъжливата промоция 2 в 1, са пълна глупост.
Първо, са отрязани от 7 на 5-6 дена, което веднага ги прави неудобни за тръгване и пристигане.
Второ, са точно преди Коледа и не се продават. Няма продадени нито един вид каюти.
Трето, цената не само не е ниска, но е висока.
Четвърто, същите круизи се продават на цена 229+120 евро за много други дати, и то за 7 дена ???
Пето, вижте условието "По усмотрение на круизната компания (клиентите не могат да избират
 дали да бъдат настанени във вътрешна каюта, каюта с прозорец или с балкон, както и не могат да избират часа за вечеря)" Тоест, ще си правим с вас, каквото искаме...
И т.н.
Ако това е промоция, здраве му кажи.
Круиза на който предстои да се качим е на цена 315 евро/630 двама/ за 11 нощи ??? Плюс малко такси/90 евро/, които пък се покриват от Борден кредит...
В горния случай ни искат 469+240/709 двама/ за 6 нощи ??? И няма Борден кредит...

Мили туроператори, чакахме много време да ни пуснете оферти 2 в 1, но моля Ви, не се подигравайте с нас. Ние можем да смятаме...Не ни изпращайте насила към чуждия пазар...

# 81
  • Бургас

Круиза на който предстои да се качим е на цена 315 евро/630 двама/ за 11 нощи ??? Плюс малко такси/90 евро/, които пък се покриват от Борден кредит...
В горния случай ни искат 469+240/709 двама/ за 6 нощи ??? И няма Борден кредит...

Мили туроператори, чакахме много време да ни пуснете оферти 2 в 1, но моля Ви, не се подигравайте с нас. Ние можем да смятаме...Не ни изпращайте насила към чуждия пазар...
Ако не е тайна на кой кораб ще се качвате?

# 82
  • София
luchkata
Разбира се, че не е тайна, назад е писано за круиза...
Norwegian Jade

# 83
  • Пловдив
Здравейте!
Тази нощ се прибрахме от втория ни круиз, беше страхотно отново. Направих си сравнение между МСЦ и NCL, а също и на корабите. Епик е страхотен, но Италианката пречиоза е много по-красива и изискана. Забавленията са различни, също и концепцията, но ми допадат и двете. Храната тук беше малко по-добра и повече и на повече места, което е също плюс, но пък е и по-скъпо. За облеклото тук е много по-свободно и аз най-официалната рокля така и не сложих. Ходихме навсякъде сами без екскурзия, нямаше проблеми. В Неапол ходихме на Помпей, Ливорно в Пиза, в Кан си бяхме в града, много ни хареса, Чивитавекия Рим , Палма си седяхме там също, имахме си време и за Барселина. Вече резервирахме и следвашия круиз, с МсЦ, Канарите.    bouquet

# 84
  • sofia
Люба, с това ли ще се разминеш????

# 85
  • Пловдив
Адашче, писано е много и затова не давам подробности, ако иска някой нещо повече, с удоволствие споделям, като се добера до компа

# 86
  • sofia
Разкажи малко за Норвежките, планувам ги за февруари. Може ли плюсове и минуси

# 87
Здравейте, luba _rizova! Бихте ли дали повече информация за офертата за Канарските острови?

# 88
  • Пловдив
Аааа. Ами плюсовете на фрий стайл а са, че не си вързан нито за време, нито за място за каквото и да е. Вечеря във възможни 2 ресторанта плюс един бюфет и плюс един пъб.  Избираш дали ще се забавляваш на бар, на парти, на шоу или на купон. Доста по - весело е на кораба и по - непринудено. А, и норвежците са американци. Та храната е по американски вкус повече. Забавленията са шоа от Лас Вегас, барове по американски вид като по филмите и като вид и като купон. Плащането е направено без формалности, ако си ок със сметката, направо ти теглят парите, нито ходиш накрая, нито се разправяш. Слизането си го избираш сама и като час по определени възможности,  и като начин - с или без багаж. Лошото за мен беше, че всичко си резервираш,  и ако пропуснеш да го направиш навреме,  пропуска някое шоу. Ние основните си бяхме резервирали преди да се качим, а за другите не можахме да се класираме. Иначе шоата са от световна класа,  спор няма. Минуса е, вярваш или не, в лошата организация. Не бях и  мислила, че някога ще сметна, че италианец е по - организиран от американец. Но е така. В детайлите италианците ги биха. Също и обстановката на Пречиоза беше по - тежка и бляскава. Норвежците ннаистина са по-семпли и непринудени. Въпрос на вкус е кое ти допада повече. За яденето закуската при италианците беше по-добре,  останалите хранения епик ги би. Разбира се, пицата на Пречиоза беше на светлинни години напред. На нас много ни допадна киното на големия екран на палубата и изгледохме доста филми. Пускаха много хубави и нови. Даваха и одрала е да се зашиеш,  защото вечер духа на палубата, Абе красота. Другото по-добре при епик беше , че не те преследват така да харчи пари. Ние на Пречиоза се чувствах ме непрекъснато принуждавани да харчим за нещо. Тук това е дискретно ако искаш, пиеш, ако не,  не. Снимки не ти натрапват така. Не видяхме и капитана и не представиха екипажа, както трябва, но то е защото просто няма събитие, което да се посети от всички. Ами това е, ние харесахме и двата начина , не мога да кажа, че едното ми харесва повече. Факт е, че за Епик похарчихме 4 пъти повече пари,  а не полчихме 4 пъти по - качествена услуга, а просто различна. Simple Smile
Роси, офертата беше уж до преди седмица, 309 евро с таксите. Евтино е, но билетите ще мис струват повече, че не ни се пътува с нискобюджетни. Въпреки всичко 700 евро на човек с билети не е толкова много според нас.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 20:19 от luba_rizova

# 89
За нищо не света не бих заменила италианска корабна компания... Освен ако не ме качат безплатно на друга... Mr. Green Винаги когато свикнеш с нещо и го смениш, се разочароваш.. Поне при мен е така... Затова не сменям, докато не ми писне... Е, разбира се маршрути не повтарям....
Оххх вече с нетърпение чакам 9.12., а то още многоооо време има... :whistle
Люба, колко дни ви беше круиза? Имали сте интересни пристанища... Разкажи повече за тях, какво точно видяхте? Корабните екскурзии на Епика скъпи ли бяха, от какъв порядък? На италианските компании само това не харесвам, доста скъпи са някои корабни екскурзии /около 60-100 евро на човек/... При минимум 4-5 такива екскурзии и сметката за едно семейство е... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт